Mä oon niin lomalla!

Lomahehkutusta, lomasuunnitelmia, lomachillailua….

20150626_151124

Tänävuonna mä oon koko kesäkuun odottanut lomaani! Osittain tää johtunee siitä, että kesäkuuksi vaihtui työ sekä työpaikka. En ollut tästä kesän pomppimisesta kauhean innoissani… Oli tosi kiva päiväkoti missä kesäkuun olin, itsekin siinä käynyt eskaria aikoinaan ja pääsinpä vielä siihen samaan ryhmään, jossa olin ollut ja  yhtenä työkaverina oli mun vanha lastenhoitaja 😀 muutenkin työkaverit oli mukavia ja lapset nyt on aina ihania 🙂 Elokuussa loman jälkeen mua odottaa taas hieman uudet työkuviot, vakkaripaikka lastenhoitajana saa taas jäädä ”jäähylle”, kun siihen nyt kesän ajaksi palasin ja teen taas lastentarhanopettajan sijaisuutta ainakin sinne ensi kevääseen. Mutta nyt ensin kuitenkin se loma, 5 VIIKON LOMA!!!

20150626_065458

Loman alkajaisiksi oli sopivasti tiedossa yhdet illanistujaiset kokouksen päätteksi ja hetkihän tuli istuttua 😉 Loman alkajaisiksi saapui sopivasti myös postipaketti Lumenelta, #parastakesässä -kampanjan #citykesäpaketti (nämä tuotteet paremmin myöhemmin mukana kesän kosmetiikkapostauksessa). Mun kesää parhaiten taitaa kuvata tuo Citykesä 😉

20150626_154412

Mun kesälomasuunnitelmat

 • Operaatio vaatehuone
 • Operaatio kuntoiluhuone
 • Operaatio SPA-osastomme
 • Operaatio pihan siistiminen
 • Auringonottaminen missä milloinkin
 • Puistoissa, kahviloissa ja terasseilla chillailu
 • Pyöräily ja rullaluistelu
 • Lenkkeily ja treenailu ulkona ja salilla
 • Treffailu siellä ja täällä
 • Paljon pusuja raksun kaa
 • Pari kirjaa, blogeja, lehtiä
 • Monen sortin musiikkia
 • Grillailua, jäätelöä, mansikoita….
 • Mekot, hameet, shortsit, bikinit…
 • Kaikki ihanat kesäasusteet, korut, aurinkolasit…
 • Kesäteatteria ainakin Samppalinnassa
 • Visit Turku, Raisio, Naantali
 • 5-vuotis hääpäivä
 • Pori Jazzit ja ihanat jazzvieraat
 • Plan? Pyynikin näköalat ja munkit
 • Vanajanlinnaan yöksi
 • Plan? Hesa ja magnummesta
 • Plan? Porispere
 • Hetkiä, elämää, iloa ja naurua….

20150626_165155

Mitä vielä?

Sen loma näyttää… 😉

Onko teillä samoja suunnitelmia?

Pst. Tänä kesänä mulla soi aika paljon Uniikki, täl hetkel tän herran biisit toimii

Outi Karita

6 vastausta artikkeliin “Mä oon niin lomalla!”

  • Kiitos! Tarkoitus olisi 😀
   Ihanaa kesää myös sinne!

  • Kiitos Anna 🙂
   Kesäisiä päiviä siullekin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta