Motivaatiomaanantai ja salistalkkausta

Oi, tuo vetää leukaa ja vitsit noita sen selkälihaksia kun ne liikkuu….
Mistä tommosia takareisiä saa, mäkin tahdon….
Vau, mikä pumppi hauiksissa….

IMG_1545

Siinä ne suurimmat ihailuni aiheet salilla. Tavoitteeni on edelleen sopivasti timmi, nyt vaikka pumppia on saatu mukavasti lihaksiin, niin kunto on omaan makuun turhan pehmeä. Ylläoleva kuva on viime kesältä ja alla oleva kuva otettu tänään ja tuo ylempi kyllä miellyttää enemmän ja motivoi 🙂

20150504_193536

Mä siis harrastan salistalkkausta. Myönnän. Tykkään katsella joskus toisten treeniä ihaillen ja joskus oikein jumiudun katsomaan nyt vaikka sitä leuanvetoa, musta on niin mageen näköistä kun ne selkälihakset liikkuu. Tykkään katsella lihaksia. Onko se edes ihme, jos kerran ihailen fitness kilpailijoiden fysiikkaa ja itsekin lajin parissa yritän säheltää? Salilla voi saada toisista treenaajista ja toisten treeneistä motivaatiota. Saattaa saada ihan ideoita omaan treeniin ja saattaa saada boostia omaan treeniin, ”kyl määki pysty vie joskus ku tuoki” ja ”kyl määki haluu tommoset lihat” 😉

Pyysin kolmelta naiselta kuvat heidän leuanvedostaan, se kun on se liike mikä saa mut useimmiten pysähtymään ja katsomaan, ihailemaan. Nämä kolme naista treenaavat muutenkin ihailtavasti, omaa kroppaa kuunnellen ja kehittäen ja omaavat jokainen omanlaisensa upean fysiikan, jonka lisäksi heillä voimaa! Nämä naiset motivoivat!

20150427_20175720150423_17461820150417_143149Ihailua, ei niinkään kateutta, siinä on ero! Saatan mä joskus olla vähän kadekin vaikkapa jonkun hauiksista tai niistä takareisistä, mutta tosissaan kateellinen, eih… Se on enemmänkin sellaista ihailevaa kauteutta, että vitsit kun on upean pyöreät olkapäät. Jos hiffaat mitä tarkoitan. Ihailen ja saatan motivoitua, mutta jokaisella meillä on oma fysiikkamme, omat vahvuutemme, oma treenihistoriamme ja oma treenitulevaisuutemme. Jokaisella meillä voi olla oma ihannefysiikka mielessä ja sitä on jokaisen mahdollista tavoitella. Pitää kuitenkin matkan varrella muistaa realiteetit, esim. leveä lantion malli on leveä, sitä voi kompensoida esim. yläkropan lihaksistolla, mutta leveänä se pysyy. Oma tavoite ei välttämättä kohtaa täysin sen oman ihanteen kanssa, mutta luo mielikuva oman kroppasi ihanteesta ja tee siitä tavoite. Itselläni on se leveä lantio ja tykkäänkin siitä, tavoite onkin kompensoida ja saada parempi x-malli selän avulla ja jalkoihin parempi malli takareiden ja pakaranlinjan avulla. tänään huhkittiin salilla sitä leveämpää ja paksumpaa selkää 😉

IMG_0900
Yksi mun viime kesän lemppari treenikuvista #sopivastitimmi

Harrastatko sinä salistalkkausta?
Saatko motivaatiota toisten treenaamisesta?

TEHOKASTA TREENIVIIKKOA!

Pst. ootko jo tsekannut eiliset postaukset?

Outi Karita

5 vastausta artikkeliin “Motivaatiomaanantai ja salistalkkausta”

 1. Todellakitodellaki
  Mä ihailen myös selkälihaksia , toinen intohimon kohde ovat olkapäät <3

  • Jep, olkapäät on myös täällä ihailun kohteena 🙂

 2. Mäkin harrastan salistalkkausta 😀 Mitä muuta sitä sarjatauoilla tekis :’D Salaa kuitenkin koitan vilkuilla ettei mun stalkkaama henkilö siitä häiriinny.

  Tykkään just katsella, jos joku tekee mielenkiintoisen näköistä mulle uutta liikettä tai kropan fysiikka on mahtava. En kyllä nyt koko ajan salilla ihmisiä kyylää mut aina välillä 😉

  • Juu, ei sitä nyt häirtsevästi sovi pällistellä ja varsinkin jos stalkaa jotakuta ei-tuttua, niin täytyy vähän vaivihkaa, mutta sitten on kiva joskus aiheuttaa toiselle hyvä mieli ja kehaista stalkkauksen kohdetta 🙂
   Itsekin kohdannut häiritsevää pällistelyä ja sellaista joka enemmän vaikuttaa arvostelulta tai muuten negatiiviselta, se ei ole kivaa….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta