Kesäkuun ekan viikon treenit

Viime viikolla päästiin taas treenaamaan kovaa, edellinen viikkohan oli kevyt viikko. Viikko olikin treenien osalta kaikkea muuta kuin kevyt ja viikkoon kuului mm. yksi pt-treeni. Liikunta on myös lisääntynyt hyötyliikunnan kautta ja viime viikolla pyöräilin joka päivä työmatkat +  viikonloppuna salimatkatkin. Treeneissä nousujohteisuus näkyy edelleen, energiat on siis kohdillaan!

20150606_104524

MA

Viikko alkoi selkätreenillä ja hienosti treenipainot ja toistomäärät kasvavat. MAVE:kin alkaa menemään varmemmin ja pystyy alkaa lisäilee painoa lisää, kun oikea tekniikka alkaa olemaan kohdillaan ja varmempaa. Ennen treeniä ohjailin 2 pace -tuntiakin, mutta niissä nyt ei tosiaan ohjaajalta suuria ponnistuksia vaadita.

20150602_170416

TI

Töistä suoraan polkaisin salille ja vuorossa oli PT Maijun kanssa rintatreeni. Pikkuhiljaa aletaan uusimaan mun treeniohjelmaa, niin että 1-2 treeniä vedetään kuukauden välein yhdessä, niin kauan, että koko treeniohjelma on läpi käyty ja uusittu. Rintatreeniä pidän tylsänä treeninä, se nyt vaan kuuluu treeneihin… En ookaan pitkään aikaan saanut rintaa niin kipeäksi kun nyt yhteisestä treenistä sain ja vatsatkin kun vedettiin rinnan perään niin enpä oo vatsaakaan niin loppuun hetkeen treenannut. Ihan hyvä muistutus siis siitäkin, mihin sitä oikein yltää kun pistää vaan menemään!

Hahaa, että tärrääkö? Koko video tänään blogissa 😉 #ilmeet #tärrää #vlogi #fitnesspäiväkirja #outinfitness

A video posted by Outi Vehmaskangas Os Saksa (@outikarita) on

KE

Pace -ohjauksen jälkeen treenailin kädet ja jännä miten nuo hauikset herää treenin vasta toisessa liikkeessä. Ekan liikkeen sarjat tuntuu aina jotenkin jähmeiltä, en tie tarvisko enemmän lämmittelyllä ensin herätellä noita käsiä, kun herää toisaan vasta toisen liikkeen sarjoihin…. (?) Vatsat oli pakko jättää väliin, niin kipeäksi tuli pt-treenistä….

IMG_20150603_210456

TO

Olkapäätreenin vuoro ja treenailin ennen pumppituntia. Periaatteessa olis ollut jalkatreenin vuoro, muta vaihdoin nyt järjestystä, koska olkapäätreeni oli vaan parempi yhdistelmä tuon pumppitunnin kaveriksi. Olkapäitä on aina kiva treenata! Pumppitunnilla vatsat sai taas kunnon rääkkiä ja muukin kroppa hyvää pumppitreeniä.

20150604_194048

PE

Salivapaa päivä, se lepopäivä kuuluu viikkon 😉

20150605_152041

LA

Jalkapäivä, jalkarääkki, jalkatreeni… Osu ja uppos ja Hackissa tein uudet enkatkin!!! Jalkojen perään treenailin myös vatsoja. Sunnuntaina luulinkin, kun ei pyöräillessäkään jalat tuntuneet, ettei treenistä tullut jalat kipeeksi, mutta tänään, maanantaina, TAKAREIDET!!!!

20150606_124056

SU

Otin varaslähdon seuraavan viikon treeneihin selkätreenillä ihan sen takia, että juhannusviikolla pääsen salille vaan 2 tai 3 kertaa. Lähdetään juhannukseksi reissuun ja yritän saada sitä ennen juhannusviikonkin treenit kasaan ja tää tarkoittaa että tälläkin viikolla tarttis tehdä nyt 6 treeniä… Sunnuntain selkätreeni menikin sitten pumppitreeninä ja vatsoja selän perään. Salille mennessä siellä loppui juuri Zumba -tunti ja vitsit, kun rupes tekemään zumbaan mieli, ehkäpä jonain sunnuntaina….

20150607_142547

Mulla on oikean puolen iskias sellainen, että se joskus jomottelee ja tällä viikolla se on jomotellut! En tiiä voisko johtua tuosta pyöräilystä, yllättäen kun on alkanut enempi pyöräilemään, sunnuntainakin pyöräillessä nimenomaan tuntui… Täytyy nyt keskittyä pakaran venyttelyyn ja eiköhän se tuohon pyöräilyynkin taas tottuu. Tänään vaan mua odotti autotallissa tyhjä pyörän rengas ja oli pakko lähteä autolla töihin, onneks Riksa sai paikattua renkaan heti tänää ja huomenna taas pyörä rullaa 🙂 Viime viikolla pyöräiltiin satoi tai paistoi ja oikeastaan en kastunut kuin yhtenä päivänä…

Moro! 😂 #ihmehöpöttäjä #enolesokerista #punahilkka

A video posted by Outi Vehmaskangas Os Saksa (@outikarita) on

20150605_153806

Mites siellä treenit sujuvat?

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Kesäkuun ekan viikon treenit”

  1. Mukava kuulla, että treenit on luistanut! 🙂 Mullakin nyt vähän paremmin kuin mitä tossa loppukeväällä..

    • Kiva kuulla, että on alkanut luistamaan paremmin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta