Keskiviikon fiilikset ja treenit

Tänään aamu oli melkoisen kaoottinen, silmät ristissä sähläilyä, muta kyllähän se päivä taas käyntiin lähti ja päivä onkin sisältänyt kivoja juttuja.

20150121_071931

Tosiaan tuossa jo viitasin, että aamu oli kaoottine ja niin oli! Oli ollut ajatuksissa tehdä postaus päivän hetkistä ja näpsiä aina välillä fotoa fiiliksistä ja hetkistä. Aamusti olin kyllä aivan silmät ristissä ja muminaväsymystilassa 😛 Otin mä siinä jonkun selfien todetakseni, että eih, kyllä on väsynyt nainen…. Nukuin kyllä yön hyvin, mutta heräsin sitten varmaan kesken unen tai jotain. Ranne oli aamulla pirun kipeä ja peukalo napsui ihmeellisesti, parjantaina olisi lääkäriaika… Töihin lähtiessä chiavanukas levisi autoon, no ei onneks ihan kokonaan, mutta kyllä siinä taisi joku ärräpääkin päästä 🙄

20150121_063225

Työpäivä kuitenkin sujui mukavasti, mutta kyllä mä siinä töistä lähtiessä tokaisin työkaverille, että nyt on väsyttänyt kyllä aamusta asti. Kuitenkin kun pääsin autolle niin mieli piristyi, arvaattekos mistä? en siitä, että työpäivä oli ohi vaan siitä, että kello oli melkein neljä ja oli vielä suht valoisaa 🙂 Voi, kuinka pienestä voikaan piristyä. Päivät pitenee niin sanotusti kun valoinen aika lisääntyy ja sen olen kyllä tällä viikolla hyvin huomannut, ootteko te?

20150121_154519

Kotipihaan kun pääsin, niin ihmettelin miksei Rikun paku oo tutussa paikassa autotallin ovien edessä vaan pihassa, missä Skodillak yleensä on. Sitten aukes autotallin ovi ja Riku siellä kurkki. Hih, mä pääsin ekaa kertaa ajamaan meen auton meen omaan talliin sisälle. Voi että, se oli hieno fiilis, taas on koti Tuulikylässä edistynyt 😉

20150121_161357

Kotona vähän ruokaa koneeseen ja pieni hengähdystauko, jonka jälkeen suunta salille. Kotona ollessa lukaisin sähköpostin, joka piristi vielä lisää, ehkäpä lisää juontohommia pukkaa 😉 Tänään oli pacetuntien ohjauksia kaksi. Tuntien jälkeen vetäisin vieklä etureisitreeniä. Viikon eka treeni! Maanantaina kurkku oli hieman kipuinen, niin pidin suosista lepopäivän, eilen kävin ohjailemassa vaan pumpin. Pumpissa tein mukana sen mitä kädeltäni pystyin, kaikki rannetta rasittavat jätin minimiin, mutta jalat tehtiin täpöillä, samoin vatsat ja selkäbiisissä sain tehtyä myös selänojennuksia hyvin mukana 🙂

20150121_194633

Tänään tosiaan vedin etureisille treeniä. Aiemmin kirjoittelinkin, että voisin treenata jalat kahteen jaettuna, kun yläkropan treenaaminen on nyt vähän rajoitettua. Onni on ystävä, joka keksi mulle pari kivaa liikettä treeniin 😉 Oli ajatus kyykkäillä smithissä, mutta se oli niin varattu että ystis toi mulle pallon ja käski kyykkämään seinää vasten etureiskoja hermottaen ja tällähän lähti hyvin treeni käyntiin! Tein myös Hackissa 4 sarjaa, reidenojennusta alkuun 3 sarjaa ja sitten vielä yhdellä jalalla 2 sarjaa kummallekin jalalle. Loppuun sitten ystävän vinkkaamat askelkyykkyhypyt tuomaan loppupoltteet ja voin sanoa että äskenkin poltteli etureisissä kun tästä sohvalta nousin, että kyllä osui ja uppos!

20150121_192519

Nyt näpytellään postausta ja katsellaan Juttaa ja superdiettejä ja otetaan loppuilta rennosti. Päivähän on sujunut oikein mukavasti aamun sähläyksistä ja väsymyksistä yli päästyä. Toivottavasti sielläkin on päivä mennyt hyvin ja mukavaa loppuviikkoa!

Outi Karita

10 vastausta artikkeliin “Keskiviikon fiilikset ja treenit”

 1. Uskon kyllä, että mukavat polttelut etureiskoissa! 🙂
  Laitappa johonkin postaukseen sitten, mitä teet takareisille. 🙂

  • Osui ja uppos kyllä hyvin etureiskoille treeni 🙂 Laitan varmastikin myös takareiskatreenin, kunhan taas pääsen salille asti, päiväkotielämän kiroukset kun iski mietiin oksutaudin merkeissä ja menikin sitten viikon suunnitelmat uussiksi 😛

 2. Mäkin tein tänään jalkoja, tai lähinnä etureisiä ja takapuolta, läpy! 😉 Okei, tein mä olkapäitäkin. En tottapuhuen ollu oikeen suunnitellu treeniä, kun mulle vaan yhtäkkiä tuli sellanen olo et on päästävä salille… Olin alun perin ajatellu odottaa vielä viikonloppuun ennen kunnon treenien alottamista, et kroppa palautus kunnolla jetlagista 😀 Mulla on kunnon jalkatreenistä noin 1,5kk aikaa eli sulla on sitten kohtalotoveri, jos könkkäät lähipäivinä omien kinttujesi kanssa 😉 Sun treeni kuulosti siltä, että sulla saattaa olla jalat kipeenä ylihuomenna 😀

  http://lungelady.blogspot.fi

  • Kun sali kutsuu niin sinne on mentävä 😀 Jalakivut kyllä vähän jäi vatsakipujen peittoon tälläkertaa 🙁 Mutta nyt ollaan ”back in life” 😉

 3. Suosittelen kokeilemaan tuota pallokyykkyä varpailla seisten! 🙂 itse käytän etureisien viimeistelyyn, kantapäät ylös, paino päkiöille ja hiiiitaaasti, TOIMII! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta