Juhannuksen viettoa vai Juhannusta karkuun

Kyllä mä Juhannusta vietän, mutta kaikkea muuta kuin perinteisesti. Noh, eihän meillä edes ole sen kummempia juhannusperinteitä. Aina ollaan vietetty Juhannusta kavereiden kanssa ja grillailtu. Yhteen aikaan Rikulla oli kavereidensa kanssa perinne, grillailla yhden kaverin pihassa oli sää mikä tahansa, niin ulkona istuttiin ja grillattiin. Naisetkin oli tervetulleita, mutta ihan koko Juhannusta ei tuota itse kyllä jaksanut, se oli semmoinen äijämeininki 😀 Tuo perinne kun loppui, niin grillailtiin missä milloinkin ja kenenkanssa milloinkin. Mökkijuhannusta ei olla vietetty, se olisi kyllä todella kivaa, mutta kun ei ole ollut sellaista mökkiä mihin mennä eikä vuokraamaan olla ruvettu millään porukalla…

IMG_1343Juhannus 2014

Nyt ei kyllä, tai pitäisikö sanoa, että minä en kahta kertaa miettinyt kun meitä pyydettiin Juhannuksen viettoon Tallinnaan. Olin heti valmiina, Riku tais vähän epäröidä, mutta eihän sitäkään tarvinnut kovin paljoa suostutella. Annulii ja Ville meitä pyysi mukaan ja myös Annuliin pikkusisko lähtee miehensä kanssa reissuun mukaan. Pariskuntajuhannusta siis rapakon toisella puolella. Tallinnassa Juhannusta vietetään käsittääkseni aina 24.6. joten Tallinnan juhannusta emme näe, mutta eihän se meitä haittaa. Hyvä vaan, että kaikki paikat on avoinna 🙂 Ei siis Juhannusperinteitä, mukavaa yhdessä oloa ystävien ja oman miekkosen kanssa.

Sainpa tällekin vuodelle edes jonkun ulkomaanreissunkin ja itseasiassa Tallinna on mulle hyvin vieras paikka, kuten olen tänne blogiinkin kirjoittanut, niin Tallinnassa en ole muuten käynyt, kun joskus 15 vuotta sitten Mustamäen torilla 😛 Tallinnaan mennään torstain aamulaivalla ja tullaan sunnuntain iltalaivalla takaisinpäin. Meillä on huoneet Nordic Forum hotellista ja hotellilla on ainakin ihanan näköinen virkistäytymiskeskus uima-altaineen, joten biksut lähtee mukaan. Myös sali pitäisi hotlalta löytyä ja ehkä käyn jonkun treenin siellä tekemässä tai hotellihuoneessa joku kehonpainon treeni, jos vain selkä on siinä kondiksessa. Reissuun kuuluu myös pientä pirsketystä ja shoppailua. Haluan myös kierrellä vanhaa kaupunkia 🙂

IMG_1359
Juhannus 2014

Blogia mahdollisesti päivittelen loppiviikonkin aikana, jos vaan kaikki netit ym. pelittää, muutama postauskin on lähes valmiiksi rustailtu, niin että ehtisi ainakin jotain päivittämään tänne blogiinkin jos kiirettä pitää, mutta veikkaanpa, että mulla on aamuisin aikaa kun oon aika aamuvirkku 🙂

Mitäs teidän Juhannussuunnitelmiin kuuluu?
Onko teillä perinteitä Juhannuksen suhteen?
Ihanaa keskikesän juhlaa, Juhannusta!

Pst, tsekkaa edellinenkin postaus kesäfiilistelystä. Kokosin yhteenvedon teidän lukijoiden kommenteista, Mikä on parasta kesässä 🙂

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Juhannuksen viettoa vai Juhannusta karkuun”

  1. Kuulostaa kyllä mukavalta juhannuksen viettotavalta 🙂 Me ollaan miehen kanssa aatto kahestaan mun kämpillä ja käydään tossa lähellä katsomassa kokkoa. Varmasti grillaillaan kans 🙂 Juhannuspäivänä mennään mun perheen mökille ja ollaan siellä päivä.

    Eli siis aika rauhallisesti menee juhannus 🙂

    • Teidän Juhannus kuulostaa myös hyvin mukavalta, Juhannusta voi viettää niin monella mukavalla tavalla. Toivottavasti teillä oli muksa juhannus 🙂 <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta