Nyt en aprillaa! Tavoitteena sopivasti timmi! Ajatuksia, toiveita, tavoitteita…

Maanantaina kirjoittelin kehnosta viikon aloituksesta, mutta nyt kirjoittelenkin loistokkaasta kuukauden startista! Aurinko yrittää pilkistellä välillä pilvien raosta ja lämmittää, ei ne pienet rännät enää jaksa latistaa mieltä, koska kaikkihan sen tietää kevät ja kesä on edessä, kevät jo käsin kosketeltavissa!

IMG_20150401_063854

Mulla alkoi tänään viikon mittainen loma päiväkodilta ja rentoilun lisäksi tiedossa on monenmoista kivaakin ja oikeastaan taitaakin olla vähän ohjelmaa kyllä joka päivälle 😀 On illallisen järkkäilyä, tyttöjen iltaa, Tampereen ja Hesan reissailua ja ihan vaan olemistakin! Mä oon saanut myös tällä viikolla niin kivoja uutisia, etten malta nahoissani pysyä, mutta pysynpä kuitenkin, enkä ihan vielä kerro enempää, mutta niin ne asiat vaan järkkääntyy, mistä meinasin jo stressaamaankin alkaa 😀

Mulla on toiveissa keväinen kuukausi, aurinkoa ja lämpöä. Mulla on toiveissa hymyjä ja hetkiä ja niitä mä toivon kaikille. Toivottavasti nyt ei mene positiivisuus yli äyräiden, sori! mä toivon ja tavoittelen, että on aikaa rauhoittua, että on myös aikaa mennä ja koheltaa, mitä mieli tekee! Nähdä ystäviä, istuskella kahvilassa kirjan kanssa, laittaa kotia, treenata kovaa, hikoilla salilla, kotoilla kaksin Rikun kanssa…

IMG_20150331_172231

Mä myös aion pitää itsestäni kunnon niskaotteen, vuosi sitten oli kisat edessä, mutta mitä nyt? Se sokerikoukku kun ei ihan katkennutkaan helmikuun jälkeen 🙄 Mä en halua edelleenkään lyödä mitään tiukkistiukkis linjaa, mutta tässä tulee mun linjaukseni, jossa on siis muutama sudenkuoppa, johon voi halutessaan tiputtautua 😆 Herkkuja saa syödä kotona lauantaisin, juhlissa saa ottaa vähän herkkua ja kahvilassa käydessä joko herkkukahvin muodossa tai jonkun muun herkun, se on joko tai. Viiniä tms. voi nauttia lasillisen tai kaksi lauantaisin, no tämäpä on sanomattakin näin, kun en muutenkaan ole mikään alkoholin suurkuluttaja, mutta kunhan nyt pälpätän….. Ja tämä starttaa heti pääsiäisen jälkeen 😀 Tää ehkä kuulosti tämmöseltä joopajoo jutulta, mutta kun tänne kirjoitan niin pidän sanani ja kuukauden vaihteessa viimeistään on raportin paikka! Munkaan ei ole helppo pitää ”tiukkislinjaa” ilman tavoitteita tai julkista lupausta 😉 Juhlia ei ole tiedossa eikä siellä kahviloissakaan nyt ole oikeasti aikaa rampata alvariinsa. Kun pidetään kuitenkin runko kasassa, niin se antaa mahdollisuuden joskus herkutellakin. Nyt on vaan käynyt niin, että runkokin on tainnut olla liian kaloritäyteinen. Lounaat ja päivälliset on olleet ihan ookoot varmastikin, m,utta katsetta on tarvinnut nyt laittaa välipaloihin sekä iltapaan, myös aerobisen määrää voisi lisätä, mihin jäi se mun kerran viikossa HIIT treeni? Kulutus ei ole vastannut energiansaantia ja nyt halutaan pieni pömpötys ja pehmeys pois, muutama kilo on nyt sen mun kipurajan yli mennyt, enkä tykkää, NIH!

Tavoitteena sopivasti timmi, mitä se nyt sitten mulle tarkoittaakin 😉

IMG_20140823_083831
Taitaa olla alkusyksyä tai syksyä 2014…

Onko sulla jotain tavoitteita keväälle?
Ihanan keväistä tätä kuuta kaikille!

Outi Karita

6 vastausta artikkeliin “Nyt en aprillaa! Tavoitteena sopivasti timmi! Ajatuksia, toiveita, tavoitteita…”

 1. Ihanaa lomaa Outi <3

  Itsellä on tarkoituksena kiinnittää huomiota enemmän, etten mässytä herkkua niin usein ja olis kiva jos vatsanseutu olis vähän kiinteämpi. Mutta toiseelta näytän omasta mielestäni nyt hyvältä, että välillä tuntuu sellaiset "yhyy on tullut lisää" fiilikset tuntuneet ihan hölmöiltä :'D

  Tekstisi tuntui jotenkin helpottavalta, varsinkin ku itsellä alkaa ehkä vihdoin ja viimein tuntua, että voin päästää mun kevät stressistä irti ja hyväksyä sen et millanen mun kesästä tulee. Aurinko paistaa ja kyllä se kevät taas palaa tänne susirajalle 🙂 Ehkä uskallan alkaa hengittää vapaasti!

  • Kiitos piakaroliina <3
   Ja sähän näytät hyvältä, mutta tiiän senkin tunteen kun joskus saattaa se kilo-kaks vaan häiritä ja ärsyttää...
   Ihana kuulla, että teksti vaikutti fiiliksiisi. Asioilla on tapana järjestyä ja kaikki selkiää aikanaan 😉 Nautitaan tästä hetkestä nyt ja kesästä kesällä, eks joo? <3

 2. […] taas meitin syömisiin on tarjolla Kirjoittelin tuossa hetki sitten postauksen tavoitteestani olla sopivasti timmi ja tämän katsauksen avulla sain myös pieniä oivalluksia, mihin voisi kiinnittää […]

  • Silloin tsekataan! Tsempit sullekin ja vertaistuki ja -kannustus toimii! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta