Mites sun maanantai?

Mun maanantai ei ole ollut parhaasta päästä lainkaan… Nukuin huonosti, oikeastaan en juuri yhtään yöllä.

20150330_183817

Mä en kuitenkaan mennyt kellojensiirrosta sekaisin, valvominen johtui jäätävävästä vihlonnasta vatsassa. Kirjoittelin jo perjantaina, miten flunssa oli päässyt iskemään, no nyt ilmeisesti joku vatsaflunssa tai mikälie on mun kiusana. Eilen olin jo tosi huonovointinen ja yöllä sitten tosiaan alkoi poltella maha. Kuitenkaan mikään kunnon vatsatauti ei ole päällänsä, kaikki pysyy kyllä sisällä, thank god! Töihin oli kuitenkin aamulla soitettava ja pyydettävä saikkupäivää, huomenna sitten lekurin pakeille jos ei olla vielä kunnossa.

Nyt olisi enää kaksi päivää töitä jäljellä, ennenkuin aloitan hieman pidennetyn minipääsiäisloman. Siihen mennessä olisi kyllä syytä olla kunnossa, kaikkea kivaa kun on jo tiedossa ja suunnitteilla 😉 Oikeesti toivon, että pääsisin huomenna jo töihin, harmitti ihan älyttömästi tänäänkin jäädä kotiin, mutta ei siinä mikään auttanut kun kaksinkerroin makoilla sohvalla koko päivä….

PhotoGrid_1427730861420

Aloitin sitten uuden sarjankin Netflixistä. Downton Abbeyn kaikki Netflixissä olevat kaudet on nyt katsottu ja aloinkin nyt katsomaan Netflixin sarjaa Bloodline ja jäin kyllä koukkuun. Tuota sarjaa ei ole kuin yksi kausi ja tänään jo katsottu 7 jaksoa 😀 Oikea maraton vedetty, mutta muuhun musta ei oikein ollut aamupäivän aikana. Ajattelin, että olisin voinut kirjoitellakin jotain, mutta ei ollut voimia ja makuuasento kippurassa oli kaikkein paras… Ja tulipa siinä sitten pari-kolme tuntia nukuttuakin sohvalla. Ruokaakaan en saanut väkerrettyä itselleni, aamupuuron keittelin ja lounaaksi päädyin vetämään rahkaa ja anasmurskaa ja välipalaksi paahtoleipää. Onneksi on mies joka kokkaa ja nyt on saatu masuun kunnon ruokaakin ja ruokakin maittaa hyvin 🙂 Olo on muutenkin jo pirteämpi, ei nyt ihan normi kunnossa olla, mutta kuitenkin parempi! 🙂

20150330_19094820150330_183821

Mutta hei, miten sun maanantai on mennyt?
Toivottavasti paremmin!

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Mites sun maanantai?”

 1. Bloodlinea katsottu täälläkin. Erittäin mielenkiintoinen juoni!

  Tsemppiä sinne, ja hyvää pääsiäistä jo etukäteen. 🙂

  • Kiitos Anumaaria ja samoin sinulle!
   Bloodline on ihan koukuttanut mut 😀

 2. Höh, onpas ikävää 🙁 Parane pian <3

  Mullakaan maanantai ei sujunut täysin kommelluksitta! Aamutreenit oli peruttava ystävän kanssa, kun kissat oli valvottaneet mua lähes koko yön (leikkivät niin kova äänisesti, että pelkäsin naapureiden valittavan ja koitin pitää kissat kurissa :D), joten mieluummin jäin nukkumaan pidemmäksi aikaa.

  Lisäksi kaadoin mun ohrat vahingossa jääkaappiin ja iskin jalkani niin kovaa ruokapöytään, että yksi varvas turposi kivasti. Onneksi ei sentään murtunut !

  • Kiitos piakaroliina <3
   No onpas sullakin ja vois nyt kissat, mitäs ne kukkui? 😀 Toivottavasti viikko on jatkunut paremmin, etkä ole varpaita tai mitään muutakaan murtanut 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta