Rakkautta ilmassa, 5-vuotis hääpäivä <3

Onko siitä jo 5 vuotta?
On siitä!

4

Sanoimme 5 vuotta sitten tosillemme tahdon ja alla olevan laulun ystäväni Kati lauloi meille kirkossa. Nuo sanat sopivat mielestäni hyvin kuvaamaan tunteina tuolloin ja tunteita yhä edelleen. Mennessämme naimisiin, olimme olleet jo 7 vuotta yhdessä ja sanoisin, että aikas hyvin toisemme tunnettiin, nyt 5 vuotta myöhemmin tunnetaan vielä paremin. Menimme naimisiin sinetöidäksemme liittomme ja rakkautemme katsoen tulevaisuutta yhdessä ja kuitenkin kahtena erillisenä ihmisenä. Olemme luvanneet jakaa niin ilot ja surut, olla toistemme rinnalla ja tukena, kulkea yhdessä tätä elämän tietä ja kohdata yhdessä mutkat ja pitkät suorat.

5

Hento kuiskaus
Tahdon

”Tahtoisin sen tunnustaa
kukaan ei oo yhtä tärkeä
tätä yötä kun kanssasi kuljen

uskalla en liikahtaa
enkä lumousta särkeä
kaiken muun tästä huoneesta suljen

iho muistaa jokaisen kosketuksen
mieli noiden sanojen merkityksen
sydän viimein ymmärtää kaipauksen
ja niistä jokainen tahtoo lisää

hento kuiskaus pimeässä
se pyytää viereeni vielä jää
hyvä on hiljaa olla tässä
mennyttä en luonas enää nää

syliisi unohdun
ihoosi painaudun
hetkiseen tarraudun
ja pienet toiveet toteutuu

pimeys yön sakenee
tulet lähemmäksi minua
väkevämmin kuin ikinä elän

pelkoni pois pakenee
riittää kun vain katson sinua
silloin menneelle voin kääntää selän

iho muistaa jokaisen kosketuksen…”

On sanonta, että rakastuu yhä uudelleen toiseen. Joskus tosiaan tuntuu siltä kuin rakastuisi toiseen uudelleen, mutta ei se ihan niin olekaan, eihän se rakkaus ole mihinkään kadonnut. Sitä rakastuu syvemmin! Näiden viiden vuoden aikana siis olemme oppineet toisistamme yhä enemmän lisää ja olemme rakastuneet toisiimme yhä syvemmin!

7

Meillä ei ole oikeastaan ollut ikinä parisuhteessamme kriisiaikoja tai vaikeaa. Onhan meillä kinoja ollut ja esim. rakentaessa taloa oli stressivaiheita, jotka kyllä huomasi parisuhteessakin. Ikinä ei ole kuitenkan suhteemme horjunut. Yksi syy varmasti kriisien välttämisseen on ollut PUHUMINEN, itse en ainakaan osaa kauaa olla hiljaa jos jokin asia vaivaa ja eihän sitä kannatakkaan. Asiat on hyvä puhua ajoissa ja auringon ei saisi antaa laskea riidan ylle (Pelle Miljoonaa lainatakseni). Sohvallakaan ei ole ikinä kumpikaa nukkunut riidan takia, kerran meinasin 😛 Tietenkään joka  asiasta ei kannata naputtaakaan, vaikka joskus tietty tulee niitäkin hetkiä, kun tulee ihan tyhmistä ja turhista asioista sanottua ja ärsyynnyttyä 😛

2

Sanoisin muita tärkeitä asioita olevan toisen kunnioitus ja huomioiminen niin arjessa kuin juhlassakin ja kiinnostus toisesta ja toisen kuulumisista. Tietynlainen samankaltaisuus on tärkeää, mutta meille se ei ole tärkeää esim. harastuksissa tai koulutuksessa. Mehän oltiin vasta 19-vuotiata kun tavattiin, kummankin koulutus- ja työkuviot olivat vasta muodostumassa, samoin harrastukset ovat eläneet näiden vuosien aikana. Mitä esim. ihminen tekee työkseen ei ole ollut itsessään mulle ikinä merkittävää. Meille tärkeää on tiettyjen arvojen ja elämänkatsomuksellisten asioiden samankaltaisuus. Toki pitää olla yhteisiä mielenkiinnon kohteitakin ja niitä meillä on mm. matkailu, kulttuuri, elokuvat, teatteri… Meistä moni sanoo, että olemme hyvin samankaltaisia ja niin me ollaankin, samanlaisuutta ei tuo se, että me kummatkin bodattaisiin, sen hoidan mä 😀 Samankaltaisuuden huomaa kun meitä näkee yhdessä, sitä on vaikea selittää…

13
Vannehame selvästi jo riisuttuna 😀

Viisi vuotta on mennyt hurjan nopeasti, meneeköhän seuraata 5 vuotta yhtä nopeasti? Uusimmekohan tosiaan häämatkamme 5 vuoden päästä? Hih, sanoin kun oltiin häämatkalla Torremolinoksella, että tänne palataan 10-vuotis hääpäivänä ja olisihan se hauskaa. Riku tästä muistuttikin jo mua, kun sanoin että jos mentäis 7-vuotis hääpäivä, 17.7.2017 Torremolinokseen, Riku sanoi ettei mennä, kun mennään sitten 10-vuotis hääpäivänä 😀 Selvästi kuitenkin 7-vuotis hääpäivänä jotain spessua tarvitsee kehitellä, onhan 7 selkeästi meidän numeromme 😀 Vaikka puhun hetkessä elämisen puolesta, niin voihan sitä tehdä suunnitelmia haaveillen ja tulevaisuutta miettien… <3 Nyt kuitenkin, tänään vietämme 5-vuotis hääpäivää ja elämme tätä hetkeä! <3

16

Olen tällä viikolla katsellut  hääkuviamme ja häämatkakuviamme ja noita katsellessa alkaa aina niin hymyilyttämään ja tuntumaan lämpimältä sydämessä…
Kiinnostaisiko teitä muistelot häistä ja/tai häämatkasta?

9

Häävalssimme, Morsiuspari
Mä niin ihastuin tähän lauluun!

”Se keväällä kukkien kelloissa soi
sen sykkivät sydämet kuulla vain voi
sen soinnut on tunteiden sinfoniaa
ja tanssiin se kutsuu nyt kaunehimpaan

sen värit on niin kuin on aamuinen koi
ja auringon rakkauden taivaalle toi
se tuulissa kuiskii tuon lupauksen
on hetki tää alkuna ikuisuuden

vain sydämein sydämen liekkeihin saa
ja liekkiä rakkauden vartioimaan
käy enkeli jota et silmin sä nää
vain morsiuspari sen ymmärtää

kun sydän näin sydämen omakseen saa
kun satua on tää mut oikeampaa
saa prinsessa prinssin ja sinetiks sen
nyt suudelman hellimmän ja sormuksen

ei milloinkaan unohdu hetkemme tää
se iäksi sieluihin asumaan jää
ja vaikka vei amor jo jousensa pois
nuo tiu’ut mi sydämeen osui ain soi”

10

Hento kuiskaus, rakastan sinua….

1PUS!

Outi Karita

8 vastausta artikkeliin “Rakkautta ilmassa, 5-vuotis hääpäivä <3”

 1. Ääää! <3 Voi vitsit, ihana teksti JA kuvat! Varmasti ollut unohtumaton päivä. Uskomattoman kaunis morsian!

  • Voi kiitos Elina 🙂
   Tuo päivä todellakin on ikimuistoinen <3

 2. Oot ollut todella kaunis morsian!!! joo hyvä idea aiheeksi muistelo häistä ja häämatkasta, kiinnostaa =)

  • Kiitos!! 🙂
   Täytyypi rustaila sitten tuollaisetkin postaukset, kiva niitä on itsekin muistella tosiaan 🙂

 3. Onnea Outi ja Riku kaikista menneistä ja tulevista vuosistanne! 🙂 Ihanan aito rakkaus huokuu teistä, eikä pelkästään tämän postauksen kautta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta