Collarit vs. Jotain muuta

Voin pistää päälleni melkein mitä vaan, ei ole tiukkaa prtokollaa työpukeutumisesta, enkä ole yhden tyylin nainen. Mikä kuvaisi vaatemakuani, en osaa sanoa. Se on hyvin moninainen, joskus hulmuava kukkahame, joskus tiukka minari, joskus farkut, joskus pellavahousut ja joskus tekee ihan vaan mieli heittää collarit jalkaan!

työ

No ihan mitä vaan ei voi töihin laittaa, unohdetaan se tiukka minari 😉 Voin kuitenkin heittää päälleni collarit kun menen töihin ja ainakin kerran viikossa taitaa collarit ollakin, aikaisiin aamuihin on ainakin ihana heittää mahdollisimman rennot vaatteet. Kuitenkin jos tiedän töissä olevan palaverin tai jotain vastaavaa valitsen usein farkut tai jotain muuta kuin collarit. Ihan parhaimpia vaatteita en halua töihin laittaa, aika usein kun tulee konttailtua siellä lattiatasossakin 😀 Kevään tullessa varmasti tulee päälläni useammin näkymään joku hamonenkin töissä.

20150409_062532

Pukeudun paljon mielialan mukaan, mutta myös sen mukaan mihin olen menossa. Toiset sanoo, että mukavinta päällä on collarit, mutta mun mielestä mukavinta päällä voi olla myös farkut tai hame. Riippuu ihan millä tuulella olen, mukavinta päällä on fiiliksen mukaiset vaatteet 😉

20150416_080635
Mun lempparilaukku (Guess) ja uusi kaulakoru (Iberolta) pääsivät somistamaan mun vaatteita (Vero Moda) tänään

20150416_080525

Tänään olin kokouspäivää viettämässä Kankaanpäässä ja on ihan kiva välistä arkenakin oikein panostaa ja miettiä asusteetkin. Sain viime viikolla hurjan määrän kaikkea kivaa asustetta Iberolta, kevään uutuuksia ja ne tulevat varmasti vilkkumaan kevään ja kesän asukuvissa paljonkin, ihania tyttöjenjuttuja 🙂

kokous
Hassu kollaasi
IMG_20150410_182102
Saatu blogiyhteistyönä Iberolta

Illalla heitettiin sitten tukka ponnarille ja Betterii päälle, kun suunnattiin salille ja kyllä, kyllä niillä salivaatteillakin on väliä. Miksei sitä salillekin saisi pukeutua hyvin ja itseä miellyttäviin vaatteisiin? 😉

20150416_173416

Mikä sun mielestä on parasta päällä?

Outi Karita

6 vastausta artikkeliin “Collarit vs. Jotain muuta”

 1. Tykkään kanssa pukeutua aika moni tyylisesti, ammatti lastenohjaaja – eli töihin on aina vaan mukavempi laittaa sellaset leggarit ja pitkä paita ylle, eli sellainen rento vaatetus on mukavimman tuntuinen. Mutta toisaaltan tykkään myös joskus fiiliksen mukaan pukeutua siistimmin ja tyylikkäämmin eli farkut ja siisti paita päälle… Jos tulee lähdettyä jonnekin ulos syömään tai jonnekin ni toki tykkään laittautua sillon paljon enemmän 🙂 Nii ja tää oli kiva postaus!! 🙂 Jeejee!!

  • Voi kun oli kiva saada tälläiainen kommentti, kiva tietää, että postaus oli mieleinen 🙂
   Ja aikasamanlainen pukeutuja löytyy siis sieltä, tilanne- ja fiilispukeutujia siis ollaan 🙂

  • Kiva kuulla, olen tykästynytkin nyt tekemään outfit postauksia 🙂

 2. Tosi kiva postaus tällainen, tykkäsin! 🙂 Ja juuri niin se on, että parasta päällä on fiiliksen mukaiset vaatteet. Ei ole vain yhtä tyyliä mikä olisi juuri se aina paras, vaan joku hetki se on se minihame ja toisena hetkenä kollarit. Itse laitan aamuisin aina kotihousut jalkaan ja kietoudun kylpytakkiin, koska olen niin kylmän herkkä 😀 Ja sama iltaisin. Päivävaatetus tilanteen mukaan. Tosi kivalta näyttää sinun asukokonaisuus, laukku on upea kuin myös koru ja neule on ihanan sävyinen. Kaunis olet <3

  • Jee, kiva kuulla! 🙂
   Mulla on kans aamuisin ja iltaisin aina kotihousut ja pyjamahousut on ihan parhautta 🙂
   Kiitos kovasti kehuista, ihan punastuin, hih 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta