Satoi tai paistoi…

Lomapuuhat sään mukaan. Olishan se toki mukavampi jos aurinkoisia päiviä olis enemmän ja jos olis lämpimämpi, mutta säille kun ei voi mitään. Mä oon silti pystynyt käyttämään tänä kesänä kesävaatteita ja joinakin päivinä ihan ilman sitä takkia tai neulettakin. Muutaman kerran on hilluttu ihan bikineissäkin 😉 Aurinkoiset päivät on käytettävä auringosta nauttimiseen ja aurinkoenergian keräämiseen!

20150725_155732

Lauantaina oli aurinkoinen päivä, luulin ettei olisi mikään hirmu lämmin, niin mittari väitti. Otin lenkillekin mukaan pitkähihaisen ja en laittanut shortseja vaan 3/4 pituiset trikoot. Pitkähihaista en tarvinnut ja hiki tuli, enkä edes ollut kuin kävelylenkillä. Lenkin jälkeen ehdotinkin Rikulle jos lähdettäis hetkeksi Kirjurinluodolle lueskelemaan kirjoja. Mun tän kesän hellepaita pääsi käyttöön jälleen ja nyt ne shortsitkin sujahti jalkaan ja tiettekö, olin siinä viltillä makoillessa ihan vain biksut päällä, niinkuin arskoista näkyy 😉

20150725_15522720150725_160124

Eilen olikin sitten sateinen päivä. Koko alkupäivän satoi ja kävinkin salilla treenailemassa. Päivällä mentiin sitten elokuviin päivänäytökseen. Leffailu onkin hyvää sadepäivän puuhaa. Käytiin katsomassa Mad Max ja vaikka vähän leffaan petyinkin niin oli ihan mukavaa aajanvietettä. Muistan aikoinaan tykänneeni Mad Max leffoista, mutta tää oli jotenkin blaah, ihan katsottava kuitenkin. Illalla olikin jo vähän parempaa keliä, ei ainakaan satanut, mutta mä vietin sisäpäivää ja sain luettua 100 sivua kirjaa taas ja Riksan kanssa katsottiin kotosalla vielä pari jaksoa Arrowia, suosittelen muuten tuota sarjaa, on hyvä!

20150726_15265020150726_152625

Nyt starttasikin vika lomaviikko. Toivotaan ettei nyt ihan joka päivä sataisi. Olis kiva mennä vielä mustikoita poimimaan, käydä rannalla, lueskella ulkona ja rullaluistella 🙂

20150725_155137

Mukavaa viikkoa satoi tai paistoi!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta