Miracles happen!

Uskotko kohtaloon, uskotko että kaikella on syynsä, uskotko ihmeisiin?

20150211_072818Itse uskon jollain tapaa kohtaloon ja siihen, että lähes kaikella on syynsä. Lähes. En usko, että ihan kaikella on syynsä, maailmassa ja elämässä kuitenkin joskus tapahtuu asioita, joissa ei ole vaan mitään järkeä ja joiden syitä ei vain pysty löytämään. Uskon kuitenkin karmaan, sitä saa mitä tilaa… Uskon myös ihmeisiin, joskus niitä tapahtuu…

20150211_165823Tuo ihana Miracle happen -koru on Iberon koru ja se tuli LivBoxissa yllärilahjana tässä kuussa. Tykkäsin kovasti korusta, ihastuin heti ja heti se pääsi myös käyttöön. Se vain jotenkin loksahti mun ajatusmaailman kanssa yhteen ja on kauniskin.

20150211_160156Olen ollut nyt muutamana aamuna todella väsynyt kellon soidessa, en tiedä miksi… Yhtenä aamuna heräsin kyllä kelloon, tajusin, että kello soi ja tiesin, että se olisi sammutettava ja noustava, mutta en jaksanut liikahtaakaan hetkeen ja annoin kellon vain soida. No, yhtenä iltana venyi hieman pitkäksi nukkumaan meno, mutta harvinaisen väsynyttä ollut aamuisin siis täällä. Väsymyksestä huolimatta onnellisuusboosti on jatkunut täällä! Tänään aion hilpaista nukumaan aika nopsaan Jutan ja superdiettien jälkeen, huomenna kun on noustava jo 4:50. Tämä siis oli pikapäivitys, mutta taashan tässä näppis sauhusi 😀

Aamulla nappasin ihanan värisestä aamutaivaasta kuvan, ulkona on sanaut ihastella koko viikon kauniita maisemia, aurinkoa ja taivaan upeita värejä…

20150211_075529IHANAA VIIKON JATKOA!

Outi Karita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta