Mun outouksia

Mul on jäänyt luonnoskansioon tällainen postauksen alku ja nyt kun Seidikin haastoi mut kertomaan 5 omituista asiaa itsestäni, niin kavoin tän luonnoksen esiin ja ajattelin rustailla loppuun 😀

Mielikuvatreenaaminen

Muistan että tätä on ainakin outona asiana pidetty, mutta luulisin monien kilpaurheilijoiden tekevän tätä ennen kilpailuja. Itse teen ihan ennen treenejäkin. Mietin treenin päässäni läpi ja kuvittelen treenaavani. Näin saan hyvän latauksen treeniin ja kun teen näin, niin olen huomannut treenien kulkevan paremmin, ikäänkuin olisi jo lihakset herätellyt treeniin, viestittänyt niille mitä on luvassa. Etenkin ennen kovia treenejä tää on hyvä tehdä.

20130221_173026
TB parin vuoden takaa 😀

Kaulahuvi

Kun olen kipeä, jos siis mulla on flunssa ja kurkku kipeä, niin nukun kaulahuivi kaulassa. Se pitää kaulan ja kurkun lämpimänä ja aamulla olisi kurkku kipeämpi ennen kaulahuivia… Okei, tää on outoa 😀

WP_000515
TB

Banaani

Sain ehkä jotain vuosi sitten kuulla, että syön banaania väärästä päästä. Mitä hittoa, näin mä olen sitä aina syönyt 😀 Banaaniin liittyy yksi toinenkin outous, josta on kyllä päästy eroon. Muksuna banaanin kanssa oli aina saatava maitoa, ilman maitoa banaani ei ollut hyvää.

20150617_204902

Paahtoleipä

Paahtoleivästä tehtiin muksuina varsinaisia köyhishampurilaisia (keksein juuri tuon sanan). Paahdettiin kaksi paahtoleipää, kummallekin voita ja sitten näiden kahden leivän väliin ketsuppia ja sinappia, joskus kinkun tai juustonsiivu, mutta nää ei mitenkään pakollisia. Tykkään edelleen ja tuossa keväällä tuli pari kertaa tehtyäkin, lapsuuden makuja 😀

20150425_083420

Hämähäkit

Tää koskee myös koppakuoriaisia ja torakoita. Mulla on kauhea kammo näihin viheliäisiin ötököihin. Olen jopa huutanut Rikun vessaan kun mun edessä oli hämähäkki kun istuin pöntöllä 😛 Mun on siis vaikea päästä näistä omin avuin eroon, mutta yksin kyllä mä yksin kotona ollessani selviydyn näistä. Yksin ollessani listin ne, mutta kuitenkaan kovin lähelle en voi mennä, vaan käyn taistoon imurilla tai tiputtamalla hämähäkin päälle jotain 😀 Espanjassa eräissä portaissa sain hyppy-kiljahtelukohtauksen korkkarit jalssa kun torakka tuli mua kohti. Ehkä oli silti vaarallisempaa hyppiä pari porrasta kerralla alas korkkarit jalassa kuin kävellä tuon torakan läheisyydessä 😛

spider

Itsekseen puhuminen

Puhun todella paljon itsekseni. Selitän itselleni mitä teen ja käsken itseäni sekä suunnittelen asioita ääneen, saatan käydä mahdollisia keskusteluja, esim. haastatteluja tms. läpi….  Välillä Rikukin kysyy, että mitä sanoin ja mä oon vaan itekseni puhellut 😀

20150617_210855

Kääk! Näitä tuli nyt sitten ihan vahingossa 6, mutta ei kait se haittaa. Lisääkin varmana keksisin. Pyysin vielä Rikua kertomaan omasta mielestään mun outoja tapojani ja sanoi juurikin tuo kaulahuivi kaulassa nukkumisen…..

Ketään en nyt haasta eteenpäin, mutta kiitos Seidille haasteesta, sain tämänkin postauksen rustailtua loppuun 😀

Tunnistitko itsesi jostain?
Onko sulla outoja tapoja?

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Mun outouksia”

 1. Olipa kiva postaus! 🙂 Ja meissä on aika paljon samaa. Mulla on kauhea hämähäkki-pelko. Pelkään jo hämähäkin leluja ja kuvia. Meen ihan paniikkiin jos nään pienenkin hämähäkin, en oo koskaan uskaltanu jäädä lähimaille, vaan oon aina pyytänyt jonkun muun tappamaan. Onnekseni en oo nähny pariin vuoteen hämähäkkiä.

  Ja toi banaani! Mäkin oon aina syöny sen noin päin kun sä 😀 oon myös ajatellu ettei yhtä oikeeta tapaa oo olemassa. Lisäks puhun itsekseni.

  Mutta toi mielikuvatreenaaminen on ihan uutta mulle! 😀 Mutta kiva kuulla, että toimii!

  • Hih, meissä on monia yhtäläisyyksiä 🙂
   Sun hämähäkkipelkos taitaa kyllä olla pahempi, mut miten ihmeessä et oo voinut nähdä hämähäkkejä pariin vuoteen 😮

   Mä tosiaan kuulin ekaa kerta jotain vuosi sitten syöväni banaaania oudosti 😀

   Mielikuvatreenaamista tai treeniin latautumista mielikuvaharjoittelun kautta kannattaa testata. Käsittääkseni monetkin tekee tuollaista ennen kilpailusuorituksia monissa lajeissa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta