Motivaatiomaanantai ja Fitness!

Hmm… Fitness Classic raporttia? Ei kuitenkaan…

motivaatiomaanantai2014


Kisaraportit saa nyt jäädä, sillä en ollut kisakatsomossa livenä näkemässä. Kuvista ei saa kunnon käsitystä ja nyt täytyy myöntä, että kotikisakatsomo on ollut aika vaisukin kisojen osalta. Vähän olen kuvia katsellut, vaparit fitneksestä katsoin kaikki kolme. Ajattelin motivaatiomaanantain nyt kisojen jälkeen kohdistaa jollain tapaa fitnekseen 😉

bf 2008 32008

bf 2010 42010

Itsehän olen kilpaillut Body Fitneksessä. Mikä on ihanteeni? Mikä minua motivoi?

Oma lajinihan on Body Fitness, mutta vapari Fitnesstä ihailen eniten. Timmi ja lihaksikas kroppa, joka on mun makuun ja kroppa, jota osaa liikuttaa vielä upeasti ja tehdä kaikenmaailman hyppyvolttipunnerrustemppuja 😀 Tämän kevään fitness kisaajilla oli upeita vapareita ja voittajan, Sannu Sutisen vapari oli kyllä ihailtava 🙂

Vaparifitnesstä katsottaessa pitää muistaa myös se, että kilpailijoiden pitää olla myös tiukassa kuosissa ja viime vuosina olen ihaillut erityisesti Piia Pajusta, jolla on upea kroppa ja upeat vaparit!

Body Fitness kilpailijoista omaan makuun on mm. Mari Päkkilä. Hänellä on upea malli kropassa ja sopivasti lihaa mun makuun, myös esiintyminen on ollut aina sujuvaa ja kaunista. Koneelta löytyi kolmisen vuotta vanha kuva tallennettuna 🙂

152

Kisakunnossa on oma viehättävyytensä, vaikkei se olekaan ympärivuotinen tavoitekuntoni. Sopivasti timmi, mitä se sitten itelle tarkoittaakin, on se ihanne kunto. Mielessäni tai tavoitteissani ei ole tällä hetkellä kisoja, ehkä kisaan joskus tulevaisuudessa, ehkä en, aika näyttää. Kuitenkin haluan jatkuvasti treenata kroppaa kropan muokkaus mielessä. Olen mieltynyt mm. pyöreisiin olkapäihin ja kaareutuviin takareisiin, nyt myös pieni kevättimmiytyminen menossa 😉

20150411_143037

Että eihän tässä auta kuin treenata ja treenata, motivaatio löytyy halusta kehittyä fysiisesti ja intohimosta treenata kovaa, siitä hyvästäolosta mitä se tuo. Tästä lisää jossain tulevassa motivaatio maanantaipostauksessa 😉

Onko Fitness Classic katsastettu tänä keväänä livenä tai kotikatsomosta?
Onnittelut kaikille kisalavoille kivunneille!

HYVÄÄ TREENIVIIKKOA JUST SULLE!

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Motivaatiomaanantai ja Fitness!”

 1. Voi apua en kestä noista kuvii, oot niin upee <3 varsinkin tuo toka – ihan mun suosikki!

  • Voi kiitos Janna <3
   Tuo toka kuva on mun ekoista kisoista 🙂

  • Heh 😉
   Niinkuin tuossa kirjoitinkin, niin mitään kisatavoitetta ei ole nyt lukkoon lyötynä, kipinä lavoille kuitenkin edelleen on, mutta katsotaan mitä elämä tuo tullessaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta