Tahroja paperilla

Miten musiikki voikaan koskettaa, se voi rauhoittaa, se voi ilostuttaa, se voi naurattaa, se voi ahdistaa, se voi itkettää…

20150509_145659

Näitä kaikkia tapahtui eilen, kiitos Juha Tapion sekä Otto Kanervan! Porissa Kulttuuritehdas Kehräämöllä esiintyi nämä herrat. Esitys kulkee nimellä Tahroja paperilla ja sisältää hyvin laajan kattauksen Suomalaisia  lauluja, hyvin erilaisia lauluja. Esityksen mainoksessa luki ”lauluja Helismaasta Syrjään ja Hectorista Hanhiniemeen”. Tämä kuvaus sopi hyvin kuvaamaan musiikin monipuolisuutta. Kuvaus ei kertonut sitä fiilistä, mikä esityksessä oli, kuinka olisi voinutkaan, se piti kokea!

Juhalla ja Ottolla on hyvin yhteensopivat äänet ja he ovat kummatkin hyvin monipuolisia esiintyjiä. Heillä oli myös hyvä meininki esityksessä ja huumoria sekä keskinäistä pelleilyä mukana, josta yleisö sai nauttia alusta loppuun. Välillä herrat oli kummatkin lavalla, välillä vain toinen. tto toi esitykseen mukaan teatraalisuutta ja vahvimpana jäi mieleen hänen esityksensä Lasten mehuhetki -biissistä, joka oli hyvin riipaiseva tulkinta, hyvä kun pystyin hengittämään samalla…. Illan aikana monesti myös suljin silmäni ja keinuin tuolillani musiikin soidessa ja sanojen soljuessa, välillä taas lauloin mukana.

20150509_19105820150509_210952

Voin todellakin suositella, mikäli Tahroja paperilla kiertue vielä jatkuu!

Mulla oli työpaikan iltama, treffattiin jo kolmen aikaan kaupungissa ja käytiin syömässä Amarillossa. Seiskalta alkoi tuo esitys sitten tuolla Kehräämöllä ja siitä suurin osa jo hipsi koteihinsa odottamaan ätienpäivää. Kolme naista meitä sitten vielä jatkoi karaokebaariin, minä kolmantena lähdin vielä yksille, mutta mikkiin en tarttunut. Kaksi jatkoi vieläkin iltaa, mutta meitinkin oli aika sitten kympin jälkeen ottaa suunta kotiin 😀 Oli tosi mukava ilta!

amarillo

Kiva oli taas laittautua! Multa kysyttiinkin kysymyspostauksessa, että tykkäänkö laittautua, niin kyllä, tykkään laittautua! Uudet kengätkin sisäänajettiin ja yhdellä rakolla selvisin 😀

20150509_145533
Paita ja housut – Seppälä, Kengät – Tamaris, Kaulakoru – Kalevala, Korvakorut – Esprit / Kalevala, Kello – Esprit

IMG_20150509_150143

Tänään toivotan oikein ihanaa ja aurinkoista äitienpäivää kaikille äideille tai äiteille, niinkuin mulla on tapana taivuttaa 😛 Oma äiti tulee tänään meillä kyläilemään ihan pian ja velikin tulee! ja Rikun äitiä käymme myös iltapäivällä onnittelemassa 🙂

20150509_145552ONNEA ÄIDIT!

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Tahroja paperilla”

  1. Tuo paita on aivan upee siun päällä, Outi! 🙂

    Juha Tapio on mahtava, ja livenä vieläkin mahtavampi <3 Varmasti ollut hyvä konsertti!

    • Kiitos Anna ! 🙂
      Tuo oli kyllä todella hyvä konsertti ja kummatkin niin hyviä esiintyjiäkin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta