Hippityttö

Hipppitytön faktat

20150530_095629

1. Mä oon ollut aina sellainen pieni ”hippiäinen”. Mun ala-asteen opettaja on mulle paljastanut jokunen vuosi sitten, että hän kutsui mua hippiäiseksi, ei tainnut sitä koskaan ääneen mun tai muiden oppilaiden kuullen käyttää, mutta se oli kuulemma hänen lempinimensä mulle. Oon itsekin käyttänyt hippiäis nimitystä itsestäni ajatuksella, että mussa on jotain hippipiirteitä ja ajatuksia.

2. Mä oon aina tykännyt hippimäisistä vaatteista, mutta mullahan on vaate- ja tyylimaku laaja, joten pelkkää hipihtävää vaatetta multa ei löydy, mutta paljon kyllä. Rakastan leveitä lahkeita ja ”hippimäisiä” paitoja ja hameita….

3. Hair musikaali on ihana. Oon sen nähnyt elokuvana ja voisin katsoa uudestaan ja uudestaan! Osaan ne kaikki laulutkin 😀

4. Niin ja on mussa sitä peace & love henkeä. Peace merkki on roikkunut kaulassa, sitä on totuttu sormilla näyttämään, mutta ennenkaikkea ajatusmaailmaani kuvaa nuo kaksi sanaa oikein hyvin!

5. Mä yritän myös pelastaa maapalloa osaltani pienillä teoilla, vaikkapa pesupähkinä kerrallaan. Olen pieni ekoilija, mutta en täysin henkeen ja vereen joka asiassa. Kierrätän, pesen osan pyykistäni pesupähkinöitä ja sappisaippuaa käyttäen (hups! en hetkeen…), suosin lähiruokaa, olen vähentänyt punaisen lihan käyttöä yhtenä syynä ympäristö, kuljen mielummin töihin pyörällä kuin autolla ja tässäkin yhtenä syynä ympäristö….

20150530_095707

6. Imagine! Mun jalassa lukee John Lennonin biisin nimi. Tatuoinnin ei ole tarkoitus olla suora viittaus biisin, mutta ilman tuota biisiä ei ehkä olisi tuota sanakaan jalassani. Jalan tatuointini on kokonaisuus, joka lähtee imagine -sanasta ja päättyy sydämeen, kahteen puolikkaaseen ja se kokonaisuus on mun oma ”imagine” 😉 Ehkä saitte ajatuksesta kiinni, ehkä ette ja onhan tuo Lennoninkin Imagine hyvä, mutta sitä biisiä tatuoinnin ei ole tarkoitus kuvastaa vaan mun ihan omaa ”imagine:a”

20141021_155200

7. I got sun in my back. Mä halusin auringon selkääni vuosi sitten ja nyt mulla kulkee aurinko aina mukana. Tää kuvastaa sitä, millainen positiivari olen ja mä myös rakastan aurinkoa 😀

8. Mulla on oma ”kotibuddha” niinkuin veljeni totesi viimeksi käydessään täällä meillä. Mulla on eteisen lipaston päällä Buddha ja se kuvastaa tiettyä ajatusmaailmaa, joka osuu ja uppoaa muhun, sitä rauhaa ja rakkautta, henkistä kasvua ja sisäistä rauhaa, läsnäoloa elämässä, tässä ja nyt. Uskonnollinen ihminen en voi sanoa olevani, mutta näissä itämaisissa uskonnoissa on asioita, joihin mun on helppo samaistua (karma, ying & yang, henkinen kasvu ja rauha…)

20141111_211733

9. Happiness is not destination, it is a way of life. Niinhän mun blogissakin lukee ja eteisessämme on taulu, jossa se lukee viestinä kaikille meille tuleville ja itse talon asukeillekin 😉

10. En mä kuitenkaan mikään täyshippi ole, eikä musta sellaista varmasti saisikaan. Mussa on monta puolta ja tää on yksi mun puolista. Luonteen ja ajatusmaailman osalta aika vahvakin puoli mua, mutta ristiriitauksia tähän puoleen musta myös löytyy 😉 Vaatetuksen ja musiikkimaun suhteen oon kuitenkin tosiaan hyvinkin monipuolinen. Musta ei olis asumaan hippikommuunissa tai olemaan muutenkaan stereotyyppinen hippi 😀

20150530_095702

Löytyykö teistä hipihtäviä asioita?

Tälläinen faktapostaus syntyi yllättäen, piti tehdä vaan outfit postausta mun viime lauantain aamupäivän hipihtävästä outfista. Huomasinkin yllättäen rustaavani hippifatkoja itsestäni 😀

Kysy lisää!

Ja hei, taas voi jättää kysymyksiä mulle ja kysymyksien ei tarvi olla ”hippikysymyksiä” 😛 Kysyä voi nyt mitä vaan. Haluatteko muuten vastaukset mielummin videolle vai tekstinä, kerro kysymyksen kanssa?! Ja kysymyksiä voi jättää keskiviikko iltaan 10.6. asti ja vastailen niihin heti kun ehdin!

LET THE SUNSHINE

20150530_095713
Aurinkolasit (hippilasit) saatu Iberolta, Paita – H&M, Housut – Vero Moda
Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Hippityttö”

 1. Ihana tää nykyinen hiusväri, sopii sulle tosi hyvin! Millä ylläpidät tuota punaisen sävyä? Oma väri on melkein samaa sävyä, mutta tuntuu, että sille on vaikea löytää oikean sävyisiä ylläpitotuotteita. Kaikki on liian oranssiin vivahtavia. 🙁

  • Heip Jenni!
   Vastaan sulle nyt tähän alle vaikka kirjoitinkin tekevänivastauspostauksen 😛
   Mä käytän tuohon latvaan color maskin hot pink sävyä, lisäilen hoitoaineen sekaan ja annan hetken vaikuttaa. Kerran oon vetänyt kuiviin latvoihin tuon color maskin pelkästää ja antanut vaikuttaa parikymmentä minuuttia ja ajattelin tuon käsittelyn uusia, nyt kun latva on päässyt haalistumaan…. Nyt mulla haalenee enempi kun yleensä tuo latva, kun siihen viimeks lykättiin värinpoisto… Tuohon tummempaan yläosaan en oo käyttänyt mitään värjäävää tuotetta…
   Mutta tuota color maskin hot pinkkiä suosittelen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta