Mitä kuuluu?

Riippuu vähän ketä kysyykin ja kysyykö vain kysyäkseen vai haluaako oikeasti tietää….

Mun viikonloppuun on kuulunut paljon hyvää, elämään kuuluu joitakin vähän stressaaviakin asioita tällä hetkellä ja ihokin on pahassa jamassa jälleen siitepölykauden alettua ja allergialääkkeihin on jo jouduttu turvautumaan, mutta mun viikonloppuun kuului pelkkää hyvää! Vaikkei elämässä kaikki olisikaan täydellisesti, niin niiden epätäydellisyyksien ei tarvitse antaa häiritä elämän iloa ja onnea, ne on särmiä, joita kuuluukin olla elämässä. Kysymys on mihin keskityy elämässään, keskittyykö hetkeen jota elää…. Vähän jatkumoa Stressi vs. Läsnäolo -postaukselleni 😉

20150321_155029

Perjantaista jo kerroinkin viime postauksessa 😉 Lauantai aamu alkoi rentoiluaamulla, tein helmipuuroa ja aamupalaa söin katsellen Downton Abbeytä. Kirjoittelin postauksen perjantain yksinäisistä lettukesteistä. Lähdin salille ja salilla treenasin rintaa, jota en ole treenannut noin kahteen kuukauteen kunnolla, punnerruksista ranne ei oikein tykännyt, mutta muuten treeni sujui ja työntävätkin liikkeet sujuivat 🙂

20150321_08480120150321_11225220150321_112235

Salilta kotiuduttuani aloin pikkuhiljaa laittautumaan hieman. Lähdettiin Rikun kanssa lounaalle Pancho Villaan, ajatuksissa oli syödä salaattia ja söinkin sitten Chevre Burgerin 😛 Ranskikset jäi kyllä melkein kokonaan syömättä, purilainen oli tosi hyvä! Vähän aikaa saatiin ensin odotella vapaata pöytää, mutta ei kauaa….

20150321_13251020150321_14062120150321_14255620150321_142610

Syötyämme suunnattiin takaisin kotiin ja vaihdoin vähän vaatteita, housut minariin 😉 Meidät oli kutsuttu Rikun työkaverin 40-v juhliin ja tuli laitettua itsekin pirsketysvaihde päälle. Treffattiin kaupungissa yhdessä kuppilassa vähän muita Rikun työkavereita ja heidän puolisoita ja mentiin sitten porukalla juhliin. Juhlat olivat Soman saunatiloissa Porin keskustassa. Meidän poppoolla oli hyvä tunnelma koko illan ja juhlakalukin näytti nauttivan illasta ja sehän tärkeintä, myös ruoka oli todella hyvää 🙂 Tulipa siitä juhlista vähäksi aikaa jatkettuakin vielä istukselemaan cityyn ja pizzerian kautta kotiin 😆

IMG_20150321_162548
Rikun vaatteet: Takki – Jack & Jones, Paita – Esprit, Farkut – GStar, Kengät – Drunken Monkey. Outin vaatteet: Paita – Vero Moda, Hame – H&M, Kengät – Taxi, Kello – Eprit, Kaulakoru – Kalevala Naisen ääni, Korvakorut – Kalevala Lumme

20150321_200231

Tänään on sitten pääasiassa maattu tai istuttu sohvalla. Aamulla ei uni maittanut pitkään ja yöunet jäi melko lyhyiksi. Olo on ollut vähän nuupahtanut, mutta eipä tässä ole tarvetta ollutkaan hötkyillä mitään. Kaupassa käytiin ensi viikon ruokaostokset tekemässä ja mukaan tarttui jädepakettikin 😉 Telkussa on pyörinyt Netfliin kautta Downton Abbey ja House of Cards, jälkimmäistä klatsotaan Rikun kanssa yhdessä ja uusi kausi oli tullut, saatiin juuri Suitsin kaikki ainakin Netflixissä julkaistut kaudet katsottua. Tästä päivästä ei paljoa kuvamatreiaalia olekaan, vielä pitäisi huomiset eväät tehdä ja vähän katsoa kirppiskamoille hintoja…

20150322_17584220150322_181929

Seuraava miete osui sopivasti silmään ja se sopii hyvin tuohon postauksen alussa olleeseen tekstiin, näillä ajatuksilla tulevaan viikkoon 🙂

”Kukaan ei vielä ole vahingoittanut silmiään
katsomalla asioiden valoisia puolia.”

MITÄ SULLE KUULUU JUST NYT?

20150321_155032

Outi Karita

11 vastausta artikkeliin “Mitä kuuluu?”

 1. Awww.. helmipuuro! tuli niin lapsuus ja mummola mieleen. Täytyy heti kysyä mummolta, koska sinne pääsisi syömään sitä pitkästä aikaa 🙂

  Mulla menee hyvin. Paljon kivoja suunnitelmia tiedossa seuraaville kuukausille 😉 <3

  • Helmipuuro on kyllä namia! 🙂
   Ai sullakin on kivoja suunnitelmia, niin mullakin, hih 😉

  • Kiitos Tiina 🙂
   Mukava kuulla ja hei, sun kommenttikin tuli heti oikeaan paikkaan 😉

 2. Pakko yhtyä muihin ja todeta et noi sun hiukset <3ja sinä muutenkin 🙂

  Mukavan kuulonen viikonloppu sulla 🙂 Mulla meni sunnuntai vähän samoilla fiiliksillä 😉

  Ite oon helpottunut ku tenttirupeama on ohi ja voin keskittyä graduun 🙂 Ja nautiskelen nyt tietty mun reissusta 🙂

  • No kiitos nyt siullekin ihana <3
   Kiva kun reissailet täälläpäin, oli niin ihana treffata <3
   Mukava kuulla että koulu vähän helpottaa, vaikka on se gradukin varmasti aikamoinen puristus, mutta saapa keskittyä siihen muilta tenteiltä 🙂

 3. hei misä teidän puntin lassin on kekän kaikki onko vanmille imsille.terv. tony järvinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta