Maanantaihin mahtui paljon tekstiä, kuvia ja videota….

Maanantain muistelot, matka mun päivään…

20150202_082753

Klo 6:00 heätyskello pärähti. Olin herännyt sopivasti parikytminuuttia ennempää jäätävään vessahätään ja käynyt vessassa, torkahtanut uudelleen ja Rikun kello soi kymmentä vaille kuusi ja siihenkin heräsin ja torkahdin…. Torkutin 10 minuuttia vielä itsekin… Ei ihan paras tapata herätä näin, mutta pian noustuani olin jo ihan hereillä 😀 Selasin muutamaa blogia aamutuimaan…

Klo 6:30 aamupuuro pöhisemään ja siinä puuron pöhistessä aamutoimia ja viherdrinksua hörppien…. Puuroa syödessä vähän vielä blogien lukua.

20150202_071503

Klo 7:10 aloin vetämään lenkkivaatteita päälle, mä lähden nyt reippailemaan! Illalla olin jo ajatellut mahdollista lenkkiä aamulle ja siinä parikytyli seiska ovesta pihalle. Lunta on tullut täällä paljon ja maisema oli kaunis! Pakkasta oli vain pari astetta ja melko tyyni ilma. Ihana ulkoiluilma kerrassaan ja ihailin lumisia puita ja tokihan siinä kännykän kamerakin räpsyi 😉 Nyt en sitten tiedäkään, miten tuolla uskaltaa yksinään enää lenkkeillä… 🙁

20150202_07242320150202_07484820150202_072737

Klo 7:55 olin kotona taas ja samantien laitoin teeveden lämpeämään. Kahdeksalta olikin ”tuopillinen” teetä eväänäni sohvannurkassa. ihanaa, pieni hetki aikaa vielä rentoilla! Postasin sunnuntai-iltana kirjoittamani blogipostauksen, Tammikuun ihanat hetket ja selasin muutamaa blogia, mitään ihmeempää postausta ei jäänyt aamulta mieleen… Myöhemmin päivältä jäi mieleen pari postausta, mm. Kiljuva Pikkunälkä – Lopetetaan se sädekehän kiillotus ja Health´s Kitchen – Feminismi

20150202_075952

Klo 7:15 oli aika vaihtaa vaatteet, laittaa vähän ripsaria ja eväät kassiin. Tänään oli punaisten housujen ja Ransu-paidan päivä 🙂
Klo 7:30 ovesta pihalle ja Skodillak käyntiin, suunta töihin….

20150202_082740

Klo 9:00 työvuoro starttasi ja oli se hyvä, että aamu sujui niin ihanasti, sekä rentoillen että reippaillen ja pääkoppa ja kroppa oli hyvää mieltä ja energiaa täynnä. Työpäivä nimittäin oli aikasmoinen, mutta ei siitä sen enempiä…

20150202_165420

Riku soitteli mulle aamupäivällä, että kummipoitsulla on murtunut käsi 🙁 Päivän aikana kuulin myös tuon hirmuisen uutisen lenkillä kadonneen Porilaistytön luultavasta kohtalosta, kun palaneesta rakennuksesta oltiin löydetty… Huhhuh…. Ahdistaa….

Oli mulla kuitenkin töissä hyvät eväät ja uutta teetäkin 😉 Välipaloina oli karpaloista chiavanukasta ja hei, oottehan huomanneet mun chiavanukas postauksen, FitFashion olikin tuon jakanut fb-sivuillaan ja se piristi huomata tänään 🙂 Niin ja iltapäiväksi oli välipalaksi mukana smoothieta. Lounaasta onkin alla kuvaa 😉

20150201_21113020150202_164754

Klo 17:00 työvuoro päättyi. Loppu työpäivä oli rauhallisempi kuin alku ja sain päiväkodinkin sulkea ihan rauhassa vanhempien haettuaan lapsensa. Olin kotona hieman ennen puoli kuutta ja hetken venyin ja vanuin sohvalla. Riku oli ylitöissä…

Klo 18:00 olin keittänyt itselleni annoksen pastaa, lämmittänyt sunnuntaina tehtyä broilerpyörykkäkastiketta ja pistänyt Netflixistä Downton Abbey:n pyörimään ja söin olkkarissa broilerpyöryköitä ja pastaa. Riku soitteli siinä hetken kuluttua lähteneensä kotiapäin, mutta oli noin tunnin ajomatkan päässä vielä…

20150201_173649

Klo 19:00 kun jakso päättyi menin laittamaan Rikulle pasta-annoksen tulemaan, tiesin miekkosen olevan nälkäinen pitkän päivän jälkeen ja pian se Riksa kotiin tulikin. Selailin blogeja, vaihdoin faceen profiili- ja kansikuvaa, aloitin tämän postauksen rustailun… Soitin kummipoitsun äidille ja kyselin kuulumisia, kummipoitsulla tosiaan nyt sitten käsi kipsattuna, sovittiin että kyläillään heillä myöhemmin viikolla.

Klo 20:00 kotijumppaa… Ajatuksissa oli mennä joko salille tai jumppailla tänään kotona ja päädyin kotitreeniin, koska en vaan jaksanut lähteä salille… Tuon ranteenkaan takia kun en vielä voi normiohjelmallani treenailla niin treeni olisi ollut sitäsuntätä siellä salillakin ja aikaa olisi mennyt niin matkoihin ja höpöttelyihin, että olisin ollut vasta ysin jälkeen kotona… Mitä sitä sen enempiä selittelemään!

20150202_201456

Kotona sain oikein hyvän treenin aikaiseksi Cheekin soidessa taustalla. Tein itseasiassa Pauliinan blogista bonganneeni kyykkyhiitin alkuun, pienten alkulämmittelyjen ja kropan availun jälkeen. Latasin HIIT:iä varten Tabata HIIT appsin kännyyn. Reidet olikin aikatulessa tuon jälkeen ja puhinaa kyllä kuului. HIITin jälkeen tein vielä liikkuvaa askelkyykkyä taaksepotkulla ja niitä pelkkiä taaksepotkujakin nojaten seinään. Tein supermiestä tai ainakin melkein, sillä tein vuorotellen yläkropan nostoja ja jalkojen nostoja. Vatsoja treenasin myös kunnon rutistuksilla ja vartalonkierroilla. Treeniin meni aikaa puolisen tuntia ja Riksa kävi napsasemassa muutaman kuvankin. Lopuksi sitten kehonhuoltoa, venyttelin vielä vartin verran.

20150202_201419

Klo 20:55 Suihkuun…. Iltatoimia ja eväiden väsäilyä seuraavalle päivälle. Tän postauksen kirjoittelua…

Klo 21:30 Riksan kanssa yksi jakso Californicationia, viiminen kausi menossa eikä montaa jaksoa enää, KÄÄKS! Iltapalaa samalla syöden ja en jaksanut sitten yhtään panostaa iltapalaan tälläkertaa, mutta hyvää oli kuitenkin 😀 Kympin aikoihin jakso loppui ja vähän jäin vielä näpyttelemään mm. tätä postausta…

20150202_213628

Klo 22:30 hampupesulle ja yöpuulle…

20150202_074825
Miten teidän viikko startannut?
Onko lumisia maisemia ihasteltu?

Outi Karita

8 vastausta artikkeliin “Maanantaihin mahtui paljon tekstiä, kuvia ja videota….”

 1. Ihana Outi! 🙂 Oli mukava päästä seuraamaan siun päivää! Ehkäpä miekin saan vielä joku kerta aikaiseksi, kun näitä on niin paljon toivottu 😉

  Tykkään siun videoista aina ihan erityisesti <3

  • Anna <3
   Voi kun kiva kuulla, että videot on mieleen 🙂
   Tee ihmeessä päivä Annan kanssa postaus!

 2. Komppaan Annaa, ihan samat sanat. Tällaiset postaukset on vaan aina niin kivoja lukea. 🙂 Ihana Outi. <3

 3. En tiedä liittyykö tuo maininta, ettet uskalla lenkkeillä pimeällä ja tämä tytön kaappaus jotenkin toisiinsa, mutta jos liittyy niin en usko että pelkoa on. Tytön kohdalla taisi olla mustasukkainen poikaystävä asiailla, ihan hirveää silti 🙁
  Itsekin olen aina asunut Metallikylän vieressä, eikä ikinä ole tullut mieleenkään että jotain tapahtuisi, joten oli kyllä vähän jännä olo sitä ennen käydä lenkillä kun ei tiennyt kaappauksen motiiveita. Tosin mulla on vankkumaton luotto mun koiraani, ihan yksin en olekaan lenkillä käynyt moneen vuoteen.

  Nyt on ollu kyllä uskomattoman upeaa kun lunta on ihan oikeesti joka paikassa! Aurinkokin pilkahtelee pikkuhiljaa. Jos jo kuun lopulla sais kaivaa aurinkolasit esiin? 🙂

  • Mä pelkäsin nuorempana tosi paljon liikkua pimeällä yksin, mutta en oo lenkeillä täällä kotiympyröissä pelännyt… Koira on hyvä turva.
   Onneksi tuo tekijä on saatu kiinni. Kaikin puolin hirveä tapaus ja kyllähän tuossa pelotti se ajatus että jos ei tekijä ole edes tuntenut… Mutta jokatapauksessa ihan hirveä tapaus 🙁

   Kyllä tässä pian ja toivottavasti arskoja jo tarvitsee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta