Fitnesspäiväkirjat – Pinnallista? Mukana Outin ”Fitnesspäiväkirja”

Onko Fitnesspäiväkirjat vain pinnallisten bimbojen turhanpäiväistä hölinää jalat kaukana maan pinnasta?

superficial

Mun mielestä ei! Ja myös kysyisin jokaiselta, jonka mielestä on (ehkä tuo oli hieman karrikoitu ja ylikorostettu lause), että mitä odotit? Jonna jo tätä samaa aihetta sohaisi hyvin blogi tekstissään Surullista käytöstä aikuisilta ihmisiltä. Kuten Jonnakin kirjoitti, niin ohjelma on nimensä mukainen! Mä en odottanut mitään kovinkaan syvällistä välttämättä ohjelmalta, mutta yllätyin tässä. Nimittäin ohjelmahan sisältää paljonkin syvällistä pohdintaa, joten jos vaihdoit kanavaa ekan mainoskatkon jälkeen, niin ehket pysty kuitenkaan ohjelmaa saati ihmisiä ohjelmassa arvioimaan ja jos taas katsoit ohjelman loppuun asti, niin oikeastikko sanot pinnalliseksi? Kaikkien ei tarvitse kaikesta pitääkään, mutta en silti allekirjoittaisi tuota pinnallisuutta. Ikävää mun mielestä miten ohjelman naisia haukutaan aika kovallakin kädellä. Vaikkei ohjelmasta pitäisi, niin tarviiko niin ikävästi puhua toisista ihmisinä tuntematta edes heitä? Toisten ihmisetn arvostelusta vs. kehumisesta kirjoittikin ihanasti tänään Eve postauksessa Choose happiness. Odotin ohjelmalta treenejä ja tyttöjen arkea. Olen ihan mielissäni siitä ettei ohjelma ole pelkkää treeniä, sillä vaikka niitä onkin kiva päästä tirkistelemään, niin en loputtomiin jaksaisi toisten treenejä katsella.

Tekeekö hiusten värjäys, tukkakriisit, tekoripset, uudet kengät yms. ihmisistä pinnallisia? Ne ovat pinnallisia asioita, mutta eivät ne ole ainoat asiat mitä ihmisessä on ja ihmisen luokitteleminen tuollaisten asioiden takia pinnalliseksi on kovin, noh pinnallista, sillä silloin vaan katsotaan sitä pintaa. Kyllä lähes kaikissa ihmisissä on pinnallinenkin puoli, mutta jokainen meistä on paljon paljon muutakin! Tästä kirjoittelinkin blogiini postauksessa Pintaa ja pinnan alta. Kyllä monet pinnalliset asiat tuovat elämään iloakin ja mä haluisin esim. yhdet tietyt six deucet tällä hetkellä vaan siksi, kun ne on niin sairaan hienot, en siksi että tarvisin ja varmasti olisin niistä tosi iloinen, jos nyt raaskisin ostaa… Mä iloitsen myös joka kerta hiustenvärjäyksen jälkeen ihanastä väristä tukassa 🙂

superficial2

Mun mielestä ohjelma on hyvän mielen ohjelma, positiivisella hengellä tehty  ja toimii myös motivaattorina treeneihin. Mä kun saan toisten treenien katselemisesta aina fiilistä, että nyt treenaamaan!!! Ohjelman tarkoitus on tuoda ehkä enemmän esiin sitä pintaa, mutta nyt toistan itseäni, on tuossa ohjelmassa menty pinnankin alle. Ai koska? No viimeksi eilen! Eeviltä pohdintaa itsevarmuudesta ja nuorten ulkonäköpaineista linkin takana. Eevi on myös blogiinsa kirjoittanut todella hyvän postauksen Tulevaisuuden lapset aiheeseen liittyen. Minkä arvosanan sä antaisit itsellesi?

Lopuksi oten mun ”Fitnesspäiväkirjoista” 😉 Ihmehöpöttäjän höpinöitä videolla… Tää pätkä nyt ei liity tähän postauksen aiheeseen niinkään, videolla tärisevät tunnelmat pt-treenin jälkeen 😛

Mitä tykkäisitte jos silloin tällöin jostain tilanteesta/hetkestä kuvaisin lyhyen pätkän tänne blogiini? Fitnesspäiväkirja nimellä tuo ei tulisi kulkemaan, vaan ihmehöpöttäjän höpinöitähän nämä olisi 😀

Ja kommenttikenttä on auki keskustelulle!!!
Toivon kuitenkin asiallisuutta 😉

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Fitnesspäiväkirjat – Pinnallista? Mukana Outin ”Fitnesspäiväkirja””

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta