Kirje keholleni <3

Millainen on kaunis keho?
Se näkyy kasvoista ja olemuksesta.

Sen tuntee jaksamisessa ja virkeydessä.

Mietein juuri tänään tätä aihetta ja mietin miten tästä blogiin kirjoittaisin. Siitä millainen on hyvinvoiva keho, mitä mieltä olen omasta kehostani tällä hetkellä. Ja sitten tuli tämä tehtävä! Sisältä vahvempi -verkkokurssin viikko ”Rakas kaunis kehoni” ja yksi tämän viikon tehtävistä  oli kirjoittaa kirje omalle keholle. Niinpä minä kirjoitin….

healthybody

Kirje keholle

Rakas kaunis kehoni, olet kotini! Ei turhaan sanota ”My body is my temple”. Olet ollut hyvä koti, vaikka toisinaan kodin kunnostus ja siivous ovat retuperällä. Jäät joskus hieman huonolle ylläpidolle, myönnän. Mieli tekee joskus tepposia ja vaikka huomaan viestejäsi, en heti tartu niihin. Joskus se on laiskuus ulko- ja sisäpintojen sekä rakenteiden huollossa, joskus se on heikkomielisyys herkkuhimon edessä, joka ottaa vallan. Mieli tekee joskus tepposia ja antaa liikaa valtaa herkkunälälle, kyllähän sinäkin niistä tykkäät ja siedät sopivissa määrin. Liika on kuitenkin liikaa ja hyvä, että viestität siitä minulle. Olenkin oppinut vuosien aikana tulkitsemaan viestejäsi hyvin. Huomaan kun herkuttelu menee yli olossani tai kaipaat hieman enemmän lepoa ja rauhoittumista, kun pintasi vaatii huomiota ja hoitoa…. Kunpa vaan aina tarttuisin heti toimeen kun viestejäsi viestität.

Kun olin lapsi ja nuori, olit aina niin sirpsakassa kunnossa ja minulla on välillä sitä vähän ikäväkin. Olen haksahtanut rakentamaan ja muokkaamaan sinua ulkoisesti kovillakin rääkeillä, joista kyllä tykkäät. Haluankin hieman muokata sinua, mutta haluasn silti säilyttää sitä sirpsakkuutta, mutta niin vaan siitä on tullut minullekin vaikeampaa. En tiedä onko se tämä ikä, josta kaikki aina 10 vuotta sittenkin puhuivat, ”odotas vaan kun tulet tähän ikään”. Enää en voi vaan olla niin huoleton kanssasi, me kummatkin vaadimme nykyään enemmän.

Näin kesänkynnyksellä annan helposti herkkuhimolle valtaa, liikaakin. Haluan nauttia kesästä ja elää hetkessä, mutta haluan, että sinäkin nautit. Minun pitääkin muistaa se kohtuus, niin voimme yhdessä nauttia kesästä!

Olet toiminut aina hyvin ja selvinnyt monesta! Muuta kotia minulla ei ole, ei tule olemaan, enkä sinua vaihtaisikaan ikinä. Sinussa on paljon kauneutta, paljon hyvää ja paljon vahvuutta. Nyt haluan, että toimimme hyvin yhdessä, jotta voit olla minulle jatkossakin hyvä koti!

Rakkaudella asukkaasi <3

20150623_152932

Postauksen alun kysymykseen, millainen on kaunis keho?

Hyvinvoiva keho on kaunis eikä hyvinvoiva keho näy painoindeksissä tai rasvaprosentissa. Se näkyy ihmisen kasvoissa ja olemuksessa. Se on mielen ja kehon yhteissumma. Sen kauneuden voi nähdä ja sen voi tuntea!

BODY

Millainen sun mielestä on kaunis keho?
Mistä pidät omassa kehossasi?

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta