Julkkikset juhlissa

Outi alias Gingerspice: Spice up your world
Riku alias Peto: En kommentoi

julkkikset

Eilen juhlittiin mun ystävän, Marikan, alias Leena Hefnerin 30-vuotis syntymäpäiviä ja juhliin oli kutsuttu ainoastaan julkkiksia. Leenan kanssa syntymäpäiviä juhli myös Faktahomman Hansu, eipä hänkään täyttänyt vasta kuin 30, eiks oo aika erikoista? Eipä tainnut juhlija tai juhlijat tietääkään keitä tarkalleen ottaen olivat kutsuneet….

IMG-20150905-WA0009

Teemapirskeet on mun makuun ja ihana kun ihmiset panostaa, nytkin oli paikalla jos jonkinmoista hahmoa, Uuno Turhapuroja oli peräti kolme. Ihanaa kun ihmiset heittäytyvät ja teema tuo jo juhliin oman numeronsa. Mä valkkasin hahmoni tukan värini perusteella ja oon ennenkin miettinyt Gingerspicea hahmokseni naamiaisiin/teemapirskeisiin. Rikulle oli muutamakin aihtoehto, joista päädyttiin sitten Tuiskun Anttiin. Olihan tää aika hyvä pari ginger ja Peto, vai mitä sanotte?

ginger
”Mekko” – Punanaamio, Housut – H&M, Kengät – Espanja, Korut – Ibero
peto
T-paita – Made by Outi, Housut – Seppälä (Outin), Pikkutakki – Dressaman, Aurinkolasit – Ibero (Outin)

Kuin tilauksesta myös sää suosi ja saatiin nauttia ihanasta aurinkoisesta syysillasta pitkään ulkonakin…

20150905_180904

Marikan kanssa ei olla kauaa tunnettu kunnolla loppujen lopuksi, mutta Marikasta on tullut mulle tärkeä ja rakas ystävä! Tää nainen on yks parhaista!!! <3 Ja Marika oli ihan omiaan Leena Hefnerinä, ihan paras!!! Jajajaja… 😀

IMG-20150905-WA0008

Ihanaa miten tuo mun mieskin osaa heittäytyä ja eläytyä hahmoonsa, arvostan! Banaani ja moovit kohdallaan 😀

20150905_20024120150905_200505

Marikalle omistettiin Pedon paidan selkä. Antti Tuiskullahan on se biisi, En kommentoi ja siitä oma paitansa. Mä tuunasin kuitenkin eilisen Pedon paidan omistuksena Marikalle 😉 Sama ristisana löytyi myös Marikan kortin takaa.

Marika

Lopuksi kuva, joka kuvaa niin hyvin fiilistä!
PUS!

IMG-20150905-WA0011

Mitäs tykkäsitte meen hahmoista?
Mikä julkkis sä olisit, jos pitäis pukeutua julkkikseksi?

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta