Kesäistä ihonhoitoa, part 2 kasvot

*sisältää itse ostettuja, blogiyhteistyönä saatuja ja ennenkaikkea hyväksi todettuja tuotteita

Viime viikolla kirjoittelin jo kesäisestä ihonhoidosta ja silloin kirjoittelin aurinkotuotteista ja ihon kosteutuksesta vartalolla. Kasvojen osalta jäi ihonhoito seuraaana postaukseen eli tähän 😉 Kasvoillekin toki käyvät ja on syytäkin käyttää noita aurinkotuotteiita, aurinkovoidetta ja after sunia.

20150705_195136

Mitä tuotteita käytän kasvojeni iholla?

Nyt esittelyssä kasvojenhoidon tuotteeni tällä hetkellä. Lumenelta sain tässä taannoin #citykesä paketissani kasvojen alueen tuotteitakin hyvin kattavasti. Lumene on kasvojenhoidossakin ollut aina yksi ehdoton suosikkini ja nyt löytyy myös Niveaa. Vuoden ajan mukaankin iho vaatii hieman erilaisia tuotteita. Tehokosteutukset ja kasvonaamiot ovat jääneet kesän tullen odottamaan syksyä, nyt riittää kevyempi kosteutus.

Kasvovoide ja silmänympärysvoide

Kasvojeni iho on kuiva! Näin kesäaikaan iho ei kuitenkaan tarvitse niin paljoa kosteutusta. Erityistä huomiota mulla vaatii silmänymäpärysiho, jossa ihon kuivuus näkyy ikävinä merkkeinä näin päälle kolmekymppisenä. Ihon kuivuessa mm. rypyt lisääntyvät ja alaluomet tummuvat.

LumeneSain Lumenelta nuo kuvassa olevat tuotteet ja nehän sopivat kesäiholleni aivan täydellisesti. Lisäksi tämä Cloudberry -tuotesarja on aina ollut minulle mieluinen koostumukseltaan ja tuoksultaan. Kesäisin aurinkovoiteiden kanssa läträtessä saattaa jäädä kasvojen muu rasvaus  vähäisemmälle, joillakin ehkä vallankin. Itse aamuisin herättyäni kasvojen huuhtelu on ensimmäisiä asioitani kun olen sängystä noussut ja siihen perään rasvaus. Vaikka aurinkoon menisin jo aamupäivästä niin kasvovoide on siis aina pohjalla. Iltaisin kasvojen rasvaus saattaa joskus jäädä pelkkään after sun voiteeseen, mikäli kasvot sellaista tuntuvat kaipaavaan. Mikäli kuitenkin after sunin levittämisestä on jo aikaa kulunut niin kasvovoidetta kehiin. Itselläni siis ei juurkikaan kasvovoiteen käyttö vähene kesällä, mutta voide on kevyempää ja yövoiteeksikin käy ihan sama voide kuin päivävoiteeksi. Syksyllä ja talvella yötä vasten tuleekin laitettua ytympää voidetta. Silmänympärysvoiteen laitto nyt on kuulunut pitkään aamu- ja iltarutiineihin.

LUMENE
Bright now vitamin C Day Cream
Heleyttävä päivävoide

 • Heleyttää ihoa ja parantaa sen kosteustasapainoa
 • Antaa iholle välitöntä säteilyä
 • Suojaa ikääntymisen merkeiltä

LUMENE
Bright now vitamin C Eye cream
Heleyttävä silmänympärysvoide

 • Heleyttää
 • Suojaa
 • Kosteuttaa

Kasvojen puhdistus

Kasvojen puhdistukseen sain Lumenelta alla olevassa kuvassa olevat tuotteet. Toinen jää omaan käyttööni, toinen miehen.

20150701_203320Vedenkestävän meikin silmämeikin postoaine on ollut jo pitkään käytössäni Lumenelta. Käytän sekä vedenkestävää ripsiväriä että vedenkestävää rajausta, silloin kun rajausta käytän. Tällä Lumenen tuotteella vedenkestävä meikki on lähtenyt aina hyvin, ilman kovaa hankailua. Puhdistusvaahdoista en ole oikein ikinä tykännyt, tuntuvat kuivattavan ihoa, jotenkin ovat vaan mun iholla epämiellyttävän tuntuisia. Mulla on ollut aiemminkin tätä samaista puhditusvaahtoa ja silloin ehdotin Rikulle, että kokeilisi omille kasvoilleen, ajattelin että voisi sopia hänen iholleen paremmin. Riku onkin käyttänyt vaahtoa parranajaon yhteydessä, on kuulemma hyvä tuote parranajoonkin, vähän vaan hedelmäinen tuoksu kuulemma. Itseäni ei ainakaan ole häirinnyt hedelmäinen tuoksu miehen kasvoilla, sllä tuoksu ei ole kuitenkaan iholle niin jäänyt 😀

LUMENE
Waterproof eye makeup remover
Silmämeikin poistoaine

 • Poistaa hellävaraisesti vedenkestävän silmämeikin
 • Hajustamaton

LUMENE
Bright touch refreshing cleansing foam
Raikastava puhdistusvaahto

 • Puhdistaa epäpuhtaudet ja meikin ihoa heleyttäen

Tähän tuotteeseen sitten olen itse ihastunut!

20150701_203400Tätä Nivean puhdistusvettä tuli joskus LivBoxissa ja nyt olen ostanut tätä lisääkin. Pullo on muuten hyvin riittoisa! Tämä sopii mun iholle hyvin ja tuntuu ihanan raikkaalta iholla. Vanulapun vaan kastan tällä ja putsailen, jos oikein kovasti on meikkiä saatan tarvita kaksi-3 vanulappua, mutta kevyempään meikkiin saattaa riittä ihan yksikin lappunen ja huuhtelua ei tarvita.

NIVEA
Sensitive 3-in-1 micellar cleansing water
Puhdistusvesi

 • Puhdistaa
 • Poistaa meikin
 • Kosteuttaa

20150705_195135

Oliko tässä sinulle tuttuja / käytössä olevia tuotteita?
Mitkä on omat kasvojenhoidon suosikkituotteesi / merkkisi?

 Pst. Tsekkaa myös Kesäistä ihonhoitoa, part 1

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta