Liebster awards -blogihaasteen paljastukset

Kääk! Varmaan jo kolme viikkoa sitten sain tämän haasteen Health´s Kitchen -blogin Patulta, mutta on ollut niin paljon kirjoitettavaa, etten ole tähän ehtinyt vielä keskittymään kunnolla, mutta nyt tulee vastauksia 😉 Ja kiitos Patu haasteesta! <3

IMG_20150612_161737

1. Mitä haluaisit sanoa viisi vuotta nuoremmalle itsellesi nyt, kun tiedät mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Älä murehdi ihmisiä, jotka lähtevät elämästäsi, ne eivät ole sinulle tarkoitettuja…. Ne oikeat ihmiset pysyvät, kuten huomata voit! Jatka samaa rataa, niin elämä hymyilee takaisin. Joissakin kaverisuhteissa tapahtui tuolloin mullistuksia…. mutta toisaalta elin hyvin onnellista aikaa ja 5-vuotta sitten mentiin myös Riksan kanssa naimisiin <3

Häät9

2. Kotisohva, kotimaan loma vai ulkomaanmatka?

Kaikki kuulostaa hyvältä ja kaikkea on tiedossa kesällä. Sopivassa suhteessa noita kaikkia elämään, kiitos 😀

3. Enkeleitä onko heitä?

Kaunis ajatus, mutta ei ehkä kuitenkaan…. Uskon, että meillä on henkisiä yhteyksiä hyvin läheisiin ihmisiin ja uskon jossain määrin elämäntapahtumien ja sattumusten tarkoituksellisuuteen. Jokaisessa meissä on myös jokin voima joka ohjaa meitä elämänpoluilla, se voima löytyy meistä itsestämme ja se voi olla myös usko, mutta se voi olla muukin voima…. Menipä syvälliseksi ja varmaan ohi kysymyksenkin 😛

4. Kuvaile itseäsi viidellä sanalla.

Iloinen, kaunis, pohtiva, unelmoiva, positiivari.

IMG_20150611_091731

5. Kaksi lempiväriä.

Yhdessä olisikin ollut vaakanaiselle pähkimistä, mutta nää kaks on selkeet, oranssi ja punainen.

häät16

6. Maa johon haluat matkustaa.

Aika moneenkin, mutta Uusi Seelanti on sellainen, johon ehdottomasti haluaisin joskus! Se on kuin sadusta….

uusiseelanti

7. Ruoka/ruoka-aine, josta toivoisit pitäväsi.

Oon vähän kalaronkeli ja vain harva kala uppoaa ja olishan se ihan kivaa ja näppärää olla kalankin suhteen kaikkiruokainen….

kalaronkeli
Yök! En tykkää!

8. Kaksi asiaa, joita et ymmärrä miehissä.

Miksei ikinä voi laittautua valmiiksi ajoissa, kun ollaan johonkin menossa vaan 10 minuuttia ennen lähtöä aletaan ihmettelemään, että mitä mä laittasin päälleni, kun meiti olis jo ovella lähdössä… Näin kävisi jos en hoppuuttaisi 😛 Ja naisia saa aina odottaa mukamas 😀

Miksi miesten on välillä niin vaikea ymmärtää naisia, ei me haluta olla aina niin suorasanaisia, joskus pitäis hiffata itsekin 😉

Mut hei…. <3

miehet

9. Päiväsi toisena henkilönä, kuka haluaisit olla?

Kääk! Tosi vaikee… Miltähän tuntuis olla joku ökyrikas? Tai julkkis? Kumpaakaan en välttis haluais elämältäni, mutta päivän ajan voisin kokeilla miltä tuntuisi ja sithän sen tietäis (no ei ehkä vielä päivästä) 😀 Eniten mua kiinnostaa se, miltä se ihmisestä itsestään tosiaan tuntuu…

fame

10. Maailma on täynnä ongelmia ja hankaluuksia, missä haluaisit auttaa eniten?

Lapset, köyhät ja orvot lapset <3
On paljon asioita, joita tämä ”hippityttö” haluasi muuttaa ja paljon vääryyksiä, mutta jos nyt yhden sanon, niin sanon tuon lapsiasian ja tähänhän vahvasti liittyy esim. nälänhätä, kodittomuus, kaltoin kohtelu…..

katulapset
Kuva: netti-tv.fi

11. Hame vai housut?

Hame, ainakin kesäisin 🙂

IMG_1871

Eihän tässä loppujenlopuksia kauaa kestänyt kun vastailin 😀 Mä en haasta nyt ketään tiettyä, mutta jos joku bloggari tykkää ottaa haasteen vastaan, niin vinkkaa ihmeessä, nimittäin mun mielestä näitä on hauska lueskelle, onks sustakin?

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Liebster awards -blogihaasteen paljastukset”

    • Hahaa, mä oon aloittanut tuollaisen postauksen rustaamisen about kuukausi sitten ja se roikkuu vielä tuolla luonnoskansiossa 😀 Tulossa siis jossain vaiheessa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta