Parasta kesässä on KESÄ! (Arvonnan voittaja)

Kesässä on paljon ihanaa, parasta kuitenkin, että on kesä.

sun

Näin luki yhdessä kommentissakin arvontapostauksessani. Arvontapostaukseen tuli paljon kommentteja ja kesäfiilistelyjä, tein niistä pientä koontia. ensin kuitenkin arvonnan voittja, niin voitte sitten rauhassa keskittyä postaukseen 😉

20150614_194517

Arvontakone arpoi kommentti numero 10 voittajaksi ja tämän kommentin oli jättänyt Hanna. Hannoja oli kaksi, mutta voittajalle on lähtenyt mailia ja Hanna kirjoitti:

Kesässä parasta on keltaisena kajastava ilta-auringon valo, tuoksut ja lintujen äänet. Järven, joen tai lammen lämmin vesi joka hyväilee ihoa ja virkistää oloa pitkän päivän jälkeen.

ONNEA!
Olen laittanut mailia sinulle.

IMG_2071

Kesältä halutaan uusia muistoja ja ollaan valmiita tarttumaan hetkiin ja nauttimaan kaikin aistein kesästä, ns. downsiftaus on selvästi kesällä IN. Ehdottomasti kärkeen nousi loma, vapaa-aika, kiireettömyys, lämpö, aurinko ja valoisuus. Tykätään nauttia niin luonnosta  ja mökkeilystä kuin myös kaupunkikesästäkin, festarit, terassit ja grillailu houkuttelevat. Kesän tuoksut, äänet ja maut saivat paljon kannatusta. Ihmiset haluavat nauttia rauhallisista kesäaamuista ja aamukasteen raikastamasta nurmikosta, joka muuten juuri leikattuna tuo aivan ihanan tuoksun. Pitkät kesäillat houkuttelevat valvomaan ja nauttimaan illoista ja kauniista auringonlaskuista. Ulkoilu niin rannalla loikoillen tai liikunnasta nauttien kuuluvat monen kesäfiilistelyihin. Kesän hetkiä halutaan jakaa ystävien ja rakkaiden kanssa. Kesään kuuluu monella suunniteltuja juttuja, mutta myös tilaa jätetään sponttaanisuudelle ja rentoilulle. Monet on huomanneet olevansa kesällä energisempiä ja toistenkin olevan iloisempia tai ainakin iloiset ihmiset olivat myös parhaita juttuja kesässä, niin ja lasten riemu 🙂

Kyllähän tuo aikas ihanalta yhteenvedolta kesästä kuulosta, eikö vain?

IMG_2235

Mäkin haluan kesältä paljon erilaisia hetkiä ja muistoja. Haluan rauhaa ja haluan menoa. Haluan jakaa hetkiä rakkaiden kanssa ja haluan aikaa itseni kanssa. Haluan fiilistellä kesän makuja ja tuoksuja. Haluan laittaa meidän kotia, pihaa ja terassia, haluan lukea kirjoja, kirjoitella tekstejä, kokea liikunnan riemua, treffata ystäviä terassilla, kaupungissa, rannalla,… Haluan reissailla edes pieniä getaway reissuja Suomen rajojen sisällä ja pääsenhän mä huomenna Tallinnaan neljäksi päiväkisi. Haluan nauttia rennoista aamuista ja pitkistä illoista. Mäkin odotan lomaa, koska silloin on paljon enemmän aikaa kaikelle ja mäkin haluan aurinkoa ja lämpöä. Mulla on jo suunnitelmia kesälle, mutta myös aikaa sponttaaniudelle sekä vain olemiselle. Mä aion elää hetkessä ja tehdä sitä, mikä tuntuu hyvältä <3

 

20150617_115534

Ihanaa kesää!!!

BTW, kuvat viimekesältä 🙂

Outi Karita

Yksi vastaus artikkeliin “Parasta kesässä on KESÄ! (Arvonnan voittaja)”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta