Hiuksiin uutta väriä

ja jo oli aikakin!
Juurikasvua oli ehtinyt jo tulemaan peräti kahden kuukauden verran.

IMG_20150220_212148

Samoilla väreillä jatkettiin ja taas latva antoi pikkasen enemmän periksi pinkille, väsytystekniikkaa latvalle jatketaan 😉 Juuresta onkin tummempaa liilasävyä. Ihan vähän myös latvaa siistittiin, mutta vähän vaan! Myös kulmat taas tuunatttiin ja kuiva ihokin kulmakarvojen alla imi itseensä hieman väriä, mutta se on hinkattu jo pois. Tutulla ja luotettavalla Kristalla jälleen kävin Salon Ameliessa ja Kristan kanssa sitten näpsittiin kuvia heti värjäyksen jälkeen 🙂

20150220_154531 20150220_154318 20150220_154519 20150220_15452420150220_15461420150220_154621Outfit: T-paita – Hard Rock Cafe tuliainen San Franciscosta, Farkut – Vero moda, Kaulakoru – Ibero

Sellaista punaa tällä kertaa, vähän kylmempää liilasävyä. Ite tykkään taas kovasti!

Tässä illalla värjätiin Rikunkin tukka. Ostin värin tuolta parturista ja sotkin sen Riksan päähän. Rikun tukka kaipas vähän kiiltoa ja syvyyttä tummaan väriin ja tummuikin. Jotkut ihmettelee miesten hisutenvärjäystä, onko se outoa ja harvinaista? Meillä ainakin kummatkin värjää tukkaansa, Riku tosin harvemmin, ehkä kerran-pari vuodessa, kun haluaa vähän potkua lisää tukkaansa 😀

Outi Karita

6 vastausta artikkeliin “Hiuksiin uutta väriä”

    • Kiitos Eve! 🙂
      On sitä jokusen kerran kysytty, että onko ihan omaa tukaa ja onhan se 😀

  1. Wau, ihan huikee väri! Kiinnostaa kyllä, että miten pysyy, itselläni jäi vähän huono maku kun kesällä värjäsin samanväriseksi mutta suurin osa lähti ekassa pesussa 🙁

    • No oho! Punaiseit sävyt on kyllä yleensä haastavia, mutta jos nyt ekassa pesussa jo lähtee noin, niin pistää ihmettelemään… Mulla siis värjättiin viimeksikin samoilla väreillä ja kyllä se pitkään pysyi hyvänä, mutta kaks kuukautta taukoa, niin olihan tuo väri paljon muuttunut…. Usein olen ylläpitänyt hiusvärejä suoravärien avulla, mutta tämmöistä likuvärjättyä on vähän vaikeampi ylläpitää niillä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta