Fitnesspäiväkirjat, kolmas kerta toden sanoi….

Pian se alkaa, uusi sarja, Fitnesspäiväkirjat ja kun se alkoi…

Viikko 1 Pakko olla kotona ysiksi, haluun nähdä sen alusta asti!
Viikko 2 Voi miksi kanavat sekoilee jotain, eikä AVA näy, huh, mies sai sen pelittämään…
Viikko 3 Telkkarin ääressä taas heti ysiltä,
Entäs viikko 4?

Ensi viikollakin aion sarjan katsoa! Mukana on neljä naikkosta, joiden elämää seurataan, mukana näkyy puolisot ja ystäviäkin. Ohjelmassa treenaataan, syödään ja nukutaan sekä tehdään kaikkea mitä siihen väliin mahtuu ja avataan myös oman mielen sopukoita. Ohjelma on aikalailla sitä mitä odotinkin. En odottanut pelkkää salitreeniä ja ruokien punnitsemista, ehei, odotin juuri sitä elämää, jonka osana on urheilullinen, vaikkapa nimeltään sitten se fitness lifestyle.

Olen Eevin blogin vakkariseuraaja ja tykkään hänen blogistaan hirmuisesti ja Eevin ohjelmassa mukana olo minua eniten ohjelman pariin houkuttikin, toki muutenkin olisin ollut varmasti kiinnostunut tästä uudesta ohjelmaformaatista, ihan jo pelkästään nimen takia 😉 Venlan blogia olen myös seurannut epässäännöllisesti, pakko myöntää etten ihan hetkeen ja nyt aionkin muistaa hänenkin blogiinsa eksyä, sillä olen siitäkin tykännyt. Ohjelman kahtaa muuta, Maria ja Nannaa en olekaan seurannut somessa.

Ohjelma saa minut välillä hämilleenkin. ”Oikeasti kuvasko noi nyt telkkariin että ne ajaa autolla, joka on lumen peitossa, niin ettei ole kuin pienet pläntit tuulilasia avattu”  😯 Ohjelma saa minut välillä huutamaan mielessäni, ”ei kaikki fitnesskisaajat dietillään ahmi vapaasyöntipäivänään itselleen huonoa oloa”, mutta toki sallittakoon sekin jos joku tykkää 😛 Toki katsojallakin on vastuu ja jos joku haluaa sortua sterotyyppiseen ajatteluun, niin…. On tullut myös kiinnitettyä huomiota siihen, miten ei ainakaan ihan jokainen mies ole innoissaan kameroista  🙄 ja hihiteltyä kun taas jotkut frendit näyttävät olevan hyvinkin innoissaa, JEE mä pääsen telkkariin! 😆

Tietysti nämä ovat vain minun, katsojana saamiani mielikuvia. Minusta ohjelma on ennenkaikkea hyvällä fiiliksellä tehty ja monipuolinen. 4 naista ohjelmassa, erilaisia elämiä elävinä ja erilaiset tavoitteet urheilun saralla, kaikilla kuitenkin hyvinvointi ja elämästä nauttiminen tärkeänä asiana elämässään. Olen tykästynyt erityisesti Eevin ja Daniin, ovat ihana pari ja kummatkin niin aurinkoisia ja energisiä, myös Venlaan olen kovasti tykästynyt iloisena jalat maassa ihmisenä. Heidän juttujaan ohjelmaa katsoessa aina odotankin! Näihin varmaan eniten siksikin, kun heidän blogejaankin tosiaan jo olen seurannut ja jonkinlaista kuvaa heistä blogien kautta saanut.

Oletko katsonut Fitnesspäiväkirjoja?
Mitä olet tykännyt?

Outi Karita

14 vastausta artikkeliin “Fitnesspäiväkirjat, kolmas kerta toden sanoi….”

 1. Mun täytyy tunnustaa, että katsottuani ensimmäisen jakson päällimmäinen tunne oli paha olo. Jotenkin kaikki se ulkonäön ympärillä pyöriminen ja feikkiripsillä sotketut silmät ja töröhuulet – hrr. Mulle kävi toisin päin kuin sulle, ton ohjelman jälkeen ei enää yhtään tee mieli lukea neitojen blogeja kun tuntuu, että sellanen elämäntyyli vaan ällöttää. Ja totta kai, siinä kuvataan vaan sitä treenailua ja keskitytään siihen, mutta väistämättä tulee itselle (huom, vaan mun mielipide) olo, että apua, miten pinnallista ja itsekästä elämä voikaan olla ja tyypit vielä näyttää sen julkisesti telkkarissa. Venla on ehkä pieni helmi joukossa jos muihin vertaa sillä jalat maassa-asenteellaan, mutta eipä tee mieli ohjelmaa enempää katsoa.

  • Ai, no voi kurja, että ohjelma toi tuollaiset fiilikset. Uskonpa kuitenkin noidenkin naisten elämässä olevan paljon muutakin ja isompia ja tärkeämpiäkin asioita… 😉 Kaikkihan ei telkkarissa näy, mutta mun mielestä tossa on näytetty pintaakin syvemmältä ja ihan arkisia juttuja. En muista enää mitä kaikkea ekassa jaksossa oli, mutta mieleen ekasta jaksosta mulle jäi Eevin ja Danin hassuttelut kun Dani opetti Eeville niitä temppuja. Siitä tuli jotenkin hyvä fiilis mulle, olivat ja ovat musta niin söpikset yhdessä 😀

 2. Mä oon kyllä tykännyt ja aion varmasti katsoa kaikki jaksot. Sillon ku Iholla-sarja tuli ekaa kertaa niin olin ihan koukussa siihen ja tää on samantyylinen sarja, mutta fitness twistillä 😉

  Tosin välillä saattaa ehkä kyllästyttää, kun ei ihan kaikki asiat kiinnosta :’D Esim. maanantaina kun tulin salilta 21.15 ni aattelin etten tuskin menettänyt nyt niin hirveästi kuitenkaan ja päätin kattoa ohjelman telkkarista enkä Katsomosta.

  • Mä en sitä Iholla sarjaa koskaan katsonutkaan, sitä kyllä kovasti kehuttiin…
   Ei muakaan ihan kaikki tuossa kiinnosta ja tosiaan, ei maailma kaadu niin sanotusti jos jotain jää näkemättä, Välillä itekin käynyt samalla väsäämässä keittiössä iltapalaa, kirjoittanut blogia ja vähän sivukorvalla ja -silmällä seurannut… 🙂
   Kiva maanantai-illan ajanvieteohjelma kuitenkin 🙂

 3. Mä yllätyin jotenkin tosi positiivisesti koko ohjelmasta vaikka en ihan tiedä mitä edes odotin,ehkä jotain myötähäpeä-katastrofia 😀 mutta itse olen ihan koukussa ja tykkään kyllä kaikista ohjelmassa olevista,kaikki tuntuvat olevan aitoja ja kiva että näytetään laajasti mitä sinne fitness-elämään kuuluu 🙂

  • No kiva, että kävi noin päin, pessimisti ei pety 😀
   Mä tykkään kans just siitä että tossa näytetään monipuolisesti ”fitness-elämää” eikä vain yhdeltä kantilta 🙂

 4. Katson ja tykkään! Alku oli vähän nihkeä itselleni mutta kyllä silti oon telkkarin eteen kömpinyt joka kerta.

  • Mäkin oon tykästynyt jaksojaksolta enempi tuohon ohjelmaan ja varmaan kun kaikki neitoset tulee tutummiksi pikku hiljaa ohjelman myötä niin kiinnostus kasvaa 🙂

 5. Itse tykkäsin kaikista paitsi Valosaaren Marista. Ystävien kanssa syömässä ja sitten mennään mussuttamaan riisikakkuja autoon ja puhutaan ettei haittaa. Sitten vedetään hirveät överit vapaasyöntipäivänä ja lopulta saadaan suolistosairaus. Oikeesti. Mun mielestä tossa kohtaa kun itsekuri on noin huono kannattaisi miettiä olisiko joku muu kun fitness se oma juttu. Itselläkin menee vapaasyöntipäivinä helposti pizza ja irtokarkkeja päälle mutta syön niitä pitkin päivää enkä ahmi kerralla koko määrää niin että oksennus meinaa lentää. Muut oli ihan mahtavia mimmejä, etenkin Savikuja!

  • Heh, sähän löysit itses vanhaan postaukseen 😀
   Mä en kunnolla muista enää kuvailemiasi kohtauksia, mutta sulla on hyvä pointti! Itsekin olen kuullut, miten vedetään mättöä oksennukseen asti, enkä voi mitenkään ymmärtää tuollaista ja itsekin kuitenkin kisadieetit kokeneena… Ei olis vaan itselle tullut mieleenkään ja kyllä itellä se stoppi tulee ennen oksennusta, ei ole todellakaan tavoiteltavaa ja järkevää syödä itselleen huonoa oloa. Jokainen nyt joskus pienen ähkyn saattaa itselleen syödä eikä sekään nyt kauhean kiva olotila ole…
   Venla on ihana ja Eevi myös, ihan mun suosikit!
   Uutta kautta odotellen 🙂

 6. Minut tuo ohjelma sai innostumaan kuntosaliharjoittelusta ja lenkkeilystä. Tuohon asti ainut liikunnallinen harrastus oli ollut viimeaikoina vain ratsasttus (ja tallityöt josta niitä voi harrastukseksi sanoa ) ja jonkun verran kävelylenkit. Nuorempana olen kyllä harrastanut kansantanssia mutta nyt sille ei ole enöö mahdollisuutta kun asutaan sen verran syrjässä että lähimpään kaupunkiin jossa voisi olla ikäiselleni ryhmä on matkaa 40km.

  • No mutta hienoa kuulla, että sait ohjelmasta kipinän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta