Pienet ihanat häät ja jotain sinistä

Avioliitto
(substantiivi)

1. Kumppanuus, jossa rakastetaan,
kuunnellaan, tuetaan, annetaan anteeksi.
Siedetään likaisia sukkia lattialla ja hyväksytään
se tosiasia, että vaimo on aina oikeassa.

2. Kahden ihmisen projekti, joka
onnistuu rakastumalla usein ja tulisesti –
omaan puolisoon, uudelleen ja uudelleen.

3. Yhteinen elämä, jossa tärkeintä on sanoa
anteeksi, minä siivoan keittiön ja
voisin vaikka hieroa hartioitasi.

Ei yhtään hullumpi kuvaus sinäänsä 😀

20150516_130146

Eilen olimme ystispariskunnan pienissä ja ihanissa häissä. Häät tuli yllätyksenä monella, vieraat toki tiesivät häistä. Häitä juhlittiin pienellä porukalla ja oli ilo ja kunnia saada olla osana tätä ihanaa juhlapäivää ja todistaa kahden niin ihanana ihmisen onnen ja rakkauden päivää. Onni ja rakkaus loisti kummastakin niin ihanasti, että olin ihan itsekin pakahtua heidän puolestaan! He todella ansaitsevan onnellisen yhteisen elämän!

PhotoGrid_1431869034328PhotoGrid_1431869481421hääruoka
Meillä oli Rikun kanssa sinistä päällä, jotain sinistä 😉 Häiden teemavärit oli sininen, musta ja valkoinen. Morsiammelta varmistin etukäteen, että sopiiko pukeutua siniseen, kun epäilin, että hänelläkin saattaisi olla sinistä päällä ja koska tiesin morsiammen korkkareiden värin. Sininen oli kuulemma tosi jees, sopisimme teemaan 😀 On kiva pukeutua miekkosen kanssa mun mielestä yhteensointuvasti ja sopi tuolle Rikullekin mainiosti tuo sininen ja rusetti sopi myös hyvin. Itse kävin myös kampaajalla ja meikisää. Harvoin kuitenkaan tulee käytyä ja tällaisten juhlien kohdalla on aikas kiva käydä oikein laittautumassa, hiuksistani tehtyyn rusettiin ihastuin totaalisesti! Meikkiäkään en osaa tehdä niin viimeisen päälle ja olin todella tyytyväinen meikkiin, tunnistin itseni peilistä 🙂

BOW
Hiukset – Krista / Salon Amelie, Meikki – Annika / Salon Amelie
IMG_20150516_162948
Mekko – Desigual, Laukku, Desigual, Kengät – Tamaris, Korut – Kalevala

IMG_20150516_163721PALJON ONNEA A & V

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta