Yksi kova treeniviikko taas takana ja kesäjumpat edessä

Se oli taas vika kova treeniviikko ennen kevyttä, onpas viikot menneet vauhdilla… Kova flow on päällä treeneissä ja kevyen viikon jälkeen alkaakin treeniohjelman päivitykset pikkuhiljaa. Päivitetään mun PT:n kanssa treeniohjelmaa niin, että päivitetään 1-2 treeniä / kk mun ohjelmasta ja kevyen viikon jälkeen on ensimmäinen päivitys varmaankin rintatreeniin nyt ensin. Mutta siis tällä viikolla treenattiin pitkillä sarjoilla pudotuksia apuna käyttäen ja tää on se rankin viikko ja kyllä tuntuukin lihoissa!

20150518_180143

MA

Selkä- ja vatsatreeniä ja perään vielä kymmenisen minuuttia krossarilla. Treeni meni niin hyvin, että alataljasoutuun ja maveenkin olis saanut ottaa kovempaa painoa 🙂 Pienet on meitinkin ilot, mut juurikin alataljaa tehdessä huomasin miten käsivarresta tulee pienesti suonia esiin, pakko oli kuvata oikeen 😀

20150518_170408

TI

Rintatreeniä ja perään pumppitunnin ohjaus.

20150519_203941

KE

Lepopäivä treeneistä.

TO

Käsille treeniä, ou jee! Emilia meen teamistäkin sattui olemaan salilla vääntämässä omaa käsitreeniä ja tehtiin siinä muutamat setit yhteistuuminkin. Käsien perään treenailin vähän vatsoja ja lopuks vielä krossarilla 20 minuutin HIIT.

20150521_194728

PE

Jalkatreeniä tai voisi sanoa, että oli varsinainen jalkarääkki, niin kauheaa, mutta niin ihanaa! Etureiden eristävät liikkeet (reidenojennus) on vaan ihan hirveää mulle, ei mitään kivunsietokykyä meitin etureiskoissa nimittäin…. Vatsoja myös rääkättiin. Kolmen kyykkyliikkeen jälkeen löysin itseni lattialta keräilemästä itseäni ja sitten taas jatkettiin, mikä meitä Porilaisia oikein vaivaa…. 😀

IMG_20150522_194001

LA

Olakpäätreeni, joka sujui tosi mallikkaasti, tässkin saa ainakin pystypunnerrukseen lisätä painoja ja mamo-palloilla vetäisin lopuks vileä vatsoja. Treenin perään sotkin semmosen 10 minsaa krossaria.

IMG_20150523_140129

SU

Tänään on kyllä pitänyt monenmoista tehdä… Ulkoilma on houkutellut ja pientä kotitreenailuakin ollut mielessä, mutta vielä klo 19.30 nää on toteuttamatta ja saas nähdä mitä ehdin. Nyt istahdin hetkeksi tähän koneelle… Oon käyttänyt aika paljon aikaa tänään uuden pumppiohjelman biisien kokoamiseen. Vähän ajattelin tänään ehtiä ainakin muutamaa biisiä testailemaan ja kehonhuolto on ihan must, eli putkirullailua ja venyttelyä illalla ainakin! Kotihommat ja askareet on vieneet aikaa tänään myös mukavasti ja yksi raparperipiirakka leivottu ja toinenkin pitäis vielä leipoa 😉

20150524_164653

KESÄJUMPAT

Meidän salilla, Piukoissa paikoissa starttaa huomenna kesälukkari ja kesällähän kans treenataan ja jumpataan, eks je?!?! Mulla jatkuu treenit ihan normisti, vähän jumppaohjauksien aikataulut muuttuu ja hieman vaihtuu muutenkin mitä ohjaan. Kesälukkariin tietty täytyy saada vähän kesämeininkiä, niin pumpissa tosiaan starttaa mulla ens viikolla uus ohjelma ja vähän kesäisellä fiiliksellä, jaan joku päivä teille nuo pumpin biist vaikka 🙂

20150521_194757

Mun jumpat kesälukkarissa

Ma: Klo 17:30 tehopace´45
Klo 18:30 Pace 60

Ke: Klo 18:00 Pace 60
19:15 Klo Piukat pakarat

To: Klo 18:30 Pumppi

piukkiskesäpiukkistarjous

Kesällä mulla lisääntyy hyötyliikunta ihan senkin takia jo, että työpaikka vaihtuu lähemmäs heti kesäkuun alusta ja varmasti tulee käytyä pyörälläkin sitten töissä. Lisäksi tykkään hirmuisesti rullaluistelusta, vielä en ole kautta korkannut, mutta pian!!!

Miten te tykkäätte kesällä treenata / liikkua?
Jatkuuko treenit samaan malliin vai poikeaako kesän liikunnat jotenkin?

Ja yks kesäpumpin biisi, joka sopii niin hyvin alkukesän jumppaan 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=kiO0bR2cvCo

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Yksi kova treeniviikko taas takana ja kesäjumpat edessä”

 1. Kyllä aika samalla sali -/ lenkki systeemillä mennään 🙂 Kesällä toki tää ulkolenkkeily lisääntyy, toivon mukaan tulee kauniita aurinkoisia päiviä!

  Kysyisin vähän tuosta, että kun olet esim. Tehnyt normi kuntolitreenin ja perään 20 min HIITIN niin minkälainen hiit se on käytännössä sinulla? Ja missä välissä juot palkkarin…? 🙂

  Mukavaa tulevaa viikkoa! 🙂

  • Heip!
   sori, että vastaaminen venähti!
   Mä usein juon palkkaria samalla kun teen hiittiä. Parinkymmenen minuutin hiit menee yleensä niin että sotken krossaria ensin 3-5 minuuttia tasasykkeellä, jonka jälkeen puoli minuuttia nostetaan sykettä tappiin ja puoltoistaminuutti rauhoitetaan. Sykettähän voi nostaa joko vastusta tai vauhtia lisäämällä. viimisen puolminuuttisen jälkeen usein tasailen 3-5 minnuuttia taas tasasykkeellä… Tehokkaan jalkahiitin oon saanut AMT korssarilla jossa voi tehdä porrasaskellusta, kävelyä ja juoksua, niin että semmosella hölkkäaskeluksella vedän aina sen sykkeen tasoittelun ja noston vedän porrasaskelluksella pienessä kyykyssä, hapottaa hyvin reisiä 😉

   Mukavaa viikon jatkoa sulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta