Tänään alkaa mun KESÄ! Tekstein ja videoin höpinöitä ;)

Tänään alkaa mun kesä, niin mä oon päättänyt!
Kesä on mielentila, se on fiilis.
Aurinko, helle, tuulenvire, laineen liplatus.
Mansikat, grilli, aurinkorasva, pisamat.
Kesä on asioita, hetkiä, ilmaa, makuja, tuoksuja.
Kesä on paljon ja enemmänkin!

20150529_215753

Juu, oon aikamoinen kesäihminen ja mä nyt vaan päätin että kesä alkaa tänään! Siitä enemmän höpötystä videolla, jossa höpöttelen suihkun raikkaana terassillamme 😉

Pakko kommentoida tuota videota, tiedän ettei Tallinna ja Pärnu ole sama-asia. Rupes ittee huvittaa tuo Pärnu selostus, mutta siis sillä reissulla pysähdyimme myös Tallinnassa hyvin lyhyen hetken satamassa lähinnä 😀 Ja ai kauhee, kun oon ryppynen btw 😛

Kesäsuunnitelmina siis tänään reissu Hesaan Tyttöjen kesäkarkeloihin. Nehän on oiva aloitus kesälle ja tuo myös hyvää vaihdosta eilisiin haikeisiin fiiliksiin. Reissu tulee senkin kannalta hyvään väliin, että työt yhdessä paikassa loppui eilen ja alkaa taas uudessa maanantaina, nyt tekee ihan hyvää päästä irti arkisista kuvioista täysin! Kesäkarkeloita voi seurata mun Instasta tietty, mukana on myös monta aktiivista somettajaa ja bloggaajaa, joten enemmän kuvia kiinnostuneille stalkkereille löytyy varmaankin tägin #tyttöjenkesäkarkelot takaa 😉 Nyt istuskelenkin jo junassa ja perillä treffataan Saran kanssa 🙂

Muita kesän suunnitelmia on mm. ”työkaverin” nelikymppiset, Juhannus Tallinnassa, Samppalinnan kesäteatteri, Pori Jazzit ja jazzvieraat…. Näistä höpöttelinkin videolla. Muutamia suunnitelmia ja paljon kuitenkin suunnittelemattomia päiviä. Paljon mahdollisuuksia yllättävillekin hetkille ja hetkiä, niitä mä eniten kesältä odotan, hetkiä ja muistoja… <3

20150529_215801

Niin, tänäänhän alkaa kesäloma koululaisilla ja yksi lukuvuosi on saatu jälleen päätökseen. Tänään myös juhlitaan koulun päättäjäisiä ja valmistuneita.
Uusia haasteita on monilla edessä.
ONNEA!

”Mitä on nää tuoksut mun ympärilläin?
Mitä on tämä hiljaisuus?
Mitä tietävät rauha mun sydämessäin,
tää suuri outo ja uus?

Minä kuulen, kuink´kukkaset kasvavat
ja metsässä puhuvat puut.
Minä luulen, nyt kypsyvät unelmat
ja toivot ja tou´ot ja muut.

Kaikk´on niin hiljaa mun ympärilläin,
kaikk´on niin hellää ja hyvää.
Kukat suuret mun aukeevat sydämessäin
ja tuoksuvat rauhaa syvää.”

-Eino Leino-

20150530_092912

Koska teidän kesä alkaa?
Onko teillä kovasti kesäsuunnitelmia?
Mitä odotat kesältä?

Ihanaa kesää ja ihanaa viikonloppua!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta