Anna siipiesi kantaa…

Tänään jännitti! Pikku juttu, joku sanoisi, iso juttu kuitenkin mulle. Mut pyydettiin pitämään tsemppaava loppupuhe JHL:n eduskuntavaaliseminaariin. Mä valmistelin puhetta etukäteen, mä tarvitsin ns. lunttilappua, mä olen kuitenkin vielä kokematon puheiden pitäjä. Jännitti ihan hirmusesti, vähän jossain vaiheessa meinas mennä sanat solmuun ja ajatus hukkaan, mutta onneks mulla oli mun paperit (vaikka ilman papereitakin olis mennyt ja oliko niistä loppujen lopuks enemmän haittaa vai hyötyä…) ja onneks vastassa oli vain lämpimiä silmiä 🙂 Se oli kivaa! Mä todella tykkäsin pitää puhetta ja mulla oli sanottavaakin, mä saatan tarvita lisää harjoitusta, mutta kokemushan sitä parhaiten tuokin 😉 Puheen ehkä kuulette toinen päivä, sillä se on videoitu, jos vaan uskallan… 😉

20150326_174449 (1)

ANNA SIIPIESI KANTAA

Synnyit täynnä mahdollisuuksia.
Synnyit täynnä hyvyyttä ja luottamusta.
Synnyit täynnä ihanteita ja unelmia.
Synnyit täynnä suuruutta.
Synnyit siipien kanssa.
Sinua ei ole tarkoitettu matelemaan,
älä siis tee niin.
Sinulla on siivet.
Opi käyttämään niitä ja lennä!

-Jalal ad-Din Muhammed Rumi-

vaalit

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Anna siipiesi kantaa…”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta