Toivottu treenivaatepostaus alekoodilla maustettuna

Multa on toivottu treenivaatepostausta ja kysäisin sitten oisko Gazozilla heittää postaukseen mukaan vaikka teille lukijoille jotain ja olihan heillä. Postauksen lopussa on siis alekoodia Gazozille.

IMG_0426!

Itseltäni löytyy vinopino treenivaatteita ja usein nuo pinot on tosiaan melko vinoja tuolla vaatehuoneen hyllyllä juuri siitä syystä, että niitä on melko paljon. Pieni addiktio on noihin treenivaatteisiin. Yhdessä vaiheessa minulla oli melkein pelkkää Betteriä, sillä sitä on ollut kätevä tilata salimme kautta. Aina kun uusia malleja Betterille tuli tai ainakin melkein aina, lähti jotain tilaukseen ja täytyyhän sitä sitten myös olla ylä- ja alaosan yhteensopivat 😉 Nyt on päästy tuosta addiktiosta jo hieman eroon 😀 Nykyään sitten jo löytyy muitakin merkkejä itseltänikin, mm. Casalia, Six Deucea ja Gazozia. Gazozin kanssa solmein viimevuoden puolella yhteistyösopimusta ja sieltä on tullut myös tilailtua sittemmin treenivaatetta, arkivaatetta, lisäravinteita ja muita oheistuotteita.

PhotoGrid_1406742392557
Shortsit löytyvät Gazozilta 😉

Treenivaatteessa tärkeää

 • Ulkonäkö! Ei nyt ehkä ihan ykkösenä listalla, mutta kuitenkin tärkeä asia, mitä sitä kieltämään. Vietän itse paljon aikaa salilla treenaten ja ohjaillen, miksen sielläkin näyttäisi hyvältä ja käyttäisi muutenkin itselle mieluisia vaatteita. Yhtälailla treenivaatteiden ulkonäköä saa miettiä kuin muidenkin vaatteiden
 • Materiaali! No sehän se ykkösasia varmasti on! Paras treenivaate on tekninen vaate, joka siirtää hien pois iholta, niin ettei vaate jää märäksi. Kannattaa siis suosia synteettisiä materiaaleja, jotka hengittävät, mutta mikäli haluaa treenata hiestä litomärissä vaatteissa niin valitse ihmeessä puuvilla 😛 Pst. kyllä ne teknisetkin vaatteet hiestä märiksi saa 😉
 • Mukavuus! Treenivaatteiden istuvuus on tärkeää. On tärkeää, että ne päällä viihtyy, silloin tulee ehkä paremmin sinne treenaamaankin lähdettyä 😉 Vaate ei saa turhaan kiristää tai puristaa, mutta kyllä sen päällä täytyy pysyä 😉 Makuasioita sitten tykkääkö ihonmyötäisestä vai löysästä. Kunnolla hikoillessa on mielestäni ihonmyötäinen parempi. Edelleen tulvii se muisto mieleen kun jumppaaohjatessa oli vähän löysemmät treenihousut jalassa ja tunsi oikein, kuinka hiki valui jalkoja pitkin, ei kiva….
 • Puhtaus! No hei, ihan kanssatreenaajiakin ajatellen 😉 Vaatteetkin tykkää siitä että ne pestään hiestä, säilyy parempina eikä pääse hiki pinttymään.

Lisäisitkö listaan jotain?

IMG_0441!
Treenitoppi ja housut löytyvät Gazozilta 😉

Haluatko hakea piristystä näin vuodenalkuun uusilla treenivaatteilla?

Gazozilla on hyvä tammiale ja koodilla OUTI 2015 saa tämän viikonlopun ajan 24.1-25.1.2015 vielä -15% nettikaupan tuotteista!

(Kohdassa asiakastiedot oikeassa reunassa, jossa näkyy tilauksesi, kysytään onko sinulla alennukseen oikeuttavaa kampanjakoodia)

Gazozilta saa tosiaan muutakin kuin treenivaatteita. Alla omat tämän hetken suosikit tuolta nettikaupan puolelta sekä tämän hetken tarpeet linkkeineen 😉

Gazoz8
Treenihanskat rannetuilla
Gazoz1
Brasil Sul – Top Musculoso
Gazoz9
Rush Couture – Starlite leggins
Gazoz10
Nebbia – Turkish Pants
Gazoz11
Gazoz Ester Hoody
Gazoz7
Scitec Nutrition Whey 100%

Kirjoitelkaa ihmeessä, jos jotain käytte ostamassa ja voin sanoa että tuolla on tammialessakin tosi hyviä löytöjä 😉

Outi Karita

4 vastausta artikkeliin “Toivottu treenivaatepostaus alekoodilla maustettuna”

  • Gazozilta löytyy monipuolisesti eri merkkejä, värejä ja kuoseja ja kivaan hintaan myös 🙂
   Toivottavasti jotain kivaa löydät 😉

  • Joo, mä tykkäisin noista kovasti ja ehkä vielä lähtee hankintaan 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta