Joskus huoli nostaa päätään…

Ilmeet. Ei niitä pysty peittelemään. Ne saattavat kertoa enemmän kuin tuhat sanaa. Vaikka yrittäisit peitellä, jokin ilmeessä kertoo, ettei se ole täysin tunteen peili. Yritäppä hymyilillä mahdollisimman onnellisesti todella surullisena. Ei se ole helppoa. Sen sanon, vaikka olen näyttelemistäkin harrastanut, mutta silloin otetaankin jokin rooli. Minä en kuitenkaan elä elämääni minkään roolin kautta, enkä sitä suosittele, vaikka se elämä joskus tekisi haavoittuvaksikin tai se huolikin nostaisi sitä päätään…

Olen ottanut tänään kolme selfietä tähän mennessä.

Ensimmäinen kuva. Aamulla, uuteen päivään herättyäni, työpäivän startatessa, työpaikan pihassa. Perhosia tuntui jo aamulla vatsassa, sillä tiesin mitä kalenterissani lukee tämän päivän kohdalla. Taivas on kuitenkin pilvetön sillä hetkellä ja aurinko tekee nousuaan. Uusi päivä on vasta alkamassa.

20150324_061755

Toinen kuva. Olen Satakunnan keskussairaalan pihassa autossa. Kalenterissani on merkintä klo 11.30, poliklinikka aika, tarkastus käynti. Onko mulla kaikki hyvin? Syksyllä ei ollut, mutta eka erä voitettiin. Käynnistyykö nyt toinen erä? Tuskin. Tuskin ja toivottavasti ei, mutta vastausta tuohon kysymykseen saan itsekin tovin vielä odottaa. Huoli nostaa päätään, muistan syksyn tunteet…

20150324_110823

Kolmas kuva. Olen jo hyvän aikaa ollut kotona. Sairaalalta lähdettyä olen puuhannut niitänäitä ja en oikeastaan paljoakaan. Kävin viemässä kirppikselle tavarat, sen jälkeen olen katsonut kaksi jaksoa Downton Abbeytä ja lukenut kasan blogipostauksia. Mieleni on jo rauhoittunut. Ulkona paistaa aurinko. Kaikki on hyvin just nyt!

20150324_171327

En tiennyt vielä hetki sitten mitä teille kirjoittaisin, mutta niin se näppis vaan sauhusi ja teksti syntyi muutamissa minuuteissa. Ajatukset juoksivat pitkin näppistä ja mieli keveni entisestään. Tänään on vielä pumppiohjaus, otan ehkä vielä yhden selfien, laitan sen sitten Instaan jos otan, ehkä kuvassa tulee lukemaan jumppaohjaajan hyvä flow 😉

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta