Loma ohi vai onko…?

Mä olin eilen töissä vaiks mulla oli lomapäivä, vaiks mun vika lomapäivä on 2.8. Meillä oli päiväkodilla suunnittelupäivä, ennenkuin lapset valtaa talon 😀 Päiväkoti on mulle nyt uusi ja olikin kiva päästä näkemään työkavereita ja muutenkin orientoitumaan ennenkuin tosiaan lapset valtaavat talon. Mä en silti oikein vielä sisäistänyt, että mun loma loppui, enkä mä suostunutkaan ajattelemaan niin. Mun loma kestää vielä yli viikonlopun! Noh, ehkä sunnuntaina pakko käyttää aikaa vähän töihin orientoitumiseen ja suunnitteluun, uus paikka – uudet kujeet 😉

IMG_20150731_072507
Alle tunti töiden alkuun, mutta ei tunnu yhtään siltä 😀

Oltiin torstaina puhuttu Riksan kanssa, että jos mentäis syömään kun pääsen töistä ja niin me treffattiin kaupungissa ja mentiin ihan Amarilloon, sopivan rentoa. Amarillossa on tässä vuoden aikana kyllä annokset parantuneet. Tykkään Amarillon mauista ja esillepanoon panostetaan nykyään enemmän tai sitten vain muutokset olivat jo hyvin tervetulleita. Miten juustokuorrutteiset ranskalaisetkin saa näyttämään maailman herkullisimilta ranskalaisilta 😀 Riku sanoi, että annoskootkin vähän järkevöityneet, mutta meikäläinen ei kyllä jaksanut kokonaan 😛 Puhuttiin myös siitä, että hamppareita sais olla listalla ilman noita sämpylöitä, niinkuin Tallinnassa syötiin Open Furgerit….

20150731_162326

Oli tosi mukavaa ja rentoa! Nyt kun oon kaupungissa töissä niin hihkaisin, että tänhän voisin ottaa ihan tavaksi. Käydä perjantaisin töiden jälkeen syömässä, kahvilla tai vaikka viinilasillisella jossain 😉 Kuka lähtee mun kanssa ens viikolla vaikka päiväkahville? 😀

20150731_162401

Loman loppumiselle ei anneta tosiaan vielä periksi! Tänä viikonloppuna Porissa on festarit, Porispere ja niihin olis tarkoitus tänään ja huomenna suunnata. Seuraavaksi siis suunta lippuostoksille 😉 Jos joku ihmettelee tuota nimeä Porispere, niin festarit saivat alkunsa siitä kun Sonisphere kahden vuoden jälkeen päätettiin siirtää Porista Helsinkiin, Porilaiset totesivat ”pitäkää tunkkinne” ja niin syntyi Porispere 😀 Tänään olis tarkoitus tsekata Disco Ensemble, Von Hertzen Brothers, Popeda ja Bad Religion ja jos jaksetaan niin myös yön bilebändi Teflon Brothers 😉 Huomenna olis sitten Robinin, Elastisen ja Edelmanin Samulin vuoro 🙂

Porispere
Vuonna 2013 Porispereilemässä

Mitäs teidän viikonlopun suunnitelmiin kuuluu?

Niin ja viikonlopun lisäksi oikein hyvää alkanutta Elokuuta kaikille!

Pst. Kiitos kovasti kaikista viime postaukseen tulleista kommenteista! Oli mukavaa huomata, että aihe puhutti ja herätti mielenkiintoa 🙂

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta