Viime viikon treenit sanoin, kuvin ja videoin

Viime viikolla treenattiin tosiaan pumppitreenejä eli lyhyillä palautuksilla sarjat. Treeniviikko sujui hyvin ja pumppitreenit menee vähän nopeampaakin, varsinkin kun tein aika paljon supersettejä. Treenien nousujohteisuus jatkuu ja se jos mikä motivoi! Myös omat aamumasukuvat on alkaneet motivoimaan 😉

20150514_074056

MA

Selkätreeniä ja tää meni ilman supersarjoja ja ainakin kolmeen eri liikkeeseen saa jatkossa lisätä treenipainoja, JES! MAVE, selkätreenin viimeisenä liikkeenä, en jaksanut odottaa tangon vapautumista ja tein smithissä, hyvän tuntuman sai siinäkin! Vatsat tein superina treenin loppuun 🙂

20150511_205313

TI

Rintatreeni ja nyt niitä supersarjojakin kehiin, kun tein tasapenkin ja vinopenkin superina, huhhuh! Vatsat tein myös superina ja treenin perään pumppitunnin ohjaus ja siellä taas koko kroppa hommiin!

20150512_203922

KE

Hauiksille ja ojentajille mm. parit supersetit 😉 Tästä treenistä teinkin oman postauksensa, Käsiin pumppitreeniä. Treenin perään vartin HIIT -treeni krossarilla.

käsipumppi

TO

Aamulla kävin noin 45 minuutin reippailuilla ulkona ja päivällä olikin edessä yläkropan hieronta. AUTS! Mutta kyllä saatiin yläkroppaa auottuakin ja etenkin teki tuolle eteenpäin kippaavalle oikealla olkapäälle hierojani Mika ihmeitä.

20150514_082851

PE

Jalkatreeniä ja vähän vaihteluksi vedin askelkyykkykävelyä treenin alkuun kun jumppasali oli mukavasti tyhjillään. Reisikoukistukset ja -ojennukset tein supersettinä ja toimiikin hyvin yhteen! Vatsoja kiusattiin tämänkin treenin perään 🙂

20150515_163706

LA

Lauantai olikin sitten treenitön juhlapäivä <3

20150516_130135

SU

Sunnuntaina oli tuttuun tapaan Kiinteät Kurvit -tunnin ohajus, itseasiassa kevään viimeinen. Ajattelin treenata viikon vikan treenin ennen ohjausta, mutta energiat oli lauantain jäljiltä vielä siinä kohtaa niin kadoksissa, ettei kyennyt. Jumppaohjauksessa iskee kuitenkin aina hyvä flow, mutta ohjauksen jälkeen kroppa huusi energiaa ja sitä vähän tankattiinkin. Hetken päästä virtaa piisasi ja jäin pumppailemaan vielä olkapäätreenin. Olkapäätreeni meni varmaan 20 minuutissa kun tein koko treenin kahdella eri supersetillä, joista vipareiden yhdestä sarjasta otettiinkin vähän viedoo Nooran kanssa 🙂

20150517_125500

Ai niin, lisäys! Vedin sunnuntaina kunnon putkirullailu/venyttelysession, HYVÄ MINÄ! 😀

Viikon posetus 😆 

20150512_203909

Nyt onkin jo startattu treenikeirron kovin viikko selkätreenillä ja viikko sai hyvän alun treenienkin osalta!

HYVÄÄ TREENIVIIKKOA SINNE RUUDUN TOISELLEKIN PUOLELLE!

pst. Tsekkaa myös aamuinen Motivaatiomaanantai postaukseni 😉

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta