Viime viikko oli loistava treeniviikko!

Viime viikon treenit takana ja tämän viikon treenit startattuna. Pitkästä aikaa on vedetty oikein kunnon kovat treenit koko kropalle ja olen siitä mielissäni, ranteen patti ei ole kiukutellut, ihan vähän ehkä kasvanut, pääasia, ettei ole nyt treenejä häirinnyt ja jos ihmettelet mistä puhun, niin klikkaa itsesi tänne.

20150411_143132

Treenaan 5-jakoisella treeniohjelmalla, mutta viime viikon treenit starttasinkin jo pääsiäisviikonlopun lauantaina selkätreenillä ja viime viikolle jäi sitten 4 salitreeniä. Alla viikon treenit.

MA

Rintatreeni aamupäivällä parilla vatsaliikkelläkin tehostettuna ja perään parisenkymmenenminuutin HIIT AMT:llä, jossa pistettiin reidet ja pakarat koville!

20150406_115245

TI

Käytiin Riksan kanssa aamupäivästä kävelyreippailulla, noin tunnin verran ja illalla oli pumppitunnin ohjaus.

20150407_114137

KE

Käsitreeni aamupäivällä, hauberitreeni on ihan mun lempparia! Tähänkin treeniin muutamat vatsalihasliikkeet loppuun. Illalla oli vielä pacetuntienohjaus, mutta halusin käyttää mahdollisuuden aamupäivätreeneihin hyödyksi, niin kävin illalla vaan ohjaamassa pacetunnit ja niille jotka ei tiedä, niin pace on kiertoharjoittelua, jossa ohjaaja ohjaa alkulämpän, huutaa laitevaihdot ja ohjaa loppuvenyttelyt. Toki siinä tulee usein jotain askellusta tai pomppimista tehtyä, mutta ei vaadi ohjaajalta fyysisesti niin kovasti.

20150408_115633

TO

Pääsin töistä ajoissa ja olin kahden jälkeen salilla vetämässä jalkarääkkiä sanan varsinaisessa merkityksessä ja tukka räjähtäneenä 😀

IMG_20150409_161524

PE

Treenitön päivä! Kiipesin mä kuitenkin kiipeilytelineeseen 😀

20150410_160803

LA

Olkapäätreeniä ja vatsatreeniä, perään krossarilla sotkemista parisenkymmentä minuuttia. Tulipa myös harrastettua hyötyliikuntaa, kun korkattiin pyöräilykausi ja polkaistiin Rikun kanssa kaupunkiin terassille yksille 😉 No, mutta tuli siinä kymmenisen kilometriä pyöräilyä kuitenkin.

20150411_143037

SU

Pyöräilin salille noin 5 kilsan matkan ja ohjasin Kiinteät Kurvit -jumppatunnin. Kotiin autokyydillä, olin sokerista tehty 😛

20150412_125408

Treenit kulkivat tosi hyvin koko viikon ja olin vähän yllättynytkin ettei treenipainot ainakaan juurikaan olleet laskeneet, vaikken yläkropaa ole saanut kunnolla treenattua sitten tammikuun… Ne paljon kaivatut paineet tuntuu ja näyttää palautuvan kroppaan, mutta kroppa tuntuu myös ilmoittelevan kehonhuollon tarpeistaan, oiskohan hieronta ja vähän määrällisesti suurempi venyttely mitään? 🙄

20150411_143141

Tänään on startattu uusi treeniviikko selkätreenillä ja pumppitreenillä eli lyhyillä palautuksilla. Treeni luisti todella hyvin ja sarjapainot nousivat mallikkaasti, toivottavasti viikko jatkuu samoin! 🙂

ONKO SIELLÄ JO TREENIVIIKKO STARTATTU?
Oletko jo katsastanut aamuisen motivaatiomaanantai postaukseni?

Niin ja miksi motivaatiopostaukset? Ne syntyi hetken mielijohteesta, se että kokee jonkun jutun motivoivana ei tarkoita että tarvisi motivaatiota. Vaikka olisi kuinka motivoitunut tahansa, voi toisista ihmisistä, musiikista, mistä vaan saada lisämotivaatiotakin, lisäboostia, eikä siinä mitään pahaa. Pääasia on kuitenkin aina, että toteuttaa, tekee jotain asiaa, koska haluaa, itseään varten, siinä on se motivaation syvin kulmakivi 😉

Tänä aamuna face taas muistutti vuoden takaisesta,  väri oli kaamea, eikä kuntokaan tarpeeksi kireä kisalavoille, mutta voi noita fiiliksiä… 🙂

Screenshot_2015-04-13-06-46-17

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta