Intiaanikesä

IHANA HELLE!

Mä oon niin nauttinut tällä viikolla auringosta ja lämmöstä ja operaatio vaatehuonekin edennyt hitaasti mutta varmasti kuitenkin, se on tän viikon missio ja paria viilausta vailla ready, pian saatte kuvia, kenties videota 😉 Oon syönyt viikon aikana ihan tuhottoman paljon mansikoita ja rullaluistellut ja pyöräillyt monenmonta kilometriä, sekä fiilistellyt tätä kesää ja lomaa, lukenut ja chillannut sekä tuunannut sitä vaatehuonetta. Ruoka- ja treenipäivitystä kyllä loman ekalta viikolta yritän saada kokoon, jos ehdin vaan niin pitkäksi toviksi istahtaa kasaamaan kuvakollaasit postaukseen 😀

20150703_164626

Vedettiin mulle Salon Ameliessa saapuneen Intiaanikesän kunniaksi kesäväri tukkaan! Mä olin jo vähän kyllästynyt lila/pinkkiin, se oli toki ihana, mutta ei ehkä niin kesäinen ja todella vaativa ylläpidettävä… Olisin saanut kyllä sitä ylläpidettyä color maskeilla, mutta se olisi tullut melkoisen kalliiksi ja aivan liikaa vaivaa vaati. Rupesinkin haaveilemaan mahdollisimman oranssista latvasta ja parturin kanssa päädyttiin vetämään mun tukka kupariksi ja liukuvärjäyksellä, tää on helpompi ja helvempi ylläpitää vaikka tääkin ylläpitoa vaatii… Ite ainakin tykkään kovasti ja tuosta latvasta tuli tosi kähee!!! Myös naureskelin, että tää vari sopii nyt hyvin pisamahyökkäykseen 😀

Kuvassa tyytyväinen asiakas!
Sisällä, vielä parturin tuolissa, väri ei pääse täysin oikeuksiinsa.

20150703_143434IMG_20150703_145937

Ulkona, auringon valossa, WOW!
Ja ihan ilman filttereitä, aurinko sai värit oikein hehkumaan.

20150703_16461020150703_164632

Rikullakin alkoi nyt loma ja nyt lomaillaan 4 viikkoa samaan aikaan 🙂 Eilen oltiinkin sitten ystiperheen, Ronttien kanssa piknikillä Porin Kirjurinluodolla. Piknik vedettiin nyyttärimeiningillä, tosin mä unohdin osan viemisistä kotiin, sentään lohen muistin tuoda salaattia varten 😀 Eipä ne unohdukset mitään haitanneet, syötiin tosiaan salaattia, patonkia, marjoja ja hedelmiä. Myös jäde maistui, kesän eka pehmis, joka tosin oli hieman oudon värinen ja makuinen mansikka-vaniljapehmikseksi…

IMG_20150703_20424920150703_17301320150703_190101

Riksan kanssa siitä jatkettiin vielä kaupunkiin terdelle käymään. Testattiin uusi terde nimeltään Mitte, joka on tehty parakeista Porin torille, hauskanen paikka ja päästiinpä vielä sinne ylätasanteelle, parakkejen katolle paistattelemana ilta-aurinkoa 🙂 Toiset lasilliset käytiin juomassa Elbassa ja syötiin pienet suolaiset leivät siinä iltapalaksi.

20150703_20131720150703_210041

Kyllä elämä on vaan laiffii! Tänään tarkoitus jatkaa Intiaanikesä tunnelmissa ja olenpa uhonnut heittää talviturkkini mereen, kun lähdetään käymään meren rannassa yhdellä mökillä tänään 🙂 Aiotaan myös grillailla illalla ja nauttia luultavasti kotiterdellä ilta-auringosta, huomenna kenties leffaan katsomaan se uusi, paljon hehkutettu Terminator… Kuitenkin lomalaisia tässä kun kummatkin ollaan, niin lomalaisten mieli voi viedä meitä mihin tahansa 😀

IMG_20150703_212430

Mitäs teidän viikonlopun suunnitelmiin kuuluu?

ANYWAYS, IHANAA VIIKONLOPPUA!

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Intiaanikesä”

  1. Intiaanikesä on lämmin jakso syksyllä. 😉 Hyvää kesää joka tapauksessa!

    • En tiennytkään tai ehkä jokseenkin tiedostinkin, sillä intiaanikesä otsikko viittasi lähinnä hiusväriini, josta itselleni tuli mieleen intiaanikesä 😉 En vaan tainnut tätä tuoda esiin kirjoituksessani 🙂

      Hyvää kesää sinnekin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta