Vaaleanpunainen aamu <3

Täällä on taas semmoinen sisustuskärpänen meitiin iskenyt, että huhhuh! Tänään päätin hieman panostaakin aamupalakattaukseen kun sain uutta vaaleanpunaista piristystä eilen keittiööni.

20150815_092433

Kävin viime viikon perjantaina Kivakamarin alennusmyynnissä ja ihastelin noita Riverdalen kynttilänjalkoja, mutta en ostanut. Ne jäivät kuitenkin mieleen ja laitoinkin sitten sunnuntaina kummipoikani äidille, Rikun veljen vaimolle Maaritille viestiä, että mites se Kivakamari mahtaa olla auki kun kynttilänjalat jäivät mieltä kutkuttamaan. Maarit lupasi laittaa Kivakamarin pitäjälle viestiä ja hakikin vielä puolestani nuo kynttilänjalat, kiitos!!! Maarit toi eilen meille nuo kynttilänjalat ja itse olin silläaikaa juuri työkaverin karviaispensaissa. Kotiin tullessani Riku sitten kysäisi, että ihmeen lampetteja nyt on ostettu 😀 😛 No aikas ihania, eikö vaan?

20150815_11284120150815_112849

Sopivasti Rikukin eilen oli käynyt sitten vanhempiensa luona ja kerännyt heidän Malvapensaastaan ylläriksi meillekin kotiin kukkia. Mistä se tiesikin, että nyt sopisi vaaleanpunainen sisustukseen, hih 🙂 Riku ei tainnut olla yhtä mielissään mun shoppailuista kuin mä sen kukkaylläristä 😀 😛 mutta kyllähän herrakin oikeasti mielissään on kun koti on nättinä. Niin hyvin sopi meidän aamupala pöytään nyt tämä vaaleanpunainen! 🙂 Niin kynttiläthän näistä vielä puuttuu, mutta joskos tänään kävisin ostamassa sellaiset isot tuikut näihin keittiön kynttilänjalkoihin.

20150815_10095920150815_113052

Eilen postailinkin teille herkullisen ja terveellisen karviaisista tehtävän lisukeherkun, käy ihmeessä kurkkaamassa edellinen postaus jos et vielä ole! Tänä aamuna tuota karviaisherkkua olikin sitten mannapuuron kanssa ja Riku teki itselleen hauskan smilien 😀

20150815_10093620150815_100714

Kynttiläpilareita oli kolme yhteensä, kaksi korkeaa pääsi tuohon keittiön pöydälle ja matalampi, joka itseasiassa kuvissakin jo vilahti ylempänä löysi paikkansa makuuhuoneesta. Makuuhuoneessa kun meillä on niin hempeää sinistä kuin myös hempeää vaaleanpunaista 🙂

20150815_11245620150815_112824

Muutenkin paljon uutta sisustuksessa niin keittiössä kuin muussakin kämpässä.
Kiinnostaisiko pitkästä aikaa Koti Tuulikylässä postaukset vaikkapa ihan kuvin tälläkertaa sisustusjutuista?
Viime talvenahan esittelin kotiamme Koti Tuulikylässä sarjassa video- ja kuvapostauksin 😉 Viimeisessä jaksossa Koti Tuulikylässä part 6  on kaikkien noiden edellisetnkin jaksojen linkit, jos ovat jääneet näkemättä ja kiinnostavat 🙂

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta