Motivaatiomaanantai ja blogit

Motivoivatko blogit?

Treeni-intoa, hyvää fiilistä liikuntaan, ideoita, inspiraatiota, kannustusta….

motivationmonday

Joskus minunkin blogia on kehuttu motivoivaksi, nyt ajattelin jakaa joitakin minun mielestä liikunnallisesti motivoivia blogeja ja nimenomaan tähän valikoitunut nyt blogeja liikunnallisesta näkökulmasta! Jaa säkin omat suosikkisisi liikunnalllisesti motivoivista blogeista.

Blogit voivat motivoida liikunnallisestikin monella tapaa. Niistä voi saada sitä motivaatiota kun ei oikein jaksaisi lähteä treeniin, kun ei löydy uskoa omaan treenaamiseen ja kehitykseen, päättäväisyyttä siihen että vielä itsekin pystyy, ideoita omiin treeneihin, inspiraatiota itsensä kehittämiseen ja sitten niitä on ihan kiva vaan lukeakin 😀

5 blogia, kaikki itseasiassa tälle kertaa FitFashion portaalista sattumalta. Paljon muitakin liikunnallisesti hyviä ja motivoivia blogeja toki löytyy, mutta nämä valikoituivat nyt, nämä tulivat heti mieleen kun mietein ja päätin pitää esittelyt viidessä.

Treenikengissä
Millan blogi jakaa ihanaa hyvän mielen treenifiilistä. Nykyään Milla on aikamoinen salimuikki, joka treenaa kovaa ja tosissaan kuitenkin säilyttäen liikunnanriemun, joka huokuu blogiteksteistä.

Treenikengissä

Monna treenaa
Monnan blogista saa hurjasti inspiraatiota ja ideoita omiin treeneihin ja tavoitteisiin. Monnalla on ihailtava kehonhallinta, joka saa haluamaan lukijankin kehittämään omaa kehonhallintaansa. Monnan blogista voi saada paljon treeni- ja liikeideoita sekä uusia haasteita itselleen. Niin ja Monnahan palasi takaisin FF:lle bloggaamaan juuri viime viikolla!

monnatreenaa

Anna mun treenaa
No Annalta, jos keltä löytyy uusia treeniliikkeitä niitä kaipaaville! Anna treenaa salilla tavoitteelisesti ja kirjoittelee paljon treeneistään blogissaan ja kyllä sieltä säännöllisesti löytyy jos jonkinlaista uutta treeniliikettä, joista ei  mielikuvitus puutu.

Anna mun treenaa

Jonna1983
Jonna kirjoittelee elämän monista asioista ja yhtenä postausten aiheena on treeni. Jonna harrastaa crossfittiä ja kirjoittaa harrastuksestaan mielenkiintoisesti ja kivasti rikastuttaa tekstejään kuvin ja videoin. Jonna osaa hyvin kertoa treeneistä, niin ettei lukijan tarvitse hallita täysin cf-sanastoa ja postauksista voi saada ideoita sekä motivaatiota omiinkin treeneihin.

Jonna1983

Ida Jemina
Ida Jeminalla on hyvin tiedollinen blogin, josta voi siis saada paljon faktatietoakin treenaamisesta ja ravinnosta.Ida Jemina kirjoittelee myös treeneistä ja näistä postauksista voi saada hyviä treenivinkkejä ja ideoita niin koti- kuin salitreeneihinkin. Ida Jeminan kuvat on myös hyvinkin motivoivia!

idajemina
Pistä hyvä kiertämään ja jaa sinua liikunnallisesti motivoiva blogi!
Kirjoitatko itse blogia, jossa liikunnallisuus tulee esiin?

HYVÄÄ TREENIVIIKKOA!

Outi Karita

7 vastausta artikkeliin “Motivaatiomaanantai ja blogit”

  • Hei, kiitos blogivinkeistä 🙂
   Itse tykkään monipuolisista blogeista ja tuo sunkin blogi vaikutti tosi kivalta. Hippiäinen on myös tän punapään eräs nimitys, jota on käytetty kuvailemaan mua ja itekin tuota nimitystä käytän itseni kuvailuun 😀
   Mukavaa viikkoa sinne! 🙂

 1. Kiitos itsellesi vähintään yhtä inspiroivasta blogista, Outi! 🙂 <3 Aurinkoista alkanutta viikkoa!

  • No kiitos kiitos 😀
   Ja ihanaa viikkoa Anna sullekin <3

 2. Voi vitsit! Tästä pyörähti viikko loistavasti käyntiin! 🙂 Kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta