You blog my day

On aika pistää jälleen blogivinkit jakoon!

20150825_061029

Luen todella paljon eri blogeja ja hyviä blogeja on paljon enemmänkin kuin viisi, mutta tällä kertaa nostan 5 eri blogia esiin, joita seuraan päivittäin tai ainakin lähes päivittäin. Nämä 5 blogia ovat erilaisia blogeja ja kuvailen ne tällä kertaa yhdellä sanalla, sanalla joka sopii kuvailemaan kyseistä blogia. Nämä saattavatkin olla jo monelle tuttuja blogeja ja siksikin ehkä yksi sana riittää. Mikäli kyseiset blogit eivät ole tuttuja niin suosittelen ehdottomasti tutustumaan!

Mona´s daily style – Seesteinen

Monna treenaa – Inspiroiva

White trash disease – Uniikki

Emmi Lehtomaa – Positiivinen

Sairaan kaunis maailma – Pirtsakka

Olikos joukossa uusia blogituttavuuksia?

Olisi kiva jos tekin myös jakaisitte jonkun suosikkiblogin tai omanne ja vaikka samalla tyylillä kuvaillen vain yhdellä sanalla 😉 Ensi viikolla voisin jakaa ainakin itselleni tuoreempia blogituttavuuksia vinkkeinä ja ties vaikka sinne nousisi teidän vinkkejänne 😉

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta