Uudet Lumenen apteekkisarjan tuotteet kuivalle iholle ja rehellinen mielipide!

Yhteistyössä Lumene Finland

Kannattaako ostaa vai ei?
Sain Lumenelta reilu viikko sitten paketin kuivalle iholle tarkoitettuja tuotteita. Olen tuotteita nyt viikon verran käyttänyt ja nyt mielipiteet lyhyen käytön jälkeen.

20150328_183608

Sain Lumene LAB -tuotesarjasta hoitavan puhdistusvaahdon ja Lumene LAB Hydrasmooth ihonhoitotuotteista kosteusvoiteen sekä silmänympärysvoiteen. Lumene LAB Hydrasmooth sarja on apteekeissa huhtikuussa 2015 ja tuotteet on suunniteltu naisille, joille ihonhoitotuotteiden tärkein valintakriteeri on välitön ja pitkäkestoinen kosteutus.

Lumene LAB Age Caring Cleansing Foam
Hoitava puhdistusvaahto
with arctic mountain bilberry

20150328_182721

”Kosteuttava ja hoitava puhdistusvaahto hellävaraiseen ja tehokkaaseen päivittäiseen ihonpuhdistukseen kaikille ihotyypeille.”

Puhdistusvaahdot eivät kuulu suosikkeihini ja ei nyt vielä tämänkään tuotteen jälkeen. Tämä kuitenkin poikkeaa aiemmin kokeilemistani puhdistusvaahdoista, tämä ei jää käyttämättä, kuten aiemmin kokeilemani on jääneet itseltä käyttämättä loppuun. Koen vaahdot ihoa kuivattavina ja en mielly koostumukseen eli siihen vaahtoon. Tämä tuote ei kuitenkaan kuivaa ihoa, mutta on edelleen vaahto. Tuote puhdistaa hyvin kasvot, eikä jätä pesujen jälkeen ihoa kuivaksi ja kiristäväksi, tämä mielikuva kun minulla on puhdistusvaahdoista ja olen muidenkin kuullut sanovan. Tässä suhteessa tuote yllätti positiivisesti! Tuote on myös riittoisa, hinnasta en osaa sanoa, mutta uskonpa hinta-laatusuhteen olevan kohdillaan. Sopii myös hyvin vessamme värimaailmaan, heh 😉 Lumenellakin kuitenkin on muita enemmän minua miellyttäviä ihonpuhdistustuotteita, joten en luultavasti tätä tuotetta tule ostamaan jatkossa. Kuitenkin, mikäli vaahtokoostumus mielyttää, niin silloin suosittelen tätä tuotetta testaamaan, nimittäin on vastaaviaan huomattavasti parempi tuote 🙂

20150328_183536

Lumene LAB Hydrasmooth -ihonhoitotuotteet

20150328_183624

”Tehokkaat Hydrasmooth -tuotteet kosteuttavat ja silottavat ihoa tehokkaasti. Niiden sisältämä suomalainen mustaherukka ja Hydra-Texturizer -yhdiste kosteuttavat ihoa välittömästi ja pitkäkestoisesti sekä auttavat säilyttämään ihon luonnollisen suojakerroksen. Säännöllisesti käytettynä tuotteet auttavat ehkäisemään ihon enneaikaista ikääntymistä ja silottavat pieniä juonteita. Tuotteet sopivat kaikenikäisille naisille.”

Sarjasta löytyy kosteusvoiteet normaalille/kuivalle ja normaalille/sekaiholle sekä silmänympärysvoide.

Hydrasmooth 24H Silottava kosteusvoide
normaali/kuiva iho

20150328_182810

”Kehitetty ylläpitämään ihon suojakerrosta, kosteuttamaan tehokkaasti, sekä välittömästi että pitkäkestoisesti ja säilyttämään ihon kimmoisuus. Ravitseva koostumus silottaa ja pehmentää ihoa sekä ylläpitää sen nuorekkuutta.”

Tämä rasva on riittänyt minulla kasvojen kosteutukseen hyvin tällä hetkellä. Otsan ongelma-alue ainoastaan kaipaa tällä hetkellä järeämpiä keinoja, mutta siihen auttaakin nyt vain lääkevoide, joten tästä ei miinusta tule tuotteelle. Tuote on mielyttävän tuntuinen iholla, imeytyy hyvin, kosteuttaa hyvin eikä jätä ihoa tahmean tuntuiseksi. Toki joskus annan kunnon rasvanaamioita kasvoilleni, jolloin onkin tarkoitus jättää rasvakerros iholle, mutta imeydyttyään tuote ei jätä ihoa tahmaiseksi, osteutetuksi ja pehmeäksi kyllä 😉 Tätä tuotetta voisin kuvitella ostavani jatkossakin, hinta-laatusuhde on hyvä, eikä minulla ole pahaa sanottavaa tuotteesta! 🙂

Kuluttajahinta n. 18,90 (40 ml) ja tuotetta löytyy myös normaali/sekaiholle.

Hydrasmooth 24H Silottava ja kosteuttava silmänympärysvoide

20150328_182826

”Kehitetty ylläpitämään ihon suojakerrosta ja vähentämään turvotusta. Ravitsee, suojaa ja kosteuttaa tehokkaasti auttaen viivästyttämään ihon ennenaikaista ikääntymistä. Hajusteeton!”

Ehdottomasti paras silmänympärystuote pitkään aikaan. Viime kuussa juuri ostin apteekista uuden silmänympärysvoiteen, joka on ollut hyvä ja mietinkin kun Lumenen lähettämästä paketista löysin tämän tuotteen, että olisinko välttämättä edes tarvinnut, mulla on nyt useampi avattu silmänympärysvoide 😀 Kuitenkin tämä silmänympärysvoide osoittautui tämän hetken tarpeisiin kaikista parhaimmaksi silmänympärysvoiteeksi arsenaliinistani! tuote on mielyttävän tuntuinen, hyvin imeytyvä ja kosteuttava. Silmänympärysihoni on mulle yksi murheen kryyni, se on hyvin kuiva, hilseilee, menee helposti rypylle, turvottaa ja silmänaluset tummuu ja kun kovin ytyä rasvaa kun silmänympärysiholle ei voi laittaa. Tämä tuote on toiminut todella hyvin ja varmasti tulen ostamaan tätä voidetta lisää, kun tuubi joskus loppuu. Silmänympärysvoiteet on kuitenkin hyvin riittoisia. Hinta-laatu suhde ei tässäkään ole tosiaankaan paha!

Kuluttajahinta n. 18,90 (15 ml).

————————

Kuuluuko Lumene sinun vakio kosmetiikkavarastoosi?
Mitä pidät puhdistusvaahdoista, oletko kokeillut?
Ostatko apteekkikosmetiikkaa?

Tykkään Lumenen tuotteista ja olen koko ikäni siitä asti kun olen kosmetiikkaa osteskellut itse, niin käyttänyt Lumene tuotteita. Mielestäni tuotteilla on hyvä hinta-laatusuhde ja minua myös mielyttää suomalaisuus!

20150328_200519

KIITOS LUMENE!

Outi Karita

Yksi vastaus artikkeliin “Uudet Lumenen apteekkisarjan tuotteet kuivalle iholle ja rehellinen mielipide!”

  1. […] Lumenelta sain blogiyhteistyön merkeissä uusia Lumene LAB -sarjan tuotteita, jotka ovat vasta tulleet apteekkeihin myyntiin. Tämä setti oli mieluinen varsinkin kasvovoiteen ja silmänympärysvoiteen osalta, setti sisälsi myös puhdistusvaahdon. Samaista kasvovoidetta tulikin lisää huhtikuun LivBoxin myötä Tarkemmat mielipiteet ja sepostukset voi lukaista omasta postauksestaan, Uudet Lumenen apteekkisarjan tuotteet kuivalle iholle ja rehellinen mielipide. […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta