En ole koskaan….

  • polttanut kokonaista tupakkaa
  • lasketellut suksilla saati lumilaudalla
  • murtanu yhtäkään luutani
  • käynyt Euroopan ulkopuolella
  • alaikäisenä muuttanut
  • ollut rippileirillä
  • käynyt Lapissa
  • ottanut hiustenpidennyksiä
  • ottanut ripisenpidennyksiä (muutakuin sellaisia itse liimattavia kertakäyttöisiä…)
  • pyörtynyt

Löysitkö yhtäläisyyksiä?
Mikä sun ”en ole koskaan” -juttusi olisi?

20150619_075432

Pelattiin tuossa toukokuun vikana viikonloppuna tuota en ole koskaan -peliä Tyttöjen kesäkarkeloissa ja mulla löi silloin ihan tyhjää 😀 Pisteitähän tuossa pelissä saa siitä, kun sanoo asian, jota kaikki muut on joskus tehneet, joten näitä täytyi vähän oikein miettiä… Nyt kun oon parissa blogissakin tän huomannut, niin aloin rustaamaan omia en ole koskaan -juttujani, sellaisia mitä ehkäpä monet kuitenkin on tehneet.

Nyt ollaan täällä Tallinnassa ja ajattelin teille postailla tämmöisen valmiiksi rustaamani postauksen. Voi olla että huomenna rustailen teille jo vähän täällä Tallinnassakin olosta, mutta parempi olla lupaamatta  mitään 😀 Instastahan pystyy myös seurailemaan menoa jonnin verran 😉

20150618_203900VIETTÄKÄÄ IHANAA JUHANNUSTA!
LATERS!
PUS!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta