Outfittii ja taidenäyttelyä

Mulla  kävi pieni ”Hups!” kun kävin Vero Modassa alkuviikosta…

20150223_203140

Pieni hups sisälsi kuitenkin paljon uusia kivoja vaatteita ja sain kuitenkin satasen ostoksista 20 euroa alennusta, joten ei hassumpi diili ja aika paljonhan siis sain vaatteita tolla summalla. Kuten ystävänikin tokaisi ”melkein kun rahaa laittais pankkiin” 😉 Ajattelin, että panostaisin nyt vähän enemmän outfit kuvaukseen, vaikkakin kamerana edelleen saa toimia mun Samsungini 😛 Odotin viikonloppua ja toivoin auringospaistetta. Viikolla oli aurinkoisia päiviä, mutta eihän illalla sitten kun olis ollut aikaa sekä mulla että Riksalla ollut enää valoisaa…

Käytiin mun hyvän ystävän siskon, Meriliin taidenäyttelyssä aamupäivällä Porin P-Galleriassa. Näyttelyn nimi on Toive ja se on vielä koko ensiviikon pystyssä. Tapahtuman facebook sivuille pääsee tästä! Hienoja töitä. Tykkään käydä taidenäyttelyissä, mutta harvoin tulee kuitenkaan käytyä.

20150228_125837

Näyttelyn jälkeen mentin Keski-Porin kirkon pihaan kuvailemaan. Tuo on upea kirkkopiha ja hyvä paikka kuvailla. Nyt taustaksi valikoitui kirkon seinä ja siinä nopsaan kuvailut ja äkkiä takki takaisin päälle 😀 Musta tuli kivoja kuvia ja me nyt ei mitään protyyppejä olla kummatkaan tässä kuvailussa…

20150228_130306
Housut, pitsitoppi ja neule – Vero Moda, Laukku – Guess, Pashmina huivi Intiasta, Kengät – ? Sokoksesta

20150228_13031020150228_13031720150228_13034820150228_130442

Kuvailun jälkeen käytiin keskustassakin nopsaan hakemassa illaksi leffaliput, kyllähän tuo Fifty shades of grey pitää nähdä. Käytiin myös kaffettelemassa ja sattumalta eksyttiin samaan kahvilaan ystinpariskunnan, Annuliin ja Villen kanssa 🙂 Aamupäivä oli kyllä hyvin piristävä!

20150228_132412
Oli mulla myös jälkkäriks Cafe Mocha 😉

Kotona posettelin vielä uudet teepparitkin päällä ja nuohan oli siis myös Vero Modasta 🙂 Must noissa oli kivat tekstit ja perusteeppareille on aina käyttöä, ihan yksivärisiä perusperusteeppareita ei tuu juurikaan käytettyä, joku juju täytyy olla!

THINK BIG

20150228_15561520150228_15555720150228_155605

LIBERTY

20150228_15583520150228_15583820150228_155739

Kaikissa kuvissa samat housut muuten, näyttää eri valoissa hieman eri värisiltä ja nää onkin aika jänskän väriset, sävy on vähän liilahtavaan menevä 😉 Pahoittelut etenkin noista sisällä otettujen kuvien laadusta. Oon jo pitkään haaveillut siitä järkkäristä, liian pitkään…. Ja kyllä, bloggarilla pitäis olla kunnon kuvaussysteemit, mutta oon ihan muutenkin haaveillut aina siitä kunnon järkkäristä, sponssi olis paikallaan 😀 Nyt meillä olis pizzalauantai edessä ja illalla vielä tuo leffailukin, joten lauantai jatkuukin mukavasti! 🙂

Mitäs tykkäätte tämmöisistä Outfit jutuista?
Onko Fifty Shades Of Grey nähtynä / luettuna?

Mukavaa viikonloppua!

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Outfittii ja taidenäyttelyä”

  • No kiva kuulla 🙂
   Itekin tykkään ihan noita tehdä, vaatii vaan vähän enemmän panostusta kuvailuun, mut sekin on kivaa kun vaan aikaa on 🙂

 1. Ihania uusia vaatteita!!! 🙂 Ja vitsit, sulle sopii toi vihreä hyvin 🙂 Sopii vaaleenpunanenkin, mutta vihree korostaa sun tukan väriä niin nätisti 🙂

  Fifty Shades on luettu ja nähty 😀 Oon lukenu kaikki kirjat… Leffa oli huonompi kuin kirja (joka ei sekään oo kaunokirjallisesti mikään mestariteos, lähinnä viihdyttävää hömppää, jos juttuja ei jää liiaksi pohtimaan), mutten odottanu elokuvalta paljon 🙂

  http://lungelady.blogspot.fi

  • Kiitos Petra. Vihreä sopii kyllä hyvin, kauhean vähän mulla vihreää on ja pitäs varmaan enemmänkin käyttää, korostaa tosiaan vihreitä simmuja 🙂 Ja tuo neule ei itseasiassa oo vaalenapunainen vaan persikan värinen, tuo huivi ja hiukset saa sen ehkä näyttämään pinkiltä, mut tost ylimmästä kuvassa mis on pelkät vaatteet niin huomaa paremmin värin 😉 Vai onko tää niinkun se sinimusta / valkokulta mekko -juttu 😀

   Mä en oo noita kirjoja lukenut ja mulla ei ollut ennakko-odotuksia leffankana suhteen, en siitä juuri mitään etukäteen tiennyt, muutakuin että jotain sm-touhua, mitä nyt oli käsitystä saanut toisten puheista 😉 Mutta aika kesyähän tuo oli, mitä nyt ajattelee että monissa leffoissa tuon verran saattaa olla seksiä ja en nyt tarkoita, että olisin enemmän tai rajumpaa kaivannutkaan 😀 Leffat on yleensä kirjoja huonompia, mutta ihan jees tuo oli ja naispääosan esittäjä teki musta tosi hyvän roolityön ja ihan kiva oli miespääosankin esittäjä 😉 Jatko-osankin aion kyllä katsoa ja ehkä kirjatkin lukaista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta