6 salitreeniä ja 4 jumppaa

Aikamoista sykkimistä ollut siis viime viikolla, treenattu juhannusreissua varten varastoon 😀

20150610_203244

Treeneihinhän otin varaslähdön jo edellisviikon sunnuntaina ja nyt sitten viikonloppuna otin jälleen lisää varaslähtöä tähän viikkoon ja aloitin jo lauantaina uuden treeniviikon. Yksi ylimääräinen salitreeni tuli siitä. Noita varaslähtöjä olen ottanut sen takia, että tällä viikolla en keskiviikon jälkeen pääse salille välttis. Lähdetään torstai aamulaivalla Tallinnaan ja tullaan sieltä sunnuntaina takaisin ja halusin tehdä kaikki treenit ennen tota reissua ja sitten alkaakin sopivasti kevyt viikko. Ehkä Tallinnassakin tulee kuitenkin jotain sykittyä, oli hotellilla ainakin kiva ”allasosasto” ja otan mä treenivaatettakin mukaan 😉

Omia jumppaohjauksia oli kaksi, joiden lisäksi tuurasin yhden ja sitten kävin itse vielä zumbailemassa hyvää fiilistä 😉 Paceohjauksia en nyt laske omiin liikuntoihini, mutta merkataan nekin nyt noihin päiviin kuiteskin…. Näiden kaikkien sykkimisten lisäksi pyöräilty niin maan pirusti taas, vois oikeen ruveta mittaamaan matkoja, että kuinka paljon sitä tuleekaan pyöräiltyä. Ja siitä se ajatus lähti… Laskeskelinkin suurinpiirteiset määrät noihin päiviin, kun alkoi oikein kiinnostamaan itseä 😀

20150613_130640MA

Viikko alkoi kyllä autolla, kun pyöränkumiin oli jostain tullut reikä ja pyörä odotti mua aamusti takarengas tyhjänä… Nooh, salilla kuitenkin illalla sykittiin ja kahden pacetunnin ohjauksen jälkeen vedin rinnalle pumppitreenin ja vatsallekin hyvän rääkin.

TI

Vietin treenittömän päivän, pyöräilyä tuli kuitenkin hyötyliikunnan merkeissä varmaankin kymmenisen kilsaa kun pyöräilin töistä ensin kaupunkiin ja sieltä myöhemmin kotiin. Eli pyöränkumi paikattu 🙂

KE

Mulla oli pacetunnin ohjaus sekä pakarajumpan ohjaus. Käsille tuli vedettyä pumppitreeniä… Pyöräilyä tuli työmatkoista n. 8 kilsaa.

TO

Pumppitunninohjaus ja perään olkapäiden pumppitreeniä salilla. Pyöräiltyä tuli työmatkat ja auto vei salille. Pyöräilyä n. 8 kilsaa.

20150611_201528

PE

Maanantain jälkeen jokaisena päivänä pyöräilty ja perjantaina taas urakalla, ainakin 15 kilsaa. Töistä suoraan salille, jossa jaloille pumppitreeniä, salilta kaupunkiin (pari polkaisua), kaupungista shoppailemaan joen toiselle puolelle (pari polkaisua lisää), takaisin kaupunkiin ja terdelle (taas pari polkaisua) ja iltasella vasta kympin aikoihin kotiapäin, jonne olikin sitten jo useampi polkaisu 😀

20150612_141907
Kauhee määrä kamaakin mukana, mut osan jätin kyl päivän varrella matkasta mm. salille 😀

LA

Pyörällä polkaisin salille, vähän meinasin kyllä jo rulliksilla painella, mutta sit tuli niin monta muttaa matkaan….  Pyöräilyä tuli tommonen kymmenisen kilsaa. Salilla starttasin uuden treeniviikon, sen kovimman, jossa tehdään älypitkiä sarjoja pudotuksia apuna käyttäen. Selkätreeniä ja perään pumppitunnin ohjaus (tuuraus). Pyöräilyä kertyi semmoinen reilu 10 kilsaa.

20150614_103658

SU

Sunnuntaina satoi niin reilusti vettä, että päätinpä hurauttaa salille autolla. Salilla sitten rintatreeniä jonka perään keikuttelin vielä lanteita Zumbassa. Zumbasta kirjoittelinkin fiilistelypostauksen. Vielä vei vuoden zumbatauon jälkeen niin paljon keskittymistä nuo koreot, ettei ihan saanut täysiä tehoja irti zumbasta ja vähän kun harmitti rintatreenistä väliin jääneet vatsaliikkeet kun tuli zumbaan kiire, että vedinpä ne vatsat sitten vielä zumban perään. Sitten kun alkaa taas saamaan zumbasta kunnon tehot irti, niin eipä tarvi vatsoja perään enää tehdä 😀

20150614_131840

Huh, siinähän ne sykkimiset! Salitreenejä tosiaan 6 kipaletta, jumppia 4 kipaletta ja pyöräilyäkin noin 51 kilsaa. Kyllä mun viikkoon mahtui muutakin kuin treeniä ja töitä 😉 Huomenna ajattelin teille postailla vähän muita viime viikon puuhiani ja olihan tuossa perjantain kertomuksessa jo vähän osviittaakin jostain muustakin kuin treenaamisesta 😉

20150614_131922

Tälläkin viikolla jo ehditty treenailemaan, tänään oltu saleilemassa ja hyvin ehtii vielä ennen Juhannusta ja voihan sitä Juhannuksenakin sykkiä, vai mitä sanotte?
Aiotteko Juhannuksena urheilla?

Outi Karita

6 vastausta artikkeliin “6 salitreeniä ja 4 jumppaa”

 1. Juhannuksena on sairastelusta jo sen verran aikaa, että uskaltaa treenatakin :). Mökillä tulee luultavasti kokeiltua hieman juoksua, ja mahdollisesti jotain kehonpainotreeniä 🙂

 2. Kaikki salitreenit tehdään ennen juhannusta, mutta hyötyliikuntaa tulee puutarhahommista.

  • Kuulostaa hyvältä 🙂
   Ja puutarhahommista saakin mukavasti hyötyliikuntaa. Mukavaa Juhaanusta 🙂

 3. Aikkas hyvi poljet kyllä viikon aikana! 😀 Meikäläinen on menossa kavereiden kanssa mökkeilemään juhannuksena, ja täytyy siellä sit lenkkeillä ja tehdä kehonpainotreeniä että saa kaikki tarvittavat treenit suoritettua =D Kaveri ehdotti että voisin niillekki treenin vetää, mut vähän luulen et porukka keskittyy hiukan muuhun! xD

  • Juuh, työmatkoista kertyy jo melko määrä kilometrejä 🙂
   Vedät niille treenin ennenkuin ne ehtii keskittyä mihinkään muuhun 😀
   Hauskaa mökkeilyä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta