Peppu on edelleen pop!

Peppupostauksia riittää blogimaailmassa, edelleen ne kiinnostavat ja edelleen ne kerää klikkauksia. Miksei? Onhan peppu pop! Pepulla aloitettiin täällä treeniviikkokin.

peppuonpop

Hyvä peppu kuitenkin kaipaa mun mielestä kaverikseen myös hyvät takareidet, siinä se juju musta onkin, pepun ja takareiden linja. Itse olen vasta reilu vuoden ajan hyväksynyt, että mulla on ihan hyvä peppu ja silti edelleen hämmennyn kun sitä kehutaan. Viimeksi eilen sain kehuja pepustani, kuulemma näkyy että pari kuukautta on treenattu jalkapainoitteisesti 😉

Oon kyllä tykännyt, että lantiossa on leveyttä, kuitenkaan päärynä ei ole mieleen, joten selkäänkin tarvii leveyttä ja vaikka mulla vyötäröäkin on aina ollut, niin lantioon nähden selkä kaipaisi leveyttä lisää. sitten se pepun pyöreys, koko siihen toiseen suuntaan. Oonhan mä aina tykännyt pyöreästä pepusta, mutta timmistä. Oman peppuni timmiydestä en ole aina ollut niin varma ja yksi jalkatreenien tavoite onkin saada takareiden ja pakaran linja sulavammaksi, yhtenäisemmäksi.

WP_006764

Lisäksi mulla kertyy sellua helposti tuonne pakaran ja yläreiden paikkeille ja se ei oo kyllä kivaa… Ei tee mieli ottaa mitään paljaspyllykuvia, noh enpä muutenkaan kyllä näkisi itseäni pyyllistelemässä stringeissä 😉 Kisakuviahan musta on, kisabiksut päällä, mutta se on mulle ainakin eri asia.  Löytyy musta toki kuvia tavallisetkin biksut päällä, mutta niissä ei herutuspyllistellä, if you know what i mean… Kuntokuvat myös ihan ok, samoin nyt jotkut rantsu tai biksuesittelykuvatkin ja miksei ne herutuskuvatkin, ei vaan mun juttu 😉 Tämän hetken pyllyä en silti suostuis kyllä biksuissa someen läväyttämään  🙄 Timmimmässä kunnossa joo, eli en ole ehkä sitten ihan täysin tyytyvväinen siihen miltä se nyt näyttää… Vaatteet päällä sitten voi pyllistellä ja ottaa niitä belfieitä, kuten tänään ihan tätä postausta varten 😉

20150316_175306
Perusasento, ainoastaan yläkroppa kiertyy kuvan ottoon
20150316_175258
Pyllistys
20150316_175045
Paino peilinpuoleiselle jalalle
20150316_175243
Vielä yksi ja oon valmis lähtemään kotiin…

Jalkatreenin yksi tavoite on siis tuo takareiden ja pakaran linja, toki myös massaa lisää jalkoihin ihan jokapuolelle. Noh, pohkeita en erikseen treenaa, tulee treenattua sen verran mitä muiden liikkeiden ohessa tulee… Isot etureidet ei ole mitenkään erityisesti mun mieleen, mutta meitinpä etureidet ei vielä siellä rajoillakaan ole, joten niihinkin ihan saisi massaa ja kaarta tulla lisää 🙂

Tänään kyykättiin, kyykättiin ja kyykättiin! Treeni kulki todella hyvin ja puhtia riitti, sarjat vedettiin loppuun ja muutaman kauhistelevan katseen taisin saada itseni rääkkkäämisestä, mutta hei, mä tykkään! 😀 Fiilis treenin jälkeen oli voittamaton!

20150130_192408
The Belfie!

Onko siellä jo treeniviikko käynnissä?
Millä treenillä lähti tai lähtee tämä treeniviikko käyntiin?

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Peppu on edelleen pop!”

  1. Vauuu 🙂 aikamoinen peba 🙂 saat olla ylpee, muutamat kyykyt on vedetty kyl 😀 välillä ärsyttää sellaset kukkakepit jotka väkisin vääntää selkänsä kaksin kerroin johonki posekuviin että puo näyttääs pyöreeltä 😀

    • Kiitos 😀 Pyöreä peppu ei vaadi selkä vänkyrässä oloa, vaan kunnon kyykkyjä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta