Helmikuun kosmetiikkaa, LivBox ja apteekkiostoksia

Helmikuun kosmetiikkahankinnat syyniin LivBoxin ja muiden hankintojen osalta. Tsekkaa ja saa ideoita ūüėČ

20150221_150841 ‚Äď KopioOlen jo uusia kev√§si√§ kynsilakkojakin katsellut, mutta en ole viel√§ ostanut, v√§h√§n tekisi mieli kyll√§ ūüėČ Viime viikonloppuna oli joka kynsi eri v√§risen√§ ja on muuten viel√§kin, sopi hyvin tuonne Winter Wonderlandiin ūüėČ

LivBox

20150210_164113 (1)

Helmikuun LivBox oli siitäkin huolimatta hyvä, että kaksi tuotetta lähti arvonnan kautta eteenpäin. Boxi kuitenkin sisälsi useamman täysikokoisen tuotteen ja hyviä tuotteita! Oma LivBox tilausjaksoni päättyi helmikuuhun, mutta päätin sitä vielä kuitenkin jatkaa, olen tykännyt kuukausittaisesta ylläriboxista. Boxin kautta tulee tutustuttua ja kokeiltua uusia tuotteita. En koe että rahallisesti olisi takkiinkaan tullut boxien osalta. Nyt ensin esittelyyn LivBoxin helmikuun tuotteet.

Lumene – Nude Perfection Kevytmeikkivoide

20150214_164229

Kuten olen aiemminkin kirjoittanut, niin en ole tosiaan k√§ytt√§nyt meikkivoiteita juurikaan, ainoastaan kun olen ollut meikkaajalla juhlameikiss√§ tai kisameikiss√§. Tapanani on ollut vain k√§ytt√§√§ v√§h√§n aurinkopuuteria. Edellisess√§ Livboxissa tuli BB-voide ja sit√§ olen k√§ytt√§nyt iltameikiss√§. Nyt tuli sitten meikkivoide ja sekin on p√§√§ssyt kaksi kertaa testiin ja sopii kyll√§ iltameikkiin. T√§m√§ meikkivoide oli tosiaan kevyt, sopivan kevyt ja kevyesti peitt√§v√§. Tykk√§sin koostumuksesta ja tuosta keveydest√§ tosiaan. Ostanko uudestaan? Voi olla, mutta luultavasti kest√§√§ tovin, ett√§ k√§yt√§n tuon BB-voiteen sek√§ t√§m√§n loppuun, kummatkin k√§yt√∂ss√§ nyt ainoastaan noihin iltameikkeihin ja kun t√§llaisia purtiloita on nyt kaksi, niin riitt√§√§ pitk√§ksi aikaa varmasti ūüôā

Nivea – Daily Essentials Sensitive 3-in-1 Micellar Water

20150214_164243

Puhdistusneste, sanoisin puhdistusvesi, joka puhdistaa kasvot meikistä, lukuunottamatta vedenkestävää ripsaria. Jokatapauksessa käytän ripsarin poistoon eri tuotetta kuin muuten kasvoihin, joten missään nimessä tämä ei itselle turhake ollut. Puhdistusvesi puhdistaa hyvin kasvot eikä tarvitse vedellä huuhteluakaan, joten on kätevä käyttää vaikka tien päällä. Tuote sopii herkälle iholle ollessaan parabeeniton, väriaineeton ja hajusteeton.

Eucerin – In-Shower Body Lotion

20150225_211712

Suihkussa k√§ytett√§v√§ vartaloemulsio ihon kosteutukseen. Pesun j√§lkeen levitet√§√§n rasvan tavoin iholle ja suihkutellaan kevyesti. Kosteuttaa ihoa kevyesti ja on mielytt√§v√§n tuntuinen. Meik√§l√§isen kuivalle iholle ei t√§ll√§ hetkell√§ ihan riitt√§v√§ kosteuttaja, mutta mulla onkin extrakuiva iho, semmoiselle ”peruskuivalle” iholle varmasti hyv√§ tuote ja itsellekin ihon ollessa asteen – kaksi paremmassa kunnossa, olisi varmasti hyv√§ ja k√§tev√§ tapa kosteuttaa ihoa. Ei tarvitse erikseen rasvan kanssa l√§tr√§ill√§ en√§√§ suihkun j√§lkeen, sik√§li t√§llaiset ”In Shower” -voiteet on k√§tevi√§ mielest√§ni! Eucerin on mielest√§ni laadukas apteekkisarja ihon hoitoon ūüôā

Garnier – Fructis Densify Leghts Plumper -seerumi

20150210_172803

Hiuksiin j√§tett√§v√§ tuuheutta lis√§√§v√§ seerumi. T√§m√§n tuotteen pistin eteenp√§in arvonnan kautta, sill√§ en ollut varma sen sopivuudesta itselleni enk√§ halunnut avata tuotetta todetakseni ettei se sovi minulle. Ep√§ilykseni tuotteen sopivuudesta johtui seerumin granaatinomenauutteesta. granaatinomenat kun kuuluvat allergialistaani ja osa allergialistan ruoka-aineista aiheuttaa allergiaa my√∂s kosmetiikkatuotteissa. Mik√§li tuotteen voittaja on saanut pakettinsa ja testannut niin j√§t√§pp√§ kommenttia, mit√§ olet tyk√§nnyt? ūüôā

Paese РKashmir Monoluomiväri

20150210_172834

T√§m√§nkin tuotteen pistin arvonnan kautta eteenp√§in, sill√§ v√§ri ei iskenyt meik√§l√§iseen ja arvelin, ett√§ luomiv√§ri ei p√§√§sisi juurikaan k√§ytt√∂√∂n minulla. Toivottavasti t√§m√§ luomiv√§ri kuitenkin ilostuttaa arvonnan voittajaa ūüôā

Ibero – Kaulakoru

20150211_072818

Ihana yll√§ri LivBoxissa, ei kosmetiikkaa, mutta p√§√§see postaukseen nyt mukaan, kun kerran tuossa LivBoxissa tuli ūüėČ Kaulakoru onkin ollut paljon k√§yt√∂ss√§ni, tuo korun lause ”Miracles Happens” iski minuun ja sainkin siit√§ inspiksen omaankin postaukseensa ūüėČ

————

APTEEKKIKOSMETIIKKAA

Apteekista on tullut ostettua sekä kosteusvoidetta että silmänympärysvoidetta itselle ja hyvät tuotteet on valikoituneet!

Vichy – Nurilogie Baume

20150218_212118

Rasvainen kosteusvoide hyvin kuivalle kasvojen iholle. Tämä on ollut kasvojeni ihon pelastus ja teinkin voiteesta ihan oman postauksensa. En ala nyt sen enempiä toistamaan itseäni, mutta sen sanon, että erittäin kuivalle iholle todella hyvä tuote, joka on pysynyt nyt käytössäni aamuin/illoin.

A-Derma – Rheacalm soothing Eye Contour

20150225_211827

Tarvitsin myös hyvin kosteuttavan laadukkaan silmänympärysvoiteen. Usein olen käyttänyt ihan kasvojen kosteusvoidetta silmienkin ympärille luomien ollessa hyvin kuivat ja luomet on ihan hyvin imeneet rasvaisemmatkin tuotteet. Nyt kuitenkin silmien ympärysiho on ollut välillä niin ärtynyt, ettei ole kovin vahvoja tuotteita kestänyt, kuitenkaan normi silmänympärysvoiteenikaan eivät taas ole olleet tarpeeksi hoitavia. Apteekista sain hyvät neuvot ja päädyin tuohon A-Derman voiteeseen, joka on herkkää ja ohutta silmänympärysihoa rauhoittava hajustamaton, parabeeniton ja väriaineeton silmänympärysvoide. Tuote on kevyt ja hyvin imeytyvä eli miellyttävä käyttää. Silmänympärysihoni on rauhoittunut tämän avulla, kosteutusta edelleen janoaa todella paljon ja muutkin tuotteet käytössä nyt silmänympärysiholle, jopa pitkin päivää kosteutusta tuomaan.

———-

20150218_211746

Tässä oli helmikuun kosmetiikkaa.
Oliko postauksessa sinulle uusia tai tuttuja tuotteita?
Muita LivBoxin tilaajia, mitä tykkäsitte boxista?

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Helmikuun kosmetiikkaa, LivBox ja apteekkiostoksia”

  1. Paketti tuli eilen postiin! ūüôā Kokeilin √§sken p√§√§h√§n kun k√§vin suihkussa ja ainakaan ei pahemmaksi hiuksia vet√§nyt, ilmavilta ja pehmoisilta tuntuu. Jos t√§√§ tosiaan saa hiukset n√§ytt√§m√§√§n tuuheammilta niin just oikea tuote miulle, omistan suhteellisen ohuet hiukset! ūüėÄ
    Kiitos my√∂s ihanasta kortista, se koristaa nyt miun ikkunanpielt√§ ūüôā <3

    • Hyv√§ ett√§ tuote on mieluinen ja sulle sitten varsin sopivakin ūüôā
      Ihana kuulla, että kortti piristi <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta