Maaliskuun kosmetiikkahö(m)pötykset

Niin paljon on näppis viimeaikoina sauhunnut, että on jäänyt maaliskuun kosmetiikkakooste vielä kirjoittamatta, mutta tässä se nyt tulee. Maaliskuun kosmetiikkahankinnat ja saadut tuotteet arvioineen!

LivBox

20150311_073053

Käsitelläänpä taas ensin tuo LivBox, joka yllätti jälleen hyvin positiivisesti. On nyt useampna kuukautena peräkkäin ollut tosi hyvä setti ja niin on muuten nyt huhtikuunkin setti, joka tänään postilaatikkoon kolahti 😉 Ja LivBoihan on ihan omakustanteisesti tilaamani paketti, joten tähän ei mitään yhteistyötä liity!

Rimmel – Provocalips

20150409_211219

Ehdoton suosikkini maaliskuun LivBoxista!
”Kaksivaiheisessa Provocalips-huulipunassa yhdistyvät huulipunan voimakas, runsas väri ja huulikiillon kiilto ja kosteutus. Väri pysyy huulilla tahraamatta jopa 16 tuntia…..”

Todellakin väri pysyy huulilla! Vaikka söisi ja joisi ja pussailisi, niin väri pysyy! Kyllä se vähän saattaa kulua ja tarvita pientä paikkausta, mutta ei juurikaan ja illan päätteeksi huulipunan saa meikinpoistoaineella puhdistella huulista, niin hyvin se ihan oikeasti pysyy! Värikin oli miellyttävä! Luultavasti ostan tuotetta jatkossakin ja aionpa myös katsastaa mitä muita värejä olisi tarjolla, hintakaan kun ei päätähuimaa (ovh 9,90)

20150404_160214

Bangerhead Professional – Fresh me up! Kuivashampoo

20150409_210733

Kuivashampooseen tulee joskus turvauduttua, tämä oli siis hyvin mieluinen tuote ja vieläpä iso putelli, joka meikäläisen käytössä kyllä lestää pitkään! Kuivashampoo lupaustensakin mukaan tuuheuttaa ja imee rasvaisuutta pois. Hieman yksityttää huoneilmassa tuo kuivashampoo kun sitä suihkaisee, mutta muuten ihan ok ja ei jää käyttämättä, mutta tuskin jatkossa ostan kyseistä tuotetta.

Dove  – Oxygen & moisture Shampoo ja Hoitoaine

20150409_210855

Pienet näyteputellit kumpaakin. Itse en markettien hiustuotteita oikeastaan käytä, mutta nämä oli ihan jees.

Nailfix – Ymmu Gummy -kynsinauhaöljy

20150409_210944

Aivan mielettömän ihanan tuoksuinen ja kosteuttava kynsinauhaöljy, mutta… Tuote taisi harmikseni sisältää jotain minua allergisoivaa ainesosaa, luultavasti persikkaöljy, sillä kun olen öljyä pari kertaa kokeillut niin olen saanut silmäluomiini nestepaukurat. Kuka käskee koskea silmänympärysihoon, mutta kyllä tämä tuoet pääseee ilahduttamaan jotakuta kaveriani 😉 Itse ehkä vielä tsekkaan kaupasta jos olisi tarjolla jotain muuta yhtäihanaa tuoksua minulle sopivammilla ainesosilla…

Lumene – Bright Now Vitamin C

20150409_210752

Nyt täytyy myöntää, että paketti on avaamatta. Mulla on nyt niin monta kasvovoidetta, etten viitsinyt tätä aukaista ja varsinkin kun tuote oli suunnattu normaalille / sekaiholle ja oma ihoni on rutikuiva/herkkä… Saas nähdä pääseekö kokeiluun keväämmällä/kesällä vai lahjonko jotakuta tällä 😉

Chloe – Love Story EdP

20150409_211404

Hajuvesinäytteet on aina tervetulleita, pääsee testailemaan uusia tuoksuja! Tämä oli ihan ok tuoksuinen kukkaistuoksu, mutta ei kuitenkaan meitin mieltymyksiin kolahtanut, liian kukkaismainen…

Calvin Klein – Reveal Men EdT

20150409_211445

Miesten tuoksu, josta tykkäsin ja jota Rikukin on pari kertaa itseensä suihkunut. Voisin kuvitella tätä tuolle miekkoselleni vielä ostavani 😉
”Raikas, suolaisen makea, itämainen tuoksu, joka on sensuelli, energinen ja vangitseva.”

Kaupasta ostettu

Aika hyvin olen saanut shoppailuni pidettyä kurissa, mutta jotain kumminkin 😉

Lumene – Gel Effect Lapland Halo

20150409_210656

Ihanan helmiäisvalkoinen kynsilakka kynsilakka-addiktille! Lumenen kynsilakat on hyvin pysyviä ja tasaisesti levittyviä ja hinta-laatusuhdekin on hyvä. Kuvissa laitettu päälle vielä vähän kimalletta, koska blingiähän täytyy olla 😀

Yhteistyössä Lumenelta

20150328_200519

Lumenelta sain blogiyhteistyön merkeissä uusia Lumene LAB -sarjan tuotteita, jotka ovat vasta tulleet apteekkeihin myyntiin. Tämä setti oli mieluinen varsinkin kasvovoiteen ja silmänympärysvoiteen osalta, setti sisälsi myös puhdistusvaahdon. Samaista kasvovoidetta tulikin lisää huhtikuun LivBoxin myötä 😀 Tarkemmat mielipiteet ja sepostukset voi lukaista omasta postauksestaan, Uudet Lumenen apteekkisarjan tuotteet kuivalle iholle ja rehellinen mielipide.

Huhtikuun vilautus

Tykkään!

20150409_194933

Oliko tuttuja tuotteita?

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Maaliskuun kosmetiikkahö(m)pötykset”

 1. Tuli tosta kuvasta sellanen tunne et sulle vois sopia punatut huulet ton ihanan punaisen tukan kanssa tooosi hyvin:) haluisin nähdä joskus kuvan missä oot tukka auki laittautuneena kirkkaan punasella huulipunalla niin voisin todeta pitääkö epäilykseni paikkaansa:D+ suoristettuna toi tukka näyttää vielä kivemmalta, sulla on jotenkin tosi paksut hiukset, oon ihan kateellinen omaan lättälettiini kun vertaa:D

  • Mä itseasiassa viimevuonna loppukesästä jonkun verran käytinkin oikein punaista huulipunaa, tuntui alkuun vähän oudolta ja vähän vieroksuin vaikka näytti ihan hyvältä, sitten yhtäkkiä ihan tykästyinkin. Täytyykin kaivaa nyt taas kevään tultua tuo kirkas puna käyttöön 🙂 Saat siis varmasti vielä tsekata tuonkin asian kuvista 😀

   Ja kiitos! <3 En olis pienenä harsohiuksisena uskonut joskus omistavansa tällaisen tukan, onhan tätä pehkoa melkolailla päässä 🙂

 2. Kiva postaus, ja näitä LivBox juttuja on kiva seurata muutenkin kun itse silloin vuoden loppuun lopetin tilauksen pettyneenä. Nyt huomaan että mun kohdalla on ollut oikea päätös, sillä näissä bokseissa on ollut vain 1-2 juttua mitkä olisi mua miellyttäneet, mutta pääasiassahan noi on kivoja, mä taidan olla vain liian vaativa 😀

  • Mä olin kans viimevuoden puolella pariin boxit pettynyt, mutta nyt oon tykännyt ja useinkin juuri tilaukseni 🙂
   Mä tykkään kyllä myös tirkistellä kosmetiikkapostauksia 🙂 Sun taannoinen hajuvesipostaus sai mut haluamaan hajuvesiostoksille, mutta vielä en oo sortunut, yritän rajoittaa shoppailua 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta