Viikon jalkatreeneille viimeistelyt tänään Kaapelitehtaalla

On aika lunastaa mun Rikulle antama joululahja ja samalla viimeistellä omat viikon jalkatreenit kunnon jalkarääkillä 😉

20150220_172407

Hihii! Meitä kutsuu Helsinki, Kaapelitehdas ja Winter Wonderland. Tämän postauksen tullessa ilmoille, ollaan startattu jo Skodillac ja suunnataan kohti Hesaa, kuten meilläpäin on tapana stadia kutsua 😉 Team Good Vibes liikkeellä!

20150207_183831

Tällä viikolla on treenattu jalat kahdessa erässä taasen, yläkroppa edelleen vähemmällä huomiolla ranteen edelleen kiukutellessa… Keskiviikkona treenailin etureisipainotteisen treenin ja perjantaina tarakka ja takareidet pumppiin. Tänään sitten tullaan jamittaan ihan kunnolla tuolla Kaapelitehtaalla, elekronisen musiikin talvifestareilla, Winter Wonderlandissa! Voipi olla jalat soosina viikonlopun jälkeen ja jäljestäpäin kuuluu. Vähän muutakin kivaa kuin nuo talvifestarit kuuluu viikonloppuumme ja olenkin ihan täpinöissä reissusta, vähän Hesan ystävien treffailua… 🙂 Instasta ekoille kuvakuulumisia reissun päältä… Sillä välin kuvia tosta mun eilisestä tarakka / takareisitreenistä, joka muuten meni tämän ohjelman mukaan 😉

20150220_16384120150220_16443520150220_16445920150220_172952MUKSAA VIIKONLOPPUA!

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Viikon jalkatreeneille viimeistelyt tänään Kaapelitehtaalla”

  1. Voi hitsit kuinka sulla se ranne nyt noin pitkäksi aikaa on kiukustunut 🙁 Itsellä meni kesällä ranne sijoiltaan, mutta onneksi siitä selvisi ihan viikon levolla (kun meni samantien itsekseen paikalleen). Viime viikolla kyllä tankotanssissa se rusahti järkyttävän kova äänisesti, mutta onneksi ei sitten sen pahempaa.

    Mukavaa viikonloppua sinulle 🙂

    • Jooh, jännetuppi siinä on ottanut nyt pahemman kerran itteensä. Ei se kauhean paha enää oo, mut ei oikeen tykkää rasituksesta… 🙁

      Muksaa viikonloppua myös sulle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta