Outfit kuvaa ja Ted arvostelua

Tuli niin kivat kuvat eilen, että meinasin teille jo illalla postata tänne bloginkin puolelle outfit postausta 😀 Kirja vei kuitenkin mennessään ja vietin melkein kaksi tuntia lukien…

20150720_163124b

Mentiin eilen leffaan katsomaan Ted 2, varatut leffaliput kun pitää lunastaa hyvissä ajoin niin oli cityssäkin aikaa. Auto jätettiin vähän pidemmälle ja käppäiltiin Porin puistoja pitkin ja näissä puistoissa, jotka tekevät puistojenristeyksen on kivoja kuvaus mahdollisuuksia. Joku päivä kyllä voisin suunnata kuvaamaan ihan noita puistoja, ovat nimittäin aika kauniita 🙂 Nyt kuitenkin parit räpsyt ihan meitistä 😀

OUTFIT

20150720_16314220150720_16312420150720_16315920150720_163208

Hame – EDC, Toppi – Yakuza (Disturb), Neule – H&M,
Kengät – Replay, Laukku – ? (Betty Boop, ostettu Teneriffalta)
Ranne- ja korvakorut – Ibero, Aurinkolasit – Ibero

TED 2

tedNo mitäs leffasta? Arvostelu jää sinäänsä melko lyhyeen, syvällistä analyyttista arvostelua leffasta en saa aikaiseksi. Ted 1 kun olen nähnyt, niin tiesin mitä odottaa ja leffa vastasi odotuksiini. Saatiin hyvää nauruterapiaa ja vatsa- sekä kasvolihastreeniä, ällötyskohtauksetkin sai nauramaan. Komediakin on taitolaji ja kaikki komedia ei muhun iske, mutta kyllä Ted iskee hurtilla huumorillaan 😀 Sinäänsä kakkososalla ei nyt mitään uutta annettavaa ollut, mutta ei tarvinnutkaan, nyt vaan toivon ettei näitä aleta tekemään liukuhihnana, sillä silloin tällaiset leffat menettää hohtonsa, ei liikaa Tediä 😉 Hyvänä huumoripläjäyksenä varsin toimiva elokuva ja roolivalinnat myös toimivia.

20150720_163205

Oisin halunnut tässä kesällä käydä katsomassa Chaplinin pojat, mutta se kun ei ole enää Porin leffateatterin ohjelmistossa, voihan kökkö!

Ootteko te käyneet katsomassa Ted 2?
Mitä tykkäsitte?

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta