Kevään merkkejä, new outfit!

Kevään merkkejä on kun aurinko paistaa pidempään, vielä puoli viideltäkin tänään ihanasti paistoi, olisi pitänyt ottaa oikein kuva, taivas oli ihanan mintun värinen…
Kevään merkkejä on myös kauppoihin ilmestyvät kirkkaat ja hempeiden värien loisto, kevätvaatteita, olis pitänyt ostaa, mutta ainiin, mähän ostin…

20150207_184707

Kävin aikaisemmin tälläviikolla jo vähän kaupoilla, ostamassa Rikulle nimpparilahjaa, jonka herra tänään sitten sai. Siinä samalla tuli jo ostettua itselle yksi teeppari ja ihasteltua monia ihania vaatteita. Tulevan kevään muoti on selkeästi mun makuun monessakin suhteessa! Tänään sitten oli pakko käydä Vertsussa (eli Vero Modassa) uudelleen ja eihän sieltä voinut tyhjin käsin lähteä 😉

Riksalle ostin kolme t-paitaa. JC:ssä oli osta 3, maksa 2 tarjous mm. miesten teeppareissa. Ajattelin, että joku kiva paita olisi kiva Winter Wonderland festareille ja ihan kevättä ajatellen muutenkin kiva uusia teepparipinoa vaatehuoneessa. Tänään pääsi heti yksi uusi teeppari päällekin 😉

20150207_18400820150207_181712

Niin se kolmas teeppari, mihin se jäi? Pakko esitellä erikseen, nimittäin tämä on se joka sopisi mun mielestä tuonne talvifestareille, toki herra saa itse päättää 😛 Ja kun vitsaillaan, että suomalaiset pariskunnat pukeutuu samanlaisiin tuulipukuihin, niin sattumalta löysin itsellenikin teepparin Vero Modasta ja natsasi hyvin yhteen Rikulle ostamani teepparin kanssa 😉

20150207_183831

Vertsusta jäi sitten mieleen ihanat keväiset nahkatakin, joita oli usemmassakin sävyssä, itselleni valikoitui ihana roosa. M koon hihat oli kyllä hieman pitkät, mutta S koossa taas ei kädet ja hartiat mahtuneet takkiin, voehan fitness 😛 Mulla oli myös vertsuun kuponki, jolla sai kympin alea kun osti 50, niin käytännössä sain tuohon kaupanpäälisiksi vielä huivin, kun nahkatakki maksoi 40. Vielä olisi kuponki, osta satasella –  saat 20 alea, shoppailu se on mikä kannattaa 😉

20150207_183849

Ja vielä vään posettelua uusissa vaatteissa 😉

20150207_18465620150207_18465020150207_18492020150207_18474520150207_184756

Mä olin aika ajoissa tänävuonna näiden kevätvaatteiden kanssa.
Onkos muut vielä haksahtaneet shoppaamaan kevättä vaatekaappiin?

Outi Karita

6 vastausta artikkeliin “Kevään merkkejä, new outfit!”

 1. Kivan näköinen takki, mut erityisesti huivi on kiva 🙂

  Olen itse semmoinen et tykkään kierrellä mut ostan harkiten. Nyt näkyi olevan ihanaa laventelin lilaa kaupoissa, harmi ettei sovi yhtään mulle mit ihanan herkkä ja romanttinen väri se on.

  Ylipäätään rakastan värejä, siksi kevätmuoti on oma suosikkini. Jostain syystä syksyksi ja talveksi kaikki värit katoaa ja on mustaa harmaata ja sit yks joku ”tehosteväri” joka sekin on tumma kuten viininpunainen tai metsänvihreä.

  Keväällä muotiväritkin herää eloon. 🙂

  • Kiitos, huivi on kyllä ihanan pirtsakka kirkkaine väreineen 🙂

   Mä oon yleensä myös melko harkitseva, harvoin ostan mitään hetken mielijohteesta, vaan usein jätän ensin ostamatta jos näen jotain mitä alkaa tekemään mieli yhtäkksisesti ja mikäli vaate jää päähän kummittelemaan niin sitten vasta ostan. Hyvä tapa varmistaa,m että vaate on sellainen mitä tulee käytettyä ja mitä haluaa 🙂 Tuon teepparin ostein hetken mielijohteesta kyllä, mutta se olikin niin hauskanen, kun saatiin miehen kanssa ”samispaidat” 😀

   Keväällä tuo väriloisto pastelliväreistä kirkkaisiin väreihin on kyllä ihanaa ja piristävää! Harmaa-musta pukeutuminen ei ole oikein mun juttui, mutta huomaan itsekkin loppusyksyisin / alkutalvesta usein kaivavani vähän tummempia sävyjä, tummaa lilaa ja viininpunaista…

   Harmillista jos ei tuo laventelila sovi sinulle, jos siitä kerran niin kovasti tykkäät, ehkä pienissä määrin, vaikka huivissa? Se on kyllä ihana väri!

  • Kiitos Petra 🙂
   Tuo olikin hyvä, Team Good Vibes! 😀

 2. Toi takki <3 sovitin itse myös samaa takkia pari viikkoa takaperin kun olin värianalyysissä, jossa oli Veromodan/Vilan vaatteita myynnissä. Vielä en sitä ostanut, sillä selkään tuli pienehkö pussi eli se ei ihan täydellisesti istunut 🙁

  • No harmi jos ei istunut, mutta ehkei kannata silloin ostaa jos jää sellainen fiilis ettei ihan täysil natsaa tai on vähän epävarma. Varmaan noita samantyyppisiä voi kevään aikana löytyä muistakin putiikeista, jos löytyisi paremmin istuva 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta