Sisältä vahvempi

Rakas. Arvokas. Kaunis. Sinä.

Mainostuksen ja tarjouksen lisäksi ihan ajateltavaakin, joten älä heti skippaa tätä yhteistyöpostausta 😉

20141123_183906

Viime vuonna loppuvuodesta osallistuin mukaan Minna Immosen (PsM Henkisen hyvinvoinnin valmentaja) Hyvinvointihaasteeseen, verkkokurssiin Oman elämän inventaario. Tuo kurssi oli hyvin mielenkiintoinen ja pisti pohtimaan monia oman elämän osa-alueita ja auttoi löytämään uusia oivalluksia omasta elämästä ja hyvinvoinnista, asettamaan myös tavoitteita itselle. Nuo oivallukset ja tavoitteet ovat näkyneet tässä vuodessa ja kesällä aion tehdä niiden suhteen pienen tsekkauksenkin. Nyt kuitenkin on uuden verkkokurssin vuoro!

Huomasinkin Minna facebook sivujen kautta, että nyt on alkamassa verkkokurssi Sisältä vahvempi ja tarkoitus olikin hieman kurkkia mistä on kyse. Kun Minna ottikin minuun sitten tällä viikolla yhteyttä ja kyseli olisiko minulla kiinnostusta tuohon kurssiin mukaan lähteä ja kirjoitella siitä blogissani, niin tottahan toki suostuin! Minna antoi myös teille blogini lukijoille pienen tarjouksen tuohon kurssiin! Aion kirjoitella teille ihan rehellisiä mielipiteitäni kurssin varrella ja uskon jo nyt, että kurssi antaa enemmän kuin ottaa! Minulla on jo erittäin hyvä kokemus tuosta edellisestä kurssista 🙂

Oman elämän inventaariosta kirjoittelin itselleni lähes 2 ruutuvihollista tekstiä, omaa pohdintaa, ajatuksia ja vastauksia kysymyksiin. Kurssi tarjosi paljon materiaalia oman pohdinnan avuksi ja paljon mielenkiintoisia artikkeleita ym.

20141123_183557

SISÄLTÄ VAHVEMPI

Sisältä vahvempi -verkkokurssi starttaa ma 18.5.2015 ja ilmoittautumisaikaa on kurssin ensimmäisen viikon loppuun eli su 24.5.2015 saakka. Verkkoportaali avautuu jo 15.5., jolloin portaalista pääsee lukemaan kurssin Alkuinfo-osion.

Mitä kurssi antaa?

Sisältä vahvempi -verkkokurssi on kuuden viikon mittainen sukellus oman itsearvostuksesi ytimeen. Matkaa tehdään erilaisten pohdintatehtävien ja valmennusharjoitusten kautta. Kurssin aikana saat ymmärrystä siitä, kuinka oma itsearvostuksesi on vuosien mittaan kehittynyt ja kuinka olet lopulta päätynyt tähän kokemukseen omasta arvostasi, jota tällä hetkellä elät. Kurssilla opit katsomaan itseäsi entistä armollisemmin ja objektiivisemmin ja opit kiinnittämään huomiota virheiden sijasta siihen kauniiseen, mitä sinussa on. Pääset työskentelemään haastekohtiesi kanssa rakentavalla tavalla ja saat työkaluja, joiden avulla kehittää itseesi liittyvää arvostavaa ajattelua ja itseä arvostavia käytöstapoja. Katsotaanpa kurssin aikana fyysistä kehoasikin ja ihmetellään sen arvokkaita ihmeitä!

Tarkemmat tiedot kurssin sisällöstä löytyvät kurssin kotisivuilta:
http://sisaltavahvempi.weebly.com/

Mitä kurssi ottaa?

Kurssi ottaa hieman omaa aikaasi, samalla antaen sinulle aikaa itsesi ja ajatustesi kanssa. Kurssi ottaa juuri sen verran aikaasi, kuin olet valmis antamaan ja mitä enemmän annat aikaasi, sitä enemmän saat 😉 Itse viime kurssilla huomasin alkuun hidastelevani mukaan lähtöä, ehkä pelkäsinkin tulevia oivalluksiani ja sitä toisiko kurssi muutoksia elämääni, kun kuitenkin tartuin kunnolla kurssiin, niin sain PALJON ja uppouduin kursiin täysin. Muutosta ei kannata pelätä, kun se lähtee omasta itsestä ja haluista, ei se voi tuoda kuin hyvää, smaoin on omien oivallusten kanssa ja usko tai älä, niin aina on löytyy uusia oivalluksia 😉 Kurssi ei ole myöskään ilmainen, mutta….

Outi Karita -blogin lukijana pääset Sisältä vahvempi -kurssille nyt hintaan 32,50e (norm. 36,50e) – alennus voimassa 17.5.2015 saakka.

Kurssimaksu sisältää

– tiiviin infopaketin itsearvostuksen psykologiasta ja orientaatiotehtävän
– viikottaiset materiaali- ja tehtäväpaketit liittyen kunkin viikon teemaan (yht. 6 kurssiviikkoa)
– tehokkaita konkreettisia harjoituksia itsearvostuksen kehittämiseksi
– harjoitukset ladattavassa muodossa, jotta voit palata niihin vielä kurssin jälkeenkin
– yllätysbonusmatskua <3

Tartu tarjoukseen ja aloita matka oman itsearvostuksesi ytimeen klikkaamalla alla olevaa linkkiä:
https://www.campwire.com/buy/047bc493-c3aa-43f0-96af-b0a0408289ea

20150514_085137

Lähdetkö mukaan?

Tähän tarjoukseen kannattaa tarttua ja tämä haaste kannattaa ottaa vastaan! Snaon tämän rehellisesti tuon edellisen kurssin perusteella, jossa olin mukana. Aloita tutkiskelumatka! Olisi myös mukava käydä keskustelua teidän kanssa, jotka lähdette kurssiin mukaan. Kirjoittelen kurssin varrella varmasti postauksia blogiini ja kommenttiboxi on aina avoinna!

20150514_085102

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Sisältä vahvempi”

  1. Mielenkiintoista, tuollaiset kurssit ovat varmasti monelle hyödyksi 🙂 Tärkeitä asioita!

    • On varmasti ja kyllä näistä voi ihan jokainen saada aina jotain uutta ja ainakin ajattelemisen aihetta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta