Olen addikti…

Addiktioiden myöntäminen on tie paranemiseen, mutta mitä jos ei tarvitse parantua? Onko kaikki addiktiot pahasta? Kokosin 10 addiktiotani, vähän jouduin miettimään ja sitten niitä meinasi jo tulla enemmänkin, mutta kymmenessä pidettiin tälläkertaa lista….

20150115_054846

Addiktioni

1. Olen endorfiiniaddikti, riippuvainen kovista rääkkitreeneistä ja hikitreeneistä, joiden jälkeen on kaikkensa antanut olo. Kun ei pääse treeneille, meinaa pää hajota niin sanotusti 😛

20140926_170820

2. Olen kynsilakka-addikti. Ennen minulla oli geelikynnet, monen monta vuotta ja olin ihan koukussa niihin. Minua ärsytti kun ne eivät pysyneet minulla kunnolla, huoltaa olisi tarvinnut kolmen viikon välein ja yksristikaks kynnet eivät ole kauhean nätit. Nyt olen kynsilakka-addikti, enkä siedä jos kynsilakka alkaa rapisemaan, alan heti nyppimään niitä ja sitten vasta kynnet onkin kauheat eli täytyy tuunata nopsaan uusiksi ja värejä tarvii olla JA paljon! 😉

20150115_210256

3. Aurinko ja matkailu. Olen niin kesäihminen ja suorastaan rakastan aurinkoa ja lämpöä. Näin talvellakin olen niin innoissani aurinkoisista päivistä ja kevätaurinkoa jo niin odotan. Matkailla voisin vaikka kuinka! Ja aina matkustelusta se nälkä vaan kasvaa. Haluan nähdä ja kokea maailmaa!

sun

4. Kynttilöitä syttyy iltaisin ja usein paljonkin. Joskus tuo miekkonenkin kommentoi, että vähempikin riittäisi. Kynttilöiden tunnelma on ihanaa ja paljon polttelen myös tuoksukynttilöitä 🙂

20140908_220025

5. SOME ja mitä tähänkin sitten sanoisi 😛 Naamakirjailu on kyllä vähentynyt, mutta toisen somekanavan takia, nimittäin Instan, jota päivitän päivittäin ja useamman kerran päivässä selailen…. Facea taas ei tule enää edes niin paljoa selailtua, selfieitä tulee senkin edestä 😛

20150115_054905

6. Bloggaaminen onkin sitten ihan oma lukunsa. Nyt on itselläkin kova draivi päällä, tänä vuonna olen tainnut postata joka päivä, joinakin päivinä parikin kertaa 😀 Myös blogien lukeminen on koukuttavaa, viekä yksi postaus, vielä yksi ja vielä…. No nyt tuli kiire 😛

20140825_170440

7. Sosiaalinen elämä ja treffailu ystävien kanssa on mulle todella tärkeää. Niistä hetkistä saa niin paljon hyvää mieltä ja mä tykkään todella paljon treffailla ja käydä ulkonakin. Pyrin säännöllisesti järkkäämään jotain yhteistä puuhaakin milloin milläkin porukalla. Järkkääminen ja emmännöinti on ihanaa, mutta niin myös muiden suunnitelmiin meneminen ja tietty ihan treffailu ilman sen suurempiakin suunnitelmia ja näitä treffejä tietty useammin. Mulle sopis hyvin sellainen keskieurooppaileinen/eteläeurooppalainen kahvilakulttuuri, mistä päästäänkin seuraavaan kohtaan…. 😉

IMG_1796

8. Herkkukahvit on mun heikkous! Kahviloissa on ihana istuskella ja joskus ihan yksinäänkin. Herkkukahvi silloin tällöin on paikallaan (tavallista kahviahan en juo), mutta myös iso mukillinen (tai pannullinen) teetäkin on mulle sellaista nautiskelua… Mä en ymmärrä sellaista pikaista kahvin hörppäämistä, mulle teen tai herkkukahvin juominen on sellainen nautiskelu ja rentoiluhetki yleensä tai lämmike 🙂 Nyt niitä herkkukahveja saa kotonakin kun sain tuon Capsolo keittimen ja pakkohan noiden juominen on rajoittaa viikonloppuihin, ettei mopo karkaa ihan käsistä 😛

20150110_203920

9. TV-sarjoihin ollaan tässä taloudessa kyllä kumpainenkin koukussa ja tykätään seurata sarjoja esim. netflixin kautta, niin että voi katsoa useamman jakson putkeen tai useamman jakson viikossa. Nyt olen itsekseni seurannut Sykettä YleTeeman kautta ja ihan koukussa!

20150107_140925

10. Pörrösukkia ja tossukoita ym. ei voi olla liikaa, sellaiset on aina kotona jalassa, aamulla ensimmäiseksi ja illalla viimeiseksi, joskus yöllä nukuessakin 🙂

20150115_205209

Mitkä on sinun addiktiosi?
Jos bloggaat, niin tee oma 10 kohdan postaus ja linkkaa vaikka tänne 🙂

Outi Karita

2 vastausta artikkeliin “Olen addikti…”

  1. Kokeilempa meneekö viestit vieläkin roskapostiin :D. Ärsyttävää, kaikissa ff:n blogeissa nimittäin menee,paitsi jos painaa sen ei roskapostia-jutun

    Hehe miulla muutama sama addictio; Some (ylläri :D) ja kesä <3. Kynsiä tein jossain vaiheessa kotona tosi paljon, mutta nyt oon laiskistunu 🙂

    • Heiii! Perille tuli ja olinpa sopivasti tässä koneen äärellä heti valmiina vastailemaan, kiva kun tulit kommentoimaan! Taidettiin samaan aikaan kirjoitella kommentteja toistemme blogeihin 😀
      Tee ihmeessä oma addiktiojuttu 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta